Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.5.13 22:44

Ahoj všichni!! Potřebovala bych poradit! Máme kluka 4 a holčičku 2 a pravé jsem se dozvěděla ze čekáme dalšího potomka! Manžel zrovna do stropu radosti neskáče a já mám taky přece jen obavy jestli to všechno zvládnu! Ale třetí díte jsem vždycky v planu měla jen ne takhle brzo! Myslíte ze to bude hodně velkej zahul? :) finančně na tom nejsme zas tak špatně abychom ještě jeden krk neuzivily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.5.13 22:47

Zahul to asi bude, ale co by jsme pro ty své ratolesti neudelali :kytka:
Já mám 2 kluky 10 let, 19 měsíců a 7 týdnů do porodu dalšího, neříkám že se toho nebojím, ale jednou jsem se dala na vojnu, tak budu bojovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.5.13 22:54
@Magdamottl píše:
Ahoj všichni!! Potřebovala bych poradit! Máme kluka 4 a holčičku 2 a pravé jsem se dozvěděla ze čekáme dalšího potomka! Manžel zrovna do stropu radosti neskáče a já mám taky přece jen obavy jestli to všechno zvládnu! Ale třetí díte jsem vždycky v planu měla jen ne takhle brzo! Myslíte ze to bude hodně velkej zahul? :) finančně na tom nejsme zas tak špatně abychom ještě jeden krk neuzivily..

Jj zahul to je (5let,2roky,1rok) a byl to mazec. Ted uz je to lepsi, ale zacatky kdy clovek koji a kolem pobiha dalsi prcek co chce pozornost tak byly kruty. Cim je maly starsi tak mi neprijde ze je to taj tezky, je to o zabehu. Drzim pesti :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.5.13 22:55

@Magdamottl pokud jsi zvládla děti s dvouletým rozdílem, tak si nemyslím, že by tě to teď nějak rozházelo :mrgreen: Rozdíl mám 26 a 17 měsíců a první cca 2 měsíce byly trochu náročné, protože se narodil prsomil, uřvánek, ale zlepšuje se to, zlepšuje, už je s tím celkem sranda, kluci maj bráchu rádi, pomáhají, jako samozřejmě už nemám přes den takovou pohodičku, pořád někdo něco potřebuje, ale v konečném důsledku by to mohlo být horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
6.5.13 06:55

Zvládneš to, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
6.5.13 07:05

@Magdamottl Myslím že to zvládnout jde, jen je občas třeba mít nervy ze železa… Máme teď čerstvě třetího chlapečka, věkové rozdíly u nás jsou 3,5r 2r a 1 týden. Zatím žiju, dneska ale prší, tak odpadá to příjemné vystrčit starší dva na dvůr aby si pohráli, bude u nás asi dneska hodně veselo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.13 10:12

Ahoj, já mám dceru 4 roky, kluka 2 roky a dalšího teď 7 měsíců (rozdíl je 21 měsíců a pak 24 měsíců), takže taky záhul. Se třetím já jsem nepočítala, strašně jsem se bála, že to nezvládnu a musím říct, že až to třetí si teď plně užívám, protože už vím, co je mít dítě do dvou let od prvního, takže si myslím, že to určitě zvládneš:-) Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
6.5.13 12:01

Ja potkala maminku a ta ma kluka tak 5 pak holcicku tak 2 neco a v kocarku mimy. rozdil 14m.ja mak posledni dva kĺuky od sebe 18m.do roka zahul. prostredniho ucit na nocnik a do toho maleho kojit. hlavne ze maĺej b
byl spici miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.13 18:06

Holky moc děkuju za podporu! Cloveka to potěší ze v tom není sám a ze se to proste nějak zvládne! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
6.5.13 20:43

@Magdamottl
Tak já se přidám, mám tři holčičky - 4,5 r, skoro 2,5 r a 8 měsíců. Zvládnout se to určitě dá. Je to teda náročné, obzvlášť když jsou dětičky nemocné a nemůže se ven. Ale zase když pak vidím, jak jsou všechny spolu, že i ta malá je šťastná, když může být se staršími sestřičkami, tak je to fakt super pocit. Takže gratuluju a neboj, zvládneš to a budete moc rádi, že třeťátko máte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.13 21:36

Tak dneska jsem to řekla rodičům a moc mě potěšilo, ze z toho měli radost! Tak mě to docela povzbudilo a ten prvotní strach mě pomalu opouští a docela se začínám i těšit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.5.13 06:31

@Magdamottl on se ten strach ještě párkrát vrátí, ale je to naprosto normální :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulenka76 neprihlasena
11.8.13 09:36

Jak to zvládnu?

Ahoj holky, tak to vypadá, ze čekáme tretatko. Tak trochu neuvazene plánovaně, oba jsme v šoku. V nasem veku a na jeden nechranenej pokus. Mám doma dva kluky- budou mit brzy 6 a 4 roky, už to nejsou mimina, ale zahnul je to porad, patrí k tem aktivnějším. Zatím si to neumím vůbec představit, vůbec:( jsem vydesena. Peníze máme o to nejde. Jde o to, jestli na to mám psychicky a fyzicky… Jestli to zas bude nespavec… 8o

• Citovat
  • Upravit
17630
11.8.13 09:39
@Katulenka76 neprihlasena píše:
Ahoj holky, tak to vypadá, ze čekáme tretatko. Tak trochu neuvazene plánovaně, oba jsme v šoku. V nasem veku a na jeden nechranenej pokus. Mám doma dva kluky- budou mit brzy 6 a 4 roky, už to nejsou mimina, ale zahnul je to porad, patrí k tem aktivnějším. Zatím si to neumím vůbec představit, vůbec:( jsem vydesena. Peníze máme o to nejde. Jde o to, jestli na to mám psychicky a fyzicky… Jestli to zas bude nespavec… 8o

Tak u nás to vypadá, že čekáme čtvrťátko :lol: Máme dcery 12 (ve střídavé péči), 4 a 1 rok. Plánovali jsme ho, ale taky teď na mě dolehlo, co všechno bude potřeba zařídit. U nás je to už větší auto, asi sourozenecký kočár… No jsem z toho trochu plachá, ale těším se moc.
Neboj, bude to v pohodě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
11.8.13 09:44

Myslím, že tyhle pocity jsou naprosto normální a běžné :hug: Určitě se to zvládnout dá a třeba to bude hodná, spavá holčička :hug:
Náročné to s více dětma je vždycky, ale zase na druhou stranu starší už jsou větší a předpokládám, že oba chodí do školky, tak bude aspoň dopoledne volněji a čas jenom na miminko ;)
Doma mám 4 děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky