Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
782
5.6.12 17:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.6.12 17:25
@vesarka píše:
@SKYTULE :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.6.12 17:51

@SKYTULE @vesarka přesně moje filozofie :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
5.6.12 18:16

holky já vás nenašla :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
5.6.12 18:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
5.6.12 18:22
@Markéta80 píše:
@Crystal87 https://www.emimino.cz/…dite-111871/ :lol: :lol:

díkuž jsemto zvládla jsem asii slepá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
5.6.12 19:50

tak jsem vás holky našla a zažádala si o členství :dance: :dance: všechny vás moc zdravím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
5.6.12 20:02

I já si už zažádala :mavam: …koukám, že tady jeden den nejsem a vy jste to tu pěkně rozjely :mrgreen: Nějak nestíhám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marik
6.6.12 18:11
@SKYTULE píše:
přesně jak píše vesarka..platíme nájem,jsme teda v baráčku ale jen 3+1 v podnájmu do toho ještě něco splácíme…plus takové ty běžné věci jako je tv.tel,školka atd…známe to každý…manžel má průměrný plat já na rodičáku alen prostě zvládat musíme…myslím že děti maj vše co potřebujou a ještě mnohem víc…bydlíme slušně,oblékaní chodíme taky slušně,výlet si dopřejem i dovolené byli…hold se budem muset uskromnit ale zas si řikam až budou fakt ty velké výdaje ve škole školce a tak už budu pracovat taky…finance jsoun důležité ale řídit se jen jimi je taky blbost…

Ahojmoc Vám děkuji za Vaše reakce… taky si říkám… že peníze nejsou vše… Pevně věřím, že moje děti nebudou vysloveně ty typy, kteří chtějí vše značkové… Já taková taky nebyla… Vychovávala mě maminka prakticky sama a vedla k hodnotě peněz. Takže, když jsem o něco stála, chodila jsem na brigády a myslím, že mi to neuškodilo… a když jsme na něco našetřili, alespoň jsem si toho vážila. Byla jsem jedináček a strašně jsem trpěla, že nemám sourozence, asi o to víc teď bych chtěla velkou rodinu… Říkám si, že finanční rezerva nějaká je.. a taky, že až se nároky dětí zvýší.. půjdu do práce.. Tak teď už jen jak přesvědčit manžela :) Asi to nebude zrovna lehký úkol… :think: Vím, že děti má rád, ale je někdy až moc zodpovědný a pesimista… Jak jste to doma řešili vy?

• Citovat
  • Upravit
17247
6.6.12 18:31
@Marik píše:
Ahojmoc Vám děkuji za Vaše reakce… taky si říkám… že peníze nejsou vše… Pevně věřím, že moje děti nebudou vysloveně ty typy, kteří chtějí vše značkové… Já taková taky nebyla… Vychovávala mě maminka prakticky sama a vedla k hodnotě peněz. Takže, když jsem o něco stála, chodila jsem na brigády a myslím, že mi to neuškodilo… a když jsme na něco našetřili, alespoň jsem si toho vážila. Byla jsem jedináček a strašně jsem trpěla, že nemám sourozence, asi o to víc teď bych chtěla velkou rodinu… Říkám si, že finanční rezerva nějaká je.. a taky, že až se nároky dětí zvýší.. půjdu do práce.. Tak teď už jen jak přesvědčit manžela :) Asi to nebude zrovna lehký úkol… :think: Vím, že děti má rád, ale je někdy až moc zodpovědný a pesimista… Jak jste to doma řešili vy?

nechceš se zaregistrovat a přidat k nám do uzavřený skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.6.12 19:59
@Vesmilka píše:
nechceš se zaregistrovat a přidat k nám do uzavřený skupiny?

Moc ráda.. už jsem registrovaná … jen prosím o radu, co teď ? :D Nováček..nu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
6.6.12 20:53

@Marik tak jsi to našla, tak teď už jenom chodit a psát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.6.12 19:29

ahoj maminky,tak mi dneska potvrdili podruhé kluka a vypadá to už,že už je to jisté.Chci se zeptat můžete mi některá z vás napsat kolik měřilo vaše mimi na 21tt? Doktorka mi říkala,že malej má 14cm a mě se to zdá nějak málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
7.6.12 20:36

Marelido, spíš napiš do diskuse v té uzavřené skupině Třetí dítě, všechny holky teď diskutují tam. Jinak gratuluju ke klukovi. S tou délkou ti neporadím, mně jí v 21. týdnu neřekli. Taky záleží, jestli to měří jen od hlavy po zadeček, nebo i s nohama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
7.6.12 20:48

@marelida 14cm bude k zadečku takže počítej cca 20cm ono se to jinak než k zadečku neměří ;) a gratuluji ke chlapečkovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí