Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
26.1.09 16:08

Jee lacenko a kdy mu to reknes? Ja to teda vybalila na decka hned :lol: Tyna ted chodi a ukazuje si na bricho nebo na krk, ze tam ma miminko (pupek na to ma, to jo), k ty to jeste tak moc neproniklo.
Ale kdyz jsem to zjistila s Tynou, Matymu bylo dva a ctvrt a vzal to hned. Chodil se mnou chudak na vsechny vysetreni, videl mi az do krku… :oops: Aspon v tom ma jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.1.09 19:16

ascho - kdyby Honzík nechodil do školky, tak už by to dávno věděl, ale protože by to v tu ránu věděla celá dědina o co moc nestojím(už jen proto, že tu opravdu budeme jediní kdo bude mít takhle malý tři děti). Když jsem byla těho s Tomem tak to věděl hned a taky reagoval tak nějak zmateně… Moc si bříška asi nevšímal, byl ještě moc malej… No já myslím že mu to řeknem tak za ten měsíc, po 12tt ultrazvuku, až budeme mít nějakou pěknou fotečku, aby to pěkně pochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.09 20:49

lacenko, to chapu…Ja zas mam doma zatloukace. Ten to ve skolce jeste nerekl. Ted jsem to rekla reditelce sama a ona byla prekvapena…ale prijemne, normalne mne zacla objimat…asi jsem to uz psala. No ja byla v soku 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.1.09 20:54

AHOJ,HOLKY…
DETI ULOZENY VSECHNY…UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:

JA MAM HLAD A NECHCI ZRATM,BO JSEM JAK VEPR :x chodime na plesy a ja mam stale uzsi a uzsi saty..asi se mi srazeji nebo co… :? :? :? :roll:

vam taky,ne???ALE -VY NA TO MATE ALIBIIII :o :o :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.09 21:06

Jen si nemysli, ted mne dorazila sestra, ze (je v 15 tt) shodila uz pres 5 kilo. Nemela jsem silu ji napsat, ze ja zhruba tolik nabrala, i kdyz jsem vazila min jak ona. Zas mam pocit, ze to mam v sobe „zdravejsi“ a bez vedlejsich hubnoucich a blicich ucinku..chaba utecha chaba :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.1.09 21:09

TAK MAALO MAS NAHOREE?????

hmmm…ja u prvni dcerky mela ve dvacatem tt uz dvacet kilo nahore :lol: :lol: :lol:
a do porodu jsem tri zhubla......

u dalsich deti to nebylo tak bourlive,ale to bude tim,ze uz vychozi vaha je..OOOOHROMNAAAA :oops: :oops: :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.1.09 21:11

Tak ja mam porad -3 kila........ ale vychozi vaha byla 75

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.09 21:29

No s Matym plus 15, s Tynou plus 20 (a neco) a ted se chci udrzet. Vychozi 59, uz jsem se poucila, ze je lepsi zadat skutecnou vahu a ne tu, na kterou jsem obvykle zvykla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.09 21:39

Ahojky,
moc vás tady všechny zdravím a všem blahopřeji.
Není to tak dávno co i já čekala třetí miminko a už ho máme konečně na světě.

Buďte všechny zdravé a opatrujte se i vaše starší dětičky :D

Ahoj Martina, Petřík, Michálek a Nicolka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.1.09 09:48

Právě mi Tomáš vymazal celý příspěvek, no já ho asi :evil: :evil: :evil: :evil:

Takže ještě jednou:

Je zvlášní že se tu každá diskuze dřív nebo později zvrtne na to kolik kdo váží, to už asi bude nějaké prokletí ženského rodu či co. Tak já v prvním nabrala na 110kg=26kg+ v druhým též 110kg ale + „jen“ 8-10kg, neb jsem nestihla vůbec nic schodit a já jsem typ co při kojení spíš přibírá než hubne, neb já jím ze stresu a toho jsem s prvním synem měla (a mám) habaděj. Teď je výchozí váha 92kg, tak doufám, že sae nedožeru k té 110 :oops: :oops:

Stani: V líšni to znám, rok jsem tam bydlela s mým bývalým přítelem a moc se mi tam líbilo. S manželem jsem se ale pak odtěhovala na druhý konec Brna (raději, neb by to pro ex. nemuselo dobře dopadnout :wink: ) a sice do Bystrce. Já vím všichni mají spoustu předsudků, jak je to děsná městská čtvrť, ale já na ni nedám dopustit, bylo to super bydleníčko. Holt civilizace je civilizace.

Hledání diskuze a nových příspěvků: Já to dělám tak, že si v obsahu diskuzního fóra, kliknu na možnost zobrazit všechny moje příspěvky a v těch diskuzích kde je něco nového se mi ukáže taková oranžová „obálka“ jako že nová reakce. Tak mám přehled, kde jsem všude odpovídala na co a co na to ostatní. Nebo by se to v pohodě dalo dohledat ve vlastním profilu, tak se taky ukáží všechny příspěvky co kdy kde člověk napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.1.09 09:50

Tomík se urazil, jak jsem mu pobrblala a zavřel se v pokojíku… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.1.09 09:55

a počural houpacího koně… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
27.1.09 11:59

Lacenko-Mně to dělá pravideln+ muj synek Jiřík bud mně vleze na počítač a já musím to vše psát znovu.
A stím že se ti počural asi udělal schválně.
Je prostě malej.Klučík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.1.09 11:59
lacenka píše:
a počural houpacího koně… :roll: :roll:

To jako fakt jo?? No tomu rikam pomsta :lol: Tusim, ze mas desnou radost…

Jinak ahoj!
Ja jsem dneska spala v obyvaku a rano prelezla k Matysovi, protoze ten prisel v 7 rano na pohadky. Jsem zvedava, kdy to chytnu ja, dneska jsem jak spraskanej pes.
Jinak nam 5.-6. meni okna…M. bude mit cerstve :,-(ru z nohy, ale prej mi pomuze stehovat nabytek..to chci videt. Snad budem aspon zdravi, 7. jedem na hory a az se vratime, ceka nas malovani celyho bytu :? To jsou vyhlidky.

Jinak, abych neco pridala k oblibenymu tematu…jsem rano vlezla na vahu. Plus 7kilo :roll: Vzhledem k tomu, ze v druhy pulce nabiram kilo tydne, je to fakt bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.1.09 12:44

JEE AHOOOOOOOJ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie