Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
20.1.09 22:06

LACENKO I KATKO.---VZDYT MY JSEM KOUSEK OD SEBE.,HOLKY…to chce sraaaz:ú nekdy.....

JA UZ TED ORGANIZUJU SRAZ NASEHO FORA c-RIJEN,LISTOPAD…tak mne omluvte,jsem jaksi…momentalne profesne deformovana :oops: :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.1.09 22:07

Asho, problém je dle mě v tom - jak jsem to pochopil avčera od Katky, že tam máš tu super dlouhou reklamu na začátku metříku Takže opravdu musíš smazat vše co se netýká metru.

ne "http://m1.lilypie.com/yOC7p1/…88…png/img]ano//

ne":http://lily4444pie.com...ne//

ano [img

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 22:08
farska píše:
ASHI,ja zas ale nemam zkusenost i s foitkama u metriku..sle tam mas napsano,kolik max znaku muze mit tvuj podpis,takze si to spocitej,…
mne se tam jeste jeden vejde,… :oops: :oops: :lol:a propos----JA NEJSEM TEHU,CHRANIM SE PHARMATEXEM…mimochodem..uuuzasna vec...... :wink:

To je nejakej specialni odev??? :lol:
No prave, ja to presvihla…ale vedle mi to jede bez problemu, tak jsem doufala, ze si vystacim s tamnima metrama a ono neee 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 22:10

lacenko–CO JE NENE ,ANO :?: :roll: :lol: :lol: :lol:

PHARMATEX????neznate????
Metoda nehormonalni antikoncepce se spolehlivosti srovnatelnou s hormonalni… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 22:12

Tak nazorne :lol: Reklamu tam nemam…ale kdyz zadam jen tohle
http://my.lilypie.com/H1mfp1/.png /> tak se mi presne to objevi tucne vypsany dole. Kde je chyba? Musim tam mit jeste necoo navic, co neni primo v kodu a uz to mam dlouho, musim se zeptat Lesiny, jestli je to nejaka specialita pro non IE nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 22:12

A JA SI JDU TAKY NACPAT NEKAM FOTKU HOLCICEK......ZE BY I MOU????TO RADSI NEEEEEEE :? 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 22:13

Ty jo tak to je gol!!! :lol: :lol: :lol:
No a kdyz presne tohle zadam do osobniho nastaveni, tak tam rozhodne tohle nemam :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.1.09 22:14

Phar cosi fakt neznáme, ale ono je to teď na chvilu asi stejně jedno, ale posléze se jistě ráda informuji. HA jsem opravdu nesnášela dobře.

Jo a to nene omluvte, byl to jen chabý pokus, ale pokud se ti po najetí na metříky zobrazí „ručička“ jako že se na něho dá kliknout a ono tě to někam hodí,tak tam ta reklama stopro bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 22:14

ASHO–tak to mej tamm.,kde to mas :! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 22:15
farska píše:
lacenko–CO JE NENE ,ANO :?: :roll: :lol: :lol: :lol:PHARMATEX????neznate????
Metoda nehormonalni antikoncepce se spolehlivosti srovnatelnou s hormonalni… :wink:

Rozepis se, tohle mne zajima, ja hormony ne e!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 22:16

asho.----MAS TO URCO BLBE,poznsam to taky dle toho,ze kdyz najedu ná tve metriky,objevi s emisto kurzoru pacicka…A TO JE BLBE,TO NEMAS OKLESTENEEEE
NAJED NA MUJ,UVIDIS SAMA..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 22:18
lacenka píše:
Phar cosi fakt neznáme, ale ono je to teď na chvilu asi stejně jedno, ale posléze se jistě ráda informuji. HA jsem opravdu nesnášela dobře.Jo a to nene omluvte, byl to jen chabý pokus, ale pokud se ti po najetí na metříky zobrazí „ručička“ jako že se na něho dá kliknout a ono tě to někam hodí,tak tam ta reklama stopro bude.

No mam tam odkaz na Lily to jo… ja to pak jeste zkusim, ale bez toho mi to fakt nejelo, nechapu. V textu jo, tam to funguje, v nastaveni ne, zahada, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 22:18

asho,na internetu to najdes urco…jinak
JSOU TO BUD GLOBULE NEBO KREM S APLIKATOREM NA NABRANI POTREBNEHO MNOZSTVI…cena neco pres dveste......zavedeni pred stykem kdykoli.....A VEDLEJSI UCINKY ZADNE:-)
UZ TO BERU MEZI TEHOTENSTVIMI DRUHYM A TRETI A VZDY TO FUNGOVALO STOPRO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 22:21

ZKUS SI DAT MEZI NE ENTER........
MAS ASI JEN MEZERNIK,ZE???BUDES JE MIT ALE POD SEBOU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 22:23

Nene, uz jsem na to prisla, teda umazla jsem ten odkaz na Lily, ale musim tam mit nejakej kod navic, kterej normalne na Lily neni, zkopcila jsem ho z puvodnich metru, co mi kdysi delala Missorka. No stejne to nechapu, ale aspon to funguje :lol:
A enter nechci, ja je chci mit vedle sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky