Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
30.5.12 20:28

Musim teda říct,že já jsem měla tedy porody taky v pohodě.Jedinej můj taumatickej zážitek je když mi při druhém porodu mladá dr.řekla už můžete tlačit a pak přišel jinej dr. a ten ještě ne te´d ještě nemůžete tlačit. Ale to prostě nešlo,já byla uplně mimo a on mi říká netlačte já vim že to jde netlačit.A věta myslete na to miminko a ne na sebe, mně zůstane v paměti na celý život.Te´d se jenom modlim abych ho nepotkala byť jen na vyšetřovně u ulz pač bych musela říct že nechci aby mně vyšetřoval. ale tohle je proti Vám úplná prkotina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
31.5.12 16:44

Ahoj holky, tak máme za sebou NT screening u Apolináře. Měla jsem tam sebou i obě (již narozené :lol: )děti. Vše je prý perfektní a ukázkové. Mimísek je naprosto v pořádku. Už má přes 6cm, ale dr zatím nechtěla říct jestli je to holčička, nebo kluk. Že prý pohlavní hrbolek mají všichni stejný a ten, co tvrdí, že klučičí směřuje nahoru a holčičí dolu kecá, že je to různé. No já nevím…
Taky máme zase další fotečky do alba. Dokonce 2. Chvilku nám totiž pustila i 4D ultrazvuk, takže jsme krásně viděli miminko jako sošku, nebo jak to popsat. Takový malý tvoreček, mrskalo ručičkama, chvilku mělo jednu za hlavou, potom zase prst v puse, nohama kopalo jak fotbalista, otevíralo pusinku…paráda. Vydržela bych se dívat snad hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
31.5.12 16:55

Dori, tak to je super zpráva, že je mimi zdravé. :palec: Tak když tak sem hoď fotky :) Pohlaví nám nikdy takhle brzy neurčili, podle mě je to sázka do loterie, takže já bych to snad ani vědět nechtěla. Nám to vždycky řekli na UZV ve 20. týdnu.
My zase včera byli na 3D/4D, mimi si sice trochu zakrývalo obličejík ručičkama, ale i tak to bylo moc pěkné. Váhu doktorka stanovila na 900 g, délku 30-35 cm, to se prý nedá moc přesně odhadnout. A je to teda asi definitivně potvrzená holčička, viděli jsme i pohled „zespodu“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
31.5.12 17:13

@katsha Tak to také gratuluju. A stálo to za to? docela uvažuju, že po 20 tt taky na 4D půjdu.
Já bych tedy raději holčičku, no ale teď fakt těžko říct. Podle toho směru toho pohl. hrbolku bych řekla, že je to kluk, ale když dr. tvrdila, že je to blbost :nevim:
Tak hlavně, že vše dopadlo dobře. Čím jsem starší, tím si ta rizika nějak víc připouštím. Už máte vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
31.5.12 18:16

Díky, my byli na 3D/4D i u předešlých těhot. a vždycky nám udělali pěkné fotky i DVD záznam. Stálo to 1200 Kč - máme 1 „barevnou“ fotku, 6 černobílých fotek a záznam celého UZV na DVD. Takže za mě ano. A pokud půjdete, tak až tak 24-26.týden, do té doby je prý miminko kostliveček, já byla u Terezky a Verunky v 25. týdnu, teď až na začátku 27. týdne.
S těmi obavami to máme stejně, já se v tomhle třetím těhot. bála určitě nejvíc, ale u mě to ani tak nesouvisí s věkem, ale čím víc si tady na e-miminu čtu o tom, co se může všechno stát. Ale teď, když už cítím pohyby, jsem přece jen klidnější.
Jméno vybrané máme - bude to Markéta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
31.5.12 19:34

@katsha ahoj ty budeš mít 3 holky? tak to já pravý opak, dnes mám na 150% potvrzeného kluka, ty jo, 3 kluky, to bude mazec.. :) strašně jsem chtěla holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
31.5.12 19:45

@vesarka úplně tě chápu ale co tři raubíři budou taky fajn.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
31.5.12 19:46

Vesarko, přesně tak, tři holky, já jsem vždycky chtěla pořadí holka-holka-kluk, to mi sice nevyšlo, ale i tak jsem spokojená, protože jsem si říkala, že raději samé holky než samé kluky. Ale u nás bude asi ještě jeden pokus o chlapečka a když to nevyjde, tak si pak počkám na vnuky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
31.5.12 19:47

@dorinka01 gratuluju k výsledkům :potlesk: :potlesk: :potlesk: . nám pohlaví vždycky řekli až kolem 20tt a u Tomíka a i ted jsme byli na 3D a bylo to nádherný, sice se malá styděla a měla před obličejem nohy ale pohlaví ukázala hned a nebylo pochyb :lol: :lol: , je to fakt zážitek který za to stojí a ještě nám jí proklepnul genetik a ukázal kde co ;)

@katsha jméno jste vybrali krásné :lol: :lol: :lol: , ne neříkam to že se tak jmenuju ale fakt se mě to jméno líbí ale vzhledem k tomu že se mě nelíbí dávat jméno po rodičích tak tohle jméno jsme ani neřešili ale vim že manžel by ho klidně dal :lol:

@vesarka jo taky jsem si říkala že když bude další kluk tak už bude teda doma šílená převaha :lol: :lol: , já teda s klukem tak nějak i počítala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
31.5.12 19:48
@katsha píše:
Vesarko, přesně tak, tři holky, já jsem vždycky chtěla pořadí holka-holka-kluk, to mi sice nevyšlo, ale i tak jsem spokojená, protože jsem si říkala, že raději samé holky než samé kluky. Ale u nás bude asi ještě jeden pokus o chlapečka a když to nevyjde, tak si pak počkám na vnuky. :)

hele a tojá radši 3 kluky než 3 holky to byhc se zbláznila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
31.5.12 19:50

markét a jak se zvládají ty tři dětičky…?!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
31.5.12 19:51

@Crystal87 to je jasný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
31.5.12 19:54

Pár fotek ze včerejšího 3D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
31.5.12 19:54
@antche píše:
@Crystal87 to je jasný:-)

jako ne žeměto třeba čeká ale celkově holky šminky apod vyjdou draho:D navíc co když budou všechny hloupý a otěhu někdy brzo nebo tak já nevím s holkama je podle mě víc starostí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
31.5.12 19:59

Tak kluci taky můžou být hloupí, ne … ? :mrgreen:
Obojí má svoje výhody a nevýhody, je to sice klišé, ale nejdůležitější je, když jsou dětičky zdravé. :nevim:
Jinak naše nejstarší to je spíš takový kluk - uličník, baví jí lézt po stromech, holčičí záležitosti jako panenky, kočárky apod. ji moc neberou, takže ono je to ve výsledku asi jedno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí