Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
27.1.09 13:59

Lesi, taky jsem kojenim pribrala a ano taky trpim na stitnou zlazu......

ja chci taky videt fotky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.1.09 14:02

lesi---AHAAAAAA :lol: :lol: :lol:

KATKO---ja taky kojenim pribiram a taky SE LECIM SE ST.ZLAZOU :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.1.09 14:04

lesi---AHAAAAAA :lol: :lol: :lol:

KATKO---ja taky kojenim pribiram a taky SE LECIM SE ST.ZLAZOU :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.1.09 14:07

ZASE SE TO NEODESIILAAAA,JAK MAAAAA..
vzdycky kolem poledne a vecer se asi zahlti server MAMINAMA PRAVEE ULOZIVSIMA DETICKY........ :lol: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.1.09 14:46

pravdu máš Báro, spící dětičky to je poklad, maminka má chvilku na emimi a tak se kecá a kecá.

Jo já netrpím na štítnou žlázu, jenom aby bylo v těch chorobopisech jasno :wink: :wink:

Za to na nadváhu trpím a moc, ale to se po porodu (no ještě úplně přesně nevím po kterým 8) ) určitě spraví tak jak má :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.1.09 15:11

Teda vy jste se sesly…nebo my… Mne totiz taky stitnice pomalu odchazi :?

No tak jestli jste fakt hodny (a jste registrovany na Rodine), tak si zazadejte o pritele a ja vas pustim…ale beda! :lol: Jo a ja jsem taky hodna, abyste vedely!

Tyna spi, Mates usina na gauci, asi je fakt zdrblej, po o uz nespi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.1.09 00:10

asho–ALE KDE A KOHO MAM ZADAT,,?JA NEJSEM TECHNICKY TYP.. :roll: :roll: :oops: :lol:

LESI–a ja jsem Opavacka a bydela jsem zas ted dva roky v CHRUDIMI VE VYCHODNICH CECHACH,HEEEEEEEEEEEEC :lol: :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.1.09 18:28
farska píše:
asho–ALE KDE A KOHO MAM ZADAT,,?JA NEJSEM TECHNICKY TYP.. :roll: :roll: :oops: :lol:LESI–a ja jsem Opavacka a bydela jsem zas ted dva roky v CHRUDIMI VE VYCHODNICH CECHACH,HEEEEEEEEEEEEC :lol: :lol: :lol: 8)

Baro, na mych strankach rodina.cz/kacii je dole Stante se pritelem Rodiny. Tak na to klikni. Ale musis byt na Rodine registrovana. Ono te to nejak navede :) A hledej, je to fakt az dole.

Chlap mi ve vsech diskuzich vypnul smajliky, mam chut ho roztrhnout.

Jinak krasny den…spis uz vecer, u nas rozlitanej, poradna, nakup, petileta prhlidka…no ufuf, ted jsem usnula u Ztracenych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.1.09 21:05

JEJDA,DEKUJU ASHI–ja to nejak zkusim… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.1.09 12:53

kde jste kdo,???JE PO O,DETICKY SPI,NO NE?????:-.-)))

mne jooooo!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anicka dnes ohŕyzala segre madlo od kocarku na panenky…je to desnej zubatec a vsezravec 8O 8O 8O :D
jinak od zitra mam manzu doma 15! dni,teda doma ne–v sobotu razime na tyden do Jeseniku vyhnat bacily a utect z dosahu chripajzny........:-))

Takze tady moc nebudu,i kdyz si sice beru net s sebou i notas,ale nebude nejspise caaas :oops: :oops: :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.1.09 13:21

Já jsem tady :) Starší Kunhůty jsou na gymnastice, nejmladší spinká. Ve dvě půjdu i pro ně, Pepi zaženu ještě spinkat, Adli asi ne, takže večer budu hotová a zralá do postele :)

A věřte nevěřte, začalo jaro. Mrouskaj se kočky - a my máme doma dva kocoury, tak teď řešíme co s tím… Jaroušek (to je ten štíhlejší) začal děsně smrdět kocouřinou… Balina spíš zajímá žrádlo, ale i on je zaujatý - tak u něho smrad čekáme každým dnem…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.1.09 13:23

Lesino, teda u nas to na jaro nevypada ani omylem :-(

JA tu jsem, ale desne mi laguje emimino......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.1.09 13:31

Ahoj, taky tu jsem. Jenom doma se asi brzo povrazdime. Nekdo nejak nedokaze pochopit, ze mi taky neni nejlip, boli mne hlava a odmitam resit bramborovy knedliky…jsem dostala vynadano, ze jsem nekoupila kynuty. To jsem prosim tahla skoro deset kilo na hrbu a v ruce grrrr. Holky ja ho snad vazne roztrhnu, uz aby chodil do prace.
Nalada je vyborna, nemate nekdo nejakou veselou prihodu (i kdyz asi brzo bude, jak tak ctu o jaru a mrouskajicich kocourech:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.1.09 13:31

U nás taky ne, ale kočky se nepletou :D Máš slyšet ten řev v noci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.1.09 13:35

já nechci nic :! slyšet o jařeeee,my JEDEME V SOBOTU NA HORYY A CHCEME HAFO SNĚHŮŮŮ,HELÉÉÉÉ 8O 8O 8O :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí