Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4112
8.6.12 10:02

@marelida To je opravdu dost málo..protože já měla 22t 28cm tak to měřili nějak divně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.6.12 17:13

holky a jak se dostanu do tý skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
10.6.12 17:48

@antche najeď si na skupiny, pak na uzavřené skupiny, a najdeš to pod Třetí dítě. Pak stačí napsat moderátorovi skupiny a on ti pošle pozvánku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
10.6.12 18:06

@antche já tě pozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.6.12 18:24

@Vesmilka děkuji uctivě.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
10.6.12 19:38

@antche ale já zjistila, že tě nelze pozvat ty už jsi členem, tak ti pošlu odkaz
 https://www.emimino.cz/…nkovani/148/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
13.6.12 16:26

Tak hoky moje… dnes jsem si byla potvrdit těhu u MUDRy a nečekám „jen“ třetí dítě, ale zároveň i čtvrtý. DVOJKY. Tak to je fakt mazec :think:. První co mne napadlo bylo, kam já ty děti v autě vlastně dám :nevim:
Jestli k těm mým dvou raubířům přibudou další dva kluci tak se doma už opravdu zblázním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
13.6.12 16:31

@marmusa tak nevím, jestli mám gratulovat, nebo jen 8o… ba ne…gratulovat :pankac: :kytka: :mrgreen: Bude to záhul, ale je to krásné :hug:. Vy máte už někde v rodině dvojčata? Teda, mě by asi z toho kleplo :mrgreen: a jak to vzal manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
13.6.12 17:16

@marmusa :lol: :lol: :lol: to je věc z který jsme ted měla fakt obavy. I jsme si říkala no první ovulka v životě tak aby z toho nebylo víc miminek :lol: :lol:. Já se spíš bála že po dvou sekcích a ta cukrovka že by to bylo hodně riskantní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
13.6.12 21:08

@marmusa tak to je moc krásný, já je taky kdysi chtěla dvojčátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
14.6.12 19:46

Ahoj holky!
jen se jdu rozloučit, bohužel těhotenství nedopadlo…
ale moc vám děkuju za podporu! doma se to zklidnilo, už jsme se pomalu začli těšit oba…nevadí, to je prostě život…
ale budeme se za rok za dva plánovaně snažit, tak se těším na znovushledání! :-)
všem těhulkám hodně štěstí a zdraví a maminkám ty nejhodnější miminka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
14.6.12 20:05
@kackakocka píše:
Ahoj holky!
ale moc vám děkuju za podporu! doma se to zklidnilo, už jsme se pomalu začli těšit oba…nevadí, to je prostě život…
ale budeme se za rok za dva plánovaně snažit, tak se těším na znovushledání! :-)

moc mě to mrzí… :( budeme moc držet palečky aby se povedlo až budete chtít a vše bylo bez problémů… :hug: já jsem o miminko přišla dvkrát…vím jaké to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
14.6.12 20:21
@kackakocka píše:
Ahoj holky!

tak to mě moc mrzí, to je smutné. Ale i já budu držet palečky aby to příště dopadlo. Drž se :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
14.6.12 22:22

@kackakocka i mě to moc mrzí :hug: :hug: :hug: tak držím pěsti ať to příště vyjde :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
15.6.12 09:31

@kackakocka Držím palečky, aby bolest brzy přešla :hug:. Ber to jako zátěžovou zkoušku, už teď víš co a jak můžeš čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí