Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17247
28.5.12 22:39

@Jullii tomu rozumím, taky jsem se snažila nezatížit rozpočet, takže kočárek z aukra, košík z aukra. Věcičky tak porůznu od švagrové od sestřenice a teď mi nabízejí i holky ze vsi po klucích. Takže chápu :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
29.5.12 10:01

ahoj :mavam: Můžu se přidat? Taky čekáme třetí a plánovaně… V rodině to vzala špatně akorát tchyně, jako že chudáci děti… :?

Finančně jakžtakž… Akorát že doplácíme hypotéku, takže platíme jak mourovatý (minimálně ještě 4 roky).. Máme starší domek, který by potřeboval rekonstrukci jako sůl a strašně mě právě štve poslouchat, že mi chybí úložné prostory, že nemám systém a tak… :roll: :zed: Tím spíš že to všechno vím taky, tím víc mě tyhle řeči nadzvedávaj…

Momentálně si ale dětiček maximálně užívám… :srdce: Jak to bude se třemi, nevím, snad to budu zvládat… :think: Na miminko se ale stejně těším, už jsem za půlkou :), ve čtvrtek mě čeká velký UTZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.12 10:29

@rébi tak to gratuluju. S tím domem jsme na tom stejně. Taky starý dům a naši by chtěli strhnout rekord a mít ho daný do pořádku nejlíp hned. Spíš včera bylo pozdě a já si do toho dovolím pořídit dítko. Tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
29.5.12 10:45

@kackakocka Kači hlavně at je ted vše v pořádku a HCG stoupá, věřím že jsi se rozhodla správně, je fakt že mě ještě někdy jdou hlavou myšlenky, jestli jsem udělala správně, ale pak začne mimčo kopkat a já jsem štastná že to můžu zažít ještě jednou. tentokrát definitivně naposledy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
29.5.12 10:46

jinak holky je nás tady docela dost co máme nebo budeme mít 3 kluky co? kde jsou ty holky? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.12 10:53

@vesarka já mám doma 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
29.5.12 10:56

To já mám doma 3 kluky a to 8 2 a 6 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.12 11:09

já to blbě napsala, já mám doma 2 holky a jen jednoho kluka 16 10 a 8 týdnů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
29.5.12 11:11

Já zatím teda nevím, co čekáme, Číňan nám předpověděl kluka, takže… :think: :mrgreen:

Váhám, zda si to nechat říct. U prvních dvou jsem to nevěděla, i když u Péti jsem tak nějak tušila, že to bude kluk… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
29.5.12 11:20

@rébi tak já podle všech čínanů a různých tabulek čekám holku, no a hele je to kluk ja vyšitej :P a já bych tu holku táááááááák brala :nevim:

@Vesmilka tak tobě to pěkně vyšlo, 2 holky a jeden chlapec, super, to by si mi taky líbilo i když obráceně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.12 11:31

@vesarka a to jsme to ani neplánovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.5.12 14:36

Tak já mám doma dvě holčičky a teď ještě nevíme,ale tak něja tuším,že to bude kluk.Vše je úplně jiné,než když jsem čekala holky.Jinak my máme novej domeček,ale úvěr budeme platit ještě 9 let,ale manža dostal v práci přidáno,ta by to mělo být super.Mateřskou budu mít taky vyšší a vycházely jsme dobře i před tím,než manža dostal přidáno,tak snad to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
29.5.12 14:50

ahoj tak první poradna za náma,malá má 3175gr a 50cm, nějak nám slečna roste :lol: :lol: . furt jí slzí očíčka tak udělala doktorka stěr a v pátek se uvidí, další ko v 6 týdnech den po TP dle utz :mrgreen: :mrgreen: a žloutenka může mizet až do konce šestinedělí tak ej furt taková do žluta :lol: :lol:

vítam nově příchozí, no vypadá to tu na převahu chlapečků :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
29.5.12 16:07

No já tu zachraňuju tu klučičí převahu - budu mít tři holčičky. :)
Rébi :mavam:
tak koukám, že máme skoro stejně staré dětičky, akorát já mám teda dvě holky - naše Terezka je jen o tři týdny starší než Judi a Verunka je o necelé dva měsíce starší než Péťa. A třetí dítko taky budeme mít stejně staré, protože já dnes začínám 27. týden. :) A konečně někdo, kdo čeká třetí mimčo plánovaně, už jsem si myslela, že jsme jediní :)
Markéto - malá je moc pěkná holčička. Ale jak to strašně letí, za chvíli jí už bude měsíc. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
29.5.12 16:26

@katsha utíká to strašně moc, dneska bych asi měla sekci. V neděli jí byly už 3 týdny 8o 8o 8o , za chvilku budu psát že končíme šestineděl :lol: :lol: í

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí