Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17247
5.6.12 10:11

@SKYTULE jo jo taky se to může stát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
5.6.12 10:29

@Vesmilka A jak říkáte jinak Anežce?

Já chtěla první dceru Anežku, ale protože mě napadalo stále je Nežko atd. tak jsem jí nakonec nedala. Teď fakt nevíme. Já bych chtěla holku Alžbětu a kluka Olivera, Šimona nebo Kryštofa. Ale vůbec ještě nevim. Ani do jednoho toho jména nejsem zamilovaná. Manžel se k tomu zatim staví tak jako, jéžíííš to je děsný jméno, ale nic nenavrhne. Je zatím brzy, tak třeba až budeme vědět co to OPRVDU bude, tak se bude vybírat líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.6.12 10:34

@dorinka01 Říkáme ji Anežko, Anu, Any, a když zlobí Anešane.
Andrejce říkáme Andy ale taky Andulko, Andulo, Andrejko, Andreo a kamarádka ji říká Reinko a naše mamka říkala, že je jedno jak se ty děti jmenujou, že jim stejně budu říkat Andulko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
5.6.12 10:49

S tou Anežkou, to když jsme Terezce (naší starší) řekli, že bude mít další sestřičku, tak prohlásila, že se bude jmenovat Anežka. Vůbec nevíme, jak na to jméno přišla, protože žádnou Anežku neznáme, ani do školičky s ní žádná nechodí. Sice prababička je Anežka, ale to jsme jí nikdy neříkali. Mně se to jméno docela líbí, ale spíš pro holčičku než pak pro dospělou ženu (podobně jako Eliška, Amálka). A navíc nechceme dávat jména po příbuzných. :nevim: Tak doufám, že to Terezku přejde a zkousne tu Markétku. :)
Alžběta se mi taky moc líbí, ale neprojde přes manžela. :roll: Manželovi se taky nelíbí moc jmen. On chtěl Martinu, ale tu má jedna z mých nejlepších kámošek, takže to jsem nechtěla, takže nakonec kompromis je ta Markéta.
Skytule, Tobě už se to blíží, co ? Kdy máš termín ? Mně teda přijde, že to strašně letí, před chvílí jsem našla // na TT a dnes jsem se už objednávala na UZV ve 30. týdnu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
5.6.12 10:51

Ještě mě napadlo, ztrácím tu trochu přehled, kdo je kdo, protože ne všechny máte metříky. Tak jestli bysme neudělaly tabulku, kde by bylo, kdo kdy má termín, stávající děti a tak. Já ji klidně udělám, když byste mi poslaly údaje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.6.12 11:06

Mě se to jméno líbilo hlavně proto, že ho skoro nikdo neměl

@katsha klidně ti to pošlu a kam to dáš když tu není nástěnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
5.6.12 11:34

@katsha nápad super ale to už bych navrhovala raději uzavřenou skupinu ;) , tady to ani nikam nedáš :think: a když by pak přibyla nějaká nová tak s emůže přidat i do skupiny ;) . máš pravdu že to strašně letí :? , cca před rokem jsme právě řešila u doktora třetí těhu a nikdy bych neřekla že za rok už bude malá na světě, já v tom nejlepšim čekala že ted bych mohla otěhotnět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
5.6.12 11:44

Tak buď můžeme udělat tu uzavřenou skupinu (byla bych i pro), nebo bych tu tabulku udělala normálně do příspěvku a musely bysme si pamatovat, na které stránce je. Ale asi zatím počkáme, jak se vyjádří ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.6.12 11:55

Jsem taky pro uzavřenou skupinu.
Jo holky já před rokem kámošce říkala že je blázen pořizovat si třetí a na „stará kolena“ a nakonec ho mám dřív než ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.6.12 11:59

já jsem taky klí´do pro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
5.6.12 13:18

Taky jsem pro uzavřenou, kdo bude chtít dovnitř požádá a není problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marik
5.6.12 13:24

Ahoj zdravím všechny maminky :-) Obracím se na Vás s prosbou o radu… našla jsem tuto diskuzi a ráda bych se připojila… Stále váhám jestli jít do třetího mimča :-). Někde uvnitř mě cítím, že jako rodina se dvouma dětma nejsme kompletní. Jako kdyby ta další dušička lítala kolem a jen čekala než se pro ni rozhodnu. Těžko se mi to vysvětluje. Chtěla bych velkou rodinu… manžel má stavy kdy by pro třetí dítko byl a stavy, kdy řeší finance. Já pevně doufám, že bychom třetí mimčo zvládli. Půjčky nemáme žádné, bydlíme u prarodičů v baráčku, která je částečně opraven… Příjem manžel cca 20tis., no a já mám zvolenou mateřskou, tu vyšší, takže tedy 11 tis. Dalo by se to??? Samozřejmě, že se třetím dítkem bych zůstala tři roky doma, takže pak mateřská 7600 Kč. Moc po miminku dalším toužím a vše se to ve mě prostě pere..Jak přesvědčit manžela, pak jestli to opravdu finančně utáhnem… Možná to některá znáte. Navíc moje maminka mi to rozmlouvá, což mi taky netěší.. máme krásný vztah.. Tak nějak si přijdu, jakobych měla přesvědčit všechny… Zapomněla jsem napísať.. že máme dcerku 2 roky a 4 měsíce a chlapečka 7 měsíců… no a to třetí bych viděla tak za rok :-D Tak jsem se Vám teď nějak vypsala.., omlouvám se za krkolomnost…ale možná jste to samé některá z Vás prožívala… za jakékoliv komentáře budu ráda. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17247
5.6.12 13:47

Tak já ji založím a přidejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
5.6.12 14:02

Holky, vezmete mě mezi sebe? Našla jsem ve čtvrtek 2 čárky na testu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.6.12 14:06

@MisaHanuska jasný vezmeme, právě se asi přestěhujeme do soukromé skupiny, můžeš se přidat. Pošlu pozvánky až to admin schválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí