Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lesi, taky jsem kojenim pribrala a ano taky trpim na stitnou zlazu......
ja chci taky videt fotky ![]()
lesi---AHAAAAAA
![]()
KATKO---ja taky kojenim pribiram a taky SE LECIM SE ST.ZLAZOU
![]()
lesi---AHAAAAAA
![]()
KATKO---ja taky kojenim pribiram a taky SE LECIM SE ST.ZLAZOU
![]()
ZASE SE TO NEODESIILAAAA,JAK MAAAAA..
vzdycky kolem poledne a vecer se asi zahlti server MAMINAMA PRAVEE ULOZIVSIMA DETICKY........
![]()
pravdu máš Báro, spící dětičky to je poklad, maminka má chvilku na emimi a tak se kecá a kecá.
Jo já netrpím na štítnou žlázu, jenom aby bylo v těch chorobopisech jasno
![]()
Za to na nadváhu trpím a moc, ale to se po porodu (no ještě úplně přesně nevím po kterým
) určitě spraví tak jak má
![]()
Teda vy jste se sesly…nebo my… Mne totiz taky stitnice pomalu odchazi ![]()
No tak jestli jste fakt hodny (a jste registrovany na Rodine), tak si zazadejte o pritele a ja vas pustim…ale beda!
Jo a ja jsem taky hodna, abyste vedely!
Tyna spi, Mates usina na gauci, asi je fakt zdrblej, po o uz nespi…
asho–ALE KDE A KOHO MAM ZADAT,,?JA NEJSEM TECHNICKY TYP..
![]()
LESI–a ja jsem Opavacka a bydela jsem zas ted dva roky v CHRUDIMI VE VYCHODNICH CECHACH,HEEEEEEEEEEEEC
![]()
farska píše:
asho–ALE KDE A KOHO MAM ZADAT,,?JA NEJSEM TECHNICKY TYP..![]()
![]()
![]()
LESI–a ja jsem Opavacka a bydela jsem zas ted dva roky v CHRUDIMI VE VYCHODNICH CECHACH,HEEEEEEEEEEEEC
![]()
![]()
![]()
Baro, na mych strankach rodina.cz/kacii je dole Stante se pritelem Rodiny. Tak na to klikni. Ale musis byt na Rodine registrovana. Ono te to nejak navede
A hledej, je to fakt az dole.
Chlap mi ve vsech diskuzich vypnul smajliky, mam chut ho roztrhnout.
Jinak krasny den…spis uz vecer, u nas rozlitanej, poradna, nakup, petileta prhlidka…no ufuf, ted jsem usnula u Ztracenych.
kde jste kdo,???JE PO O,DETICKY SPI,NO NE?????:-.-)))
mne jooooo!!!!!
![]()
Anicka dnes ohŕyzala segre madlo od kocarku na panenky…je to desnej zubatec a vsezravec
![]()
jinak od zitra mam manzu doma 15! dni,teda doma ne–v sobotu razime na tyden do Jeseniku vyhnat bacily a utect z dosahu chripajzny........:-))
Takze tady moc nebudu,i kdyz si sice beru net s sebou i notas,ale nebude nejspise caaas
![]()
Já jsem tady
Starší Kunhůty jsou na gymnastice, nejmladší spinká. Ve dvě půjdu i pro ně, Pepi zaženu ještě spinkat, Adli asi ne, takže večer budu hotová a zralá do postele ![]()
A věřte nevěřte, začalo jaro. Mrouskaj se kočky - a my máme doma dva kocoury, tak teď řešíme co s tím… Jaroušek (to je ten štíhlejší) začal děsně smrdět kocouřinou… Balina spíš zajímá žrádlo, ale i on je zaujatý - tak u něho smrad čekáme každým dnem…
L.
Lesino, teda u nas to na jaro nevypada ani omylem ![]()
JA tu jsem, ale desne mi laguje emimino......
Ahoj, taky tu jsem. Jenom doma se asi brzo povrazdime. Nekdo nejak nedokaze pochopit, ze mi taky neni nejlip, boli mne hlava a odmitam resit bramborovy knedliky…jsem dostala vynadano, ze jsem nekoupila kynuty. To jsem prosim tahla skoro deset kilo na hrbu a v ruce grrrr. Holky ja ho snad vazne roztrhnu, uz aby chodil do prace.
Nalada je vyborna, nemate nekdo nejakou veselou prihodu (i kdyz asi brzo bude, jak tak ctu o jaru a mrouskajicich kocourech:)))
U nás taky ne, ale kočky se nepletou
Máš slyšet ten řev v noci ![]()
já nechci nic
slyšet o jařeeee,my JEDEME V SOBOTU NA HORYY A CHCEME HAFO SNĚHŮŮŮ,HELÉÉÉÉ
![]()