Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Katko - jsem jedno velké ucho tak sem s tím
že by holčička??? no anebo možná kluk, ne???
jejda, tak další holčička. To je prima, ne? Zkušená matko, je péče(běžná udržba
) o holčičku a o kluka jiná a co je těžší, já mám malinko obavu, že jsem s klukama malinko zpohodlněla a asi bych se neuměla o holčičku správně postarat.
Myslim ze je to jedno......kdyz se posere poradne, stejne musi pod vodu ![]()
Jinak otru ubrouskem, namastim prdku a je to.
No ale je fakt ze u holky si davas majzla abys nezanesla neco do buchty a poradne ji vytiras.
Zase holcicky jsou vice tatinkove a ten nas je z male uplne mimo, samo ze ona z neho taky, ale to je i syn. Mame obe deti mazlive
tatínkové jo? No tak to si holka počká než se tatínka dočká
![]()
A propo - máme srdeční akci a miminko je „jen“ jedno. Takže opravdu už můžu směla prohlašovat " čekáme třetí dítě" ![]()
gratuluju OBEMA!!!!!!:-)))
HEZKY VECER,HOLKY…:_))TEDA–MAMINKY…
![]()
My mame po jarnich prazdninach,na horach bylo uuzasne a deticky byly skvely,ted jsme jeste byli vsichni tydem dalsi spolu,takze bombaaa
![]()
Teda,.....TAK DALŠÍ ANIČKA,,,,Jojo,to je bezva jmeeno,fakt!
Jsme se domluvili s manzou,ze pristi leto zacneme tvorit definititivne POSLEDNIHO POTOMKA…jestli se tedy zadari.....
Takze budu pak uz opravdu,OPRAVDU,OPRAVDUZASLOUZILA MATKA......
![]()
JAKPAK JSTE SE MELY VY???? ![]()
gratuluju OBEMA!!!!!!:-)))
HEZKY VECER,HOLKY…:_))TEDA–MAMINKY…
![]()
My mame po jarnich prazdninach,na horach bylo uuzasne a deticky byly skvely,ted jsme jeste byli vsichni tydem dalsi spolu,takze bombaaa
![]()
Teda,.....TAK DALŠÍ ANIČKA,,,,Jojo,to je bezva jmeeno,fakt!
Jsme se domluvili s manzou,ze pristi leto zacneme tvorit definititivne POSLEDNIHO POTOMKA…jestli se tedy zadari.....
Takze budu pak uz opravdu,OPRAVDU,OPRAVDUZASLOUZILA MATKA......
![]()
JAKPAK JSTE SE MELY VY???? ![]()
jo tak mi se z manžou taky domlouvali že začneme plodit v létě
Miminko jedno nedočkavý…
Jinak kluci už jsou podle mě zdravý, tak uvidíme co na to zítra mudr. Za to nám lehl táta. O víkendu měli výjezdní zasedání a nějak ho to zmohlo. Má horečku a sedí na záchodě. Tak doufám že nám zas něco nepřivezl. Jinak u nás bylo o víkendu veselo, neb tu byla ségra s dvěma klukama, takže 4kluci (4r, 3,5r , 2r, 2r )… Docela mazec
JE VIDET,ze nemate.....UVĚDOMĚLÉ ZÁRODEČNÉ BUNKY HELE
To ty nase poslouchaji sveho tvořitele na sebemenší povel,takže -U NÁS TO NEHROZÍ…
![]()
A VESELO U VAS ASI BYTI MUSELO,to je jasny......ALE TAK TO MA BYYYT ![]()
Ahoj,
tak jsme doma, bylo to uzasny, Mates lyzuje jak drak, ja jenom postavala pod kopcem a popijela cokoladku, od patku jezdil uplne sam
Zato tam asi zapadaji snehem, za tu dobu tam prestalo snezit jenom na chvilku, uz to bily svinstvo nemuzu ani videt…teda lezet jo, ale padat do ksichtu neeeeeee!!!
Vodnare fakt doporucuju, jenom maji plno az do pulku brezna… Vari vyborne, cehoz jsem dukazem
Detska sjezdovka s lanem je 300m od chaty, kousek z kopce Spicak se sjezdovkama jak pro decka tak pro dospely, v chate detskej kout, co vic si prat…
No proste prvni zimni dovca se vydarila, jenom mne stvalo, ze jsem mela uplne vsechno na krku sama, protoze M. sotva lezl, takze z chaty vytahl paty jen na cigarko.
Cesta zpatky byla desna, 3 hodiny!!! Dvakrat jsme ztratili retezy, jednou jsme malem zapadli, kdyz jsme se pro ne vraceli, fakt vzruso…do toho ja trpela jak pes, protoze sotva se u:,–(im v aute, chce se mi curat…boze boze
Jinak mam prisernej pupek, Katko, jak jsi na tom ty??? A gratuluju k holcicce
Ten metrik mas nejakej divnej ale ne???
Lacenko, tobe taky gratuluju, jen tak dal! ![]()
asho----VITEJ,VITEJ!!!!!:-))
JE FAJN,ZE JSTE SI DOVCU UZILI STEJNE JAKO MY---akorat ted premyslim,kde ze jste to byli????
![]()
A pupek neres,MAS NA NEJ NAROK…
![]()
asho----VITEJ,VITEJ!!!!!:-))
JE FAJN,ZE JSTE SI DOVCU UZILI STEJNE JAKO MY---akorat ted premyslim,kde ze jste to byli????
![]()
A pupek neres,MAS NA NEJ NAROK…
![]()
UZ JSME SI ONU CHYTU NASLA---VYPADA SKVELE!!!:-))
My mame kousicek od ni za tri mesice naplanovany sraz z naseho maminkovskeho fora ,maminky a tatinci a deticky z netu… ![]()
Urcite je tam naadherneeeeee
![]()