Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jullii tomu rozumím, taky jsem se snažila nezatížit rozpočet, takže kočárek z aukra, košík z aukra. Věcičky tak porůznu od švagrové od sestřenice a teď mi nabízejí i holky ze vsi po klucích. Takže chápu
![]()
ahoj
Můžu se přidat? Taky čekáme třetí a plánovaně… V rodině to vzala špatně akorát tchyně, jako že chudáci děti… ![]()
Finančně jakžtakž… Akorát že doplácíme hypotéku, takže platíme jak mourovatý (minimálně ještě 4 roky).. Máme starší domek, který by potřeboval rekonstrukci jako sůl a strašně mě právě štve poslouchat, že mi chybí úložné prostory, že nemám systém a tak…
Tím spíš že to všechno vím taky, tím víc mě tyhle řeči nadzvedávaj…
Momentálně si ale dětiček maximálně užívám…
Jak to bude se třemi, nevím, snad to budu zvládat…
Na miminko se ale stejně těším, už jsem za půlkou
, ve čtvrtek mě čeká velký UTZ…
@rébi tak to gratuluju. S tím domem jsme na tom stejně. Taky starý dům a naši by chtěli strhnout rekord a mít ho daný do pořádku nejlíp hned. Spíš včera bylo pozdě a já si do toho dovolím pořídit dítko. Tak asi tak
@kackakocka Kači hlavně at je ted vše v pořádku a HCG stoupá, věřím že jsi se rozhodla správně, je fakt že mě ještě někdy jdou hlavou myšlenky, jestli jsem udělala správně, ale pak začne mimčo kopkat a já jsem štastná že to můžu zažít ještě jednou. tentokrát definitivně naposledy ![]()
jinak holky je nás tady docela dost co máme nebo budeme mít 3 kluky co? kde jsou ty holky?
![]()
já to blbě napsala, já mám doma 2 holky a jen jednoho kluka 16 10 a 8 týdnů
![]()
Já zatím teda nevím, co čekáme, Číňan nám předpověděl kluka, takže…
![]()
Váhám, zda si to nechat říct. U prvních dvou jsem to nevěděla, i když u Péti jsem tak nějak tušila, že to bude kluk… ![]()
@rébi tak já podle všech čínanů a různých tabulek čekám holku, no a hele je to kluk ja vyšitej
a já bych tu holku táááááááák brala ![]()
@Vesmilka tak tobě to pěkně vyšlo, 2 holky a jeden chlapec, super, to by si mi taky líbilo i když obráceně ![]()
Tak já mám doma dvě holčičky a teď ještě nevíme,ale tak něja tuším,že to bude kluk.Vše je úplně jiné,než když jsem čekala holky.Jinak my máme novej domeček,ale úvěr budeme platit ještě 9 let,ale manža dostal v práci přidáno,ta by to mělo být super.Mateřskou budu mít taky vyšší a vycházely jsme dobře i před tím,než manža dostal přidáno,tak snad to bude dobrý.
ahoj tak první poradna za náma,malá má 3175gr a 50cm, nějak nám slečna roste
. furt jí slzí očíčka tak udělala doktorka stěr a v pátek se uvidí, další ko v 6 týdnech den po TP dle utz
a žloutenka může mizet až do konce šestinedělí tak ej furt taková do žluta
![]()
vítam nově příchozí, no vypadá to tu na převahu chlapečků
![]()
No já tu zachraňuju tu klučičí převahu - budu mít tři holčičky. ![]()
Rébi ![]()
tak koukám, že máme skoro stejně staré dětičky, akorát já mám teda dvě holky - naše Terezka je jen o tři týdny starší než Judi a Verunka je o necelé dva měsíce starší než Péťa. A třetí dítko taky budeme mít stejně staré, protože já dnes začínám 27. týden.
A konečně někdo, kdo čeká třetí mimčo plánovaně, už jsem si myslela, že jsme jediní ![]()
Markéto - malá je moc pěkná holčička. Ale jak to strašně letí, za chvíli jí už bude měsíc. ![]()
@katsha utíká to strašně moc, dneska bych asi měla sekci. V neděli jí byly už 3 týdny
, za chvilku budu psát že končíme šestineděl
í