Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
782
3.6.12 13:13

ted jenom doufám že se tu nevynoří nějaké rýpálky které mě odsoudí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.12 13:34
@vesarka píše:
ted jenom doufám že se tu nevynoří nějaké rýpálky které mě odsoudí… :zed:

/plně ti rozumím a přesně chápu jal se cítíš,mám doma dva kluky a holčička mi opravdu moc chybí,pořád zvažuji,jestli jít do třetího pokusu nebo ne,ale bojím se,že by to byl další chlapeček a to by mě položilo.Ve druhém těhu jsem si nenechala říct pohlaví a do poslední chvíle mě všichni přesvědčovali,že to bude holčička,že jsem úplně jiná než u prvního syna.Na porodním sála když mi řekli,že je to chlapeček,tak jsem bulila jako želva.Samozřejmě že jsem šťastná,že jsou oba zdraví,ale takový ten vnitřní pocit zklamaní je ve mě pořád.Nastudovala jsem snad milion teorií jak zplodit dceru,ale příroda se zkrátka přečůrat nedá.Ber to z té druhé stránky,budeš doma jediný ženský element a KLUCI TĚ BUDOU ˇhýčkat uvidíš!!!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17247
3.6.12 20:45

@vesarka já tě chápu ani nevíš jak. Jen u mě to prostě bylo jinak. Já tu culíkatou , vytouženou holčičku měla hned a po klukovi jsem nikdy netoužila, ale postupem času jsem ho nezavrhovala. Teď ho mám ale kdyby to byla holka nic by se nestalo. Ale upřímně mít samé kluky taky bych byla zklamaná a hodně.
A s tím miminkem, přečti si toto a uvidíš že v tom nejsi sama, taky to s tím rozhodováním u nás nebylo jednoduché https://www.emimino.cz/…ericko-9170/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
4.6.12 07:57

Holky,jsá jsem vždy chtěla dvě holčičky s tím,že třetí už ne.Ale nějak ty hormony zapracovaly a třetí na cestě.Včera se mě manža ptal,zda si to necháme říct.Je jasné,že touží po kloučkovi.A já abych řekla pravdu,tak by mně ta třetí holčička vůbec nevadila.Ale nějak vnitřně cítím,že je to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
4.6.12 08:35

Ahoj holky, pro vesarku…vím co cítíš, protože já mám dva kluky a celkem vše, ale pořád si říkám, že v životě už si přeju jenom tu holčičku.. Když vidím kočárek a je v tom holčička, tak jsem vyřízená.. Tak jsem si dokonce obvolala kliniky na umělé oplodnění a myslela jsem si, že za peníze jde vše zvlášt,když jsme úplně zdraví. Tak jsem minulé léto šla na umělé otěhotnění, kdy mi zavedli 2 holčičí embrya a příroda to tak asi nechtěla a tak jsem dostala po 14ti dnech menstruaci a žádná se neuchytla. Stálo nás to nervy, stres a 80tisíc. Já to strašně obrečela a už jsem se smířila, že holku mít nebudu.. v lednu jsem otěhotněla a před měsícem mi doktor, řekl, že čekáme holčičku..Nevěřím tomu ještě teď, ale věř je fakt vymodlená a vím jak se cítíš. Byla bych z dalšího kluka taky vyřízená občas je to mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 09:07
@kachnusatak to ti věřím,že jsi nejšťastnější mamka pod sluncem,tak si to patřičně užívej :dance: chtěla jsem se tě zeptat jestli jste se nějak snažili pohlaví ovlivnit,nebo je to čistě neplánovaná náhoda?
  • Citovat
  • Upravit
782
4.6.12 10:44
@Anonymní píše:
/plně ti rozumím a přesně chápu jal se cítíš,mám doma dva kluky a holčička mi opravdu moc chybí,pořád zvažuji,jestli jít do třetího pokusu nebo ne,ale bojím se,že by to byl další chlapeček a to by mě položilo.Ve druhém těhu jsem si nenechala říct pohlaví a do poslední chvíle mě všichni přesvědčovali,že to bude holčička,že jsem úplně jiná než u prvního syna.Na porodním sála když mi řekli,že je to chlapeček,tak jsem bulila jako želva.Samozřejmě že jsem šťastná,že jsou oba zdraví,ale takový ten vnitřní pocit zklamaní je ve mě pořád.Nastudovala jsem snad milion teorií jak zplodit dceru,ale příroda se zkrátka přečůrat nedá.Ber to z té druhé stránky,budeš doma jediný ženský element a KLUCI TĚ BUDOU ˇhýčkat uvidíš!!!!! :kytka:

ahoj, jsem moc ráda že nejsem „DIVNÁ“ sama, dost lidí to odsuzuje, někdo říká, třeba 3 kluky hlavně že jsou zdraví,ale já to tak prostě necítím,(zdraví je samozřejmě nejdůležitější o tom žádná!!!!!) vím že ta holčička mi v životě bude chybět, klidně bych žila dál v malém 2 pokojovém bytě,jen alespon tu jednu holčičku, no ale hold nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
4.6.12 10:52

@Vesmilka @nataluska @kachnusa holky ani nevíte jak jsem ráda že mi rozumíte, prostě dcera je dcera a nikdo mi to nevymluví. i když třeba v mém okolí je jedna paní co má 4 kluky a vyloženě kluky chtěla, holků vůbec, od začátku si přála kluky.....ale to je podle mě vyjímka :)
jinak kachnus já jsem myslela že si nelze vybrat pohlaví u uměl.opl. ale i tak, tolik peněz nemám (i když pro tu dcerku bych udělala cokoliv) a tohle těhotenství bylo neplánované, tak jsem tak moc doufala že by se to přeci jen podařilo.....no mrzí mě to moc, už jsem to psala x krát a tobě moc gratuluji že se holčička zadařila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
4.6.12 11:07

@Vesmilka tak jsem přečetla tvůj deníček a četla jsem jedním dechem, jako by jsi psala o mě, do puntíku. manžel sice není starší,ale je po operaci zad,ted je chvilinku v nové práci a kluci už jsou přeci jen samostatnější…manžel dítě taky nechtěl a já jsem sice ještě jedno mimi časem chtěla (samo jen tu holčičku)ale až tak za 5 let, jinak jsem říkala že půjdu na potrat…najednou jsem otěhotněla a nevěděla co dál, 14 dnů jsem probrečela, v noci nespala a pořád říkala co dál. neměla jsem žádnou podporu, na vše byla sama a manžel mi vyjmenovával důvody proč mimi mít nemůžeme, nakonec jsem se zhroutila a řekla jsem tu at to teda rozhodne on,co řekne udělám.....no a bylo to jasné,nedokázal tak napřímo říct,jdi na potrat. takže jsme si mimčo nechali......ale já si stejně myslím že manžel to mimi nechtěl proto,že si myslel že to bude zase kluk, ví jak špatně jsem nesla druhé těhotenství se synem a nechtěl to už zažít, bohužel stalo se. sice to nedávám před ním najevo,vím co by mi řekl,ale trápím se, on mi tu dceru strašně moc přál......takže krásně napsaný deníček, opravdu přesně moje pocity, díky že jsem si ho mohla přečíst :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
4.6.12 11:30

Vesarko, já Tě chápu, protože já taky vždycky chtěla spíš holčičku, než kluka. A vím, že kdybych měla mít tři kluky, byla bych taky dost zklamaná. U tří holek mně to tak nevadí. :nevim: Je mi to moc líto, že vám to nevyšlo. Je sice pravda, že zdraví miminka je nejdůležitější, ale podle mě je naprosto pochopitelné, že když máš dva kluky a toužíš po holčičce a ono to nevyjde, tak jsi zklamaná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
4.6.12 12:47

@vesarka víš co na prvního jsme čekali 6 let, mezi tim byl potrat navíc díky lékaři takže docela psycho a i tak jsme strašně chtěla kluka :lol: . Nevim proč, možná i díky tomu :? co jsem měla doma když jsme vyrůstala a dávali mě sežrat že chtěli kluka no a kluk to byl takže jsme byla spokojená, jen manžel říkal že jemu na pohlaví nesejde hlavně aby bylo vše ok. pak jsme dlouho říkala že jedináček stačí a další že už nechci, manžel nic neříkal ale vim že by chtěl víc než jedno dítě ale nechával tohle na mě a když vikimu bylo 2,5 tak jsem přišla že bych ještě jedno mimi chtěla :lol: :lol: , těhu bylo úplně jiné, začátek byl psycho, hnali mě napřed do nemocnice že ej to mimoděložní, to s evyloučilo jenže pak že roste jen váček a plod tam už nebude :( , revizi jsme v pátek odmítla že přijdu v pondělí a najednou byl plod a i srdíčko jen rozdíl dle MS a utz 9 dní jenže v dubu co sjem měla pozitivní testy bych měla teprve otěhotnět :lol: :lol: , malej vše dohnal a nakonec předehnal protože s enarodil v 36tt a měl přes 4kg :lol: :lol: a manžel ho viděl jako první a říkal hned že je to úplně moje kopie a měl pravdu a doted je celej já :lol: :lol: . samozřejmě i pak mě bylo líto že tu holčičku nemáme, přece jenom je to zase něco jiného. Takže jsme hned souhlasila když manžel řekl že by chtěl ještě třetí, no jenže jsme diabetička, dvě sekce, neplodnost… nic moc, navíc můj doktor když jsme mu to říkala byl proti že dvě sekce stačí ale když jinak nedam že mě pošle ke svojí amnželce na utz at zkoukne jizvy a rozhodne co dál. UTZ dopadl dobře že jizvy jsou ok a teda ještě jedno těhu že děloha zvládne ale fakt poslední, ale že mam na vaječníku cystu a teda léky na stimulaci mě nedá, dostala sjem jen utrogestan na úpravu MS a že mam přijít za 3m a pak mě dala léky a mohli by jsme se začít snažit. mě to nevadilo protože jsme chtěla azčít až letos v lednu s tim že vždycky půl roku trvalo než se zadaří a vyšlo by že se mimi narodí až Tomíkovi budou už 3 roky :lol: . já totiž nikdy neměla ani ovulaci takže HA jsme nemusela brát. No a v září šel Viki doš kolky, Tomík ráno spí dlouho a sex byl každej den a já musela mít první ovulaci v životě a v říjnu MS nikde, ještě jsem nadávala že to mam zase rozhozený, po týdnu test a tam skoro dálnice :mrgreen: :mrgreen: . Šla sjem jako an kontrolu s cystou a říkam že jsme to nedostala a doktorka že v mém případě o těhu nejde a že koukne na tu cystu a chudák šla do kolen že jsem těhotná a je tam úplně předpisový gestační a žloutkový váček :palec: , za týden bylo srdíčko a ještě jsme manželovi říkala že je to neskutečný jak jde vše dle tabulek a za pár dní masivní krvácení ale fakt hodně, no hematom obrovský dle doktorů bez šance na pokračování, jenže jsme ukončení odmítla když jsme viděla že srdíčko tluče. No manžel ten den měl nastupovat do nové práce, což padlo a od listopadu musel převzít veškeré domácí práce včetně starání o kluky, říkal že je to to nejmenší. Já musela jen ležet a čekat kdy začnu krvácet a krvácení s sebou vezme i miminko, naštěstí to dopadlo vše ok a v 18tt hematom zmizel. Ve 21tt mě doktorka řekla že to je na 100% holčička, já koukala jak blázen, jsem si v tu chvíli říkala že to se asi spletla a na 3D jsme důkaz viděli oba a pak začal boj o jména :lol: :lol: . Konec těhu nic moc a málem jsme o malou přišli jako o Tomíka, fakt šílený ale oba sjou v pořádku a to je hlavní. takže Tě chápu jak se cítíš a i když jsme si prošli hodně věcma tak vim že bych z třetího kluka v tu chvíli byla asi zklamaná ale ne tim že je to kluka ale tim že víc těhu už nikdy nebude :? . ale zase tři kluci si víc vyhrajou, chudák naše malá bude trošku mimo děj her protože starší jen vojáky a zbraně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
4.6.12 14:25

@katsha je to tak, akorád některé maminky to nechápou a pak takové jako jsem já pomlouvají že si nevážím že mám zdravé dítě atd…podle mě je lepší si to přiznat (co cítím) než se potom definitivně zhroutit a třeba i mimčo odmítnout. vím že až se malý narodí,budu ho milovat tak jak miluji kluky a nedala bych je za nic na světě,ale holčička mi bude i tak chybět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
4.6.12 14:38

@Markéta80 Marky tvůj příběh malinko znám z jiných stránek. já chápu všechny maminky které mají takové problémy, že je jim opravdu jedno jaké pohlaví mají,hlavně že donosí a porodí zdravé dítě. manželova kamarádka porodila zdravou dceru,která 4 hodiny po porodu dostala něco syndrom náhlého úmrtí novor. od té doby je v komatu a dnes je jí přes 2,5 roku a je stále v komatu, nejspíš se už nikdy neprobere a to je něco strašného, musí za ni platit v ústavu, musí ji šatit a nic s ní nemá......to bych zažít opravdu nechtěla......jinak já měla všechny těhotenství naprosto v pořádku, u prvního jsem otěhotněla na první pokus, u druhého za 2 měsíce a u třetího neplánovaně :oops: nikdy žádné krvácení nebo jiné problémy,vše naprosto v pořádku,porody taky vcelku rychlé…takže u mě vše jak má být.možná kdyby se mi stalo něco podobného brala bych to asi jinak......no ale myslím že i tak bych tu holčičku chtěla, a protože vím že další mimčo už nikdy nebude o to víc mě to mrzí......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
4.6.12 14:54

@vesarka no s tim komatem :( :( to je fakt šílený. no já měla vždycky problémy a tohle těhu až na ten hematom celkem ok i když ta debilní cukrovka :? No manžel si ze mě dělá srandu že jsem stejně holku chtěla kvůli kupování hadrů :mrgreen: :mrgreen: , no částečně má pravdu no ale říkala jsme si že zase holka bude něco jiného takže fakt Tě chápu, ale ted už s tim nic neuděláš a co si chlap vyrobil to bude mít :lol: :lol: a je normální že většinou každý by chtěl mít obě pohlaví, no ted jedině čekat na vnučku :lol: . Tchán strašně chtěl dceru a když se jim narodil druhý syn, jo tchýně si byla holkou jistá takže když vykouknul kluk tak tchán řekl, co se dá dělat 8o 8o . No a dcery se nedočkal :lol: :lol: a já když byla podruhé těhu tak mě hned řekl že v jejich rodě se holky dělat neumí tak at s ní nepočítam, no smála jsme se jen do 3D no a ted hned psal že až bude moct přijít po šestinedělí že musí přivítat první ženskou v rodině :lol: :lol: , jen aby jí pak nebrali jako něco víc než kluky :? Tvoje otěhotnění, těhu a porody se dají leda závidět :lol: :lol: :lol: . jen jsme tentokrát říkala že na kluka bych nevymyslela snad ani jméno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
4.6.12 15:32

@Markéta80 tak s tím jménem ani nemluv, na holku mám jméno vždy raz dva ale s klukem moc bojujeme, mě se nic nelíbí a nebo už je to v rodině,takže netuším jak se bude mimi jmenovat ted. je pěkné že se tchán na vnučku moc těší, třeba ti pak hodně pomůžou,povozí, pohlídají…já mám jednu sestru, a obě máme kluky, ona teda jen jednoho a já budu mít tři :lol: u prvního kluka jsem byla moc ráda,protože můj tatka chtěl vždy syna )a taky manžel byl rád),tak jsem byla spokojená že má alespon vnuka,no ale když už je na cestě 4 kluk,tak by byl i můj tatka rád kdyby byla ta holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí