Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
na mě nebude těhu vzhledem k mé postavě vidět dřív jak o prázdninách
, takže rozhodně nic troubit po dědině nebudem a jsem zvědavá, kdo sebere první odvahu se zeptat
(docela trapas, kdybych nebyla a byla jen tlustá:-) Termím máme na konci září, takže zima na krku, to je fakt. Letní miminka jsou prostě lepší. Teda koukám, že máš Asho úplně stejně starého „mimíska“ jak já? Nepamatuji se že bych tě někdy v lednu 07 potkala. Maminky s dvěma dětma bych si jistě všimla
Jo Katko, tak to ti zavidim, ja zas nabiram jak o zivot, ani nechci lezt na vahu…za to muzou hlavne Vanoce a vsechny ty narozky. Kdyz jsem myslela, ze uz jsem za vodou, protoze jsem na Vanoce nepekla, tak se po nich prihnala tchyne s kilem cukrovi
No a protoze nechci, aby nas tatka s tou nohou pribral 20 kilo, sezrala jsem to jaaaaa ![]()
Dvacitka to zas jisti, nastesti to mam do tri mesicu dole. Ale v lete to je horsi, ja chci byt trochu ke koukani a navic nesnasim nakupovani vetsiho obleceni…to je jedina vyhoda porodu v zime, nez se sundaji bundy, byla jsem z nejhorsiho zhubnuta ![]()
lacenko, no zrovna jsem to chtela psat, ze mas taky lednacka
Ja sem na leden nechodim, jsem v podobny diskuzi na Rodine, ale leden 04, nechtelo se mi zas prochazet vsema tema debatama od zacatku
Ale tohle je neco jinyho ![]()
No je pravda, že já tam nebyla od začátku, ale teď jsem se k holkám do září 09 připojila. žádné předchozí těhu jsem neměla od začátku online a taky je to sice divný, ale v září09 jsou v převaze druhomaminky. Tak doufám, že zas až tak o ničem to nebude. No já prostě takhle plkám docela ráda a tak mi to nevadí, dělat „chytrou“ prvotěhulkám( prvomaminkám). Pamatuji na sebe, jak jsem hltala každou dostupnou informaci.
lacenko vzdyt jo, jen si to uzij
Je to fajn, kdyz se sejde dobra parta. My takhle s lednackama jezdime kazdej rok na dovcu…no zname se s nekteryma uz skoro 6 let
A koukala jsem se i na ruzny tyhle diskuze jak na Rodine, tak na BC a tady a probiralo se tam to samy, co my tenkrat a to uz mne ted nebavi, taky toho casu je min…navic ted je tam treba 40 holek, coz je fakt sileny! ![]()
No tady nas tolik rozhodne nebude ![]()
No to asi ne, možná s eodtajní některá anonymní, až si to srovná v hlavě, ale v dnešní době mě přijde, že tři děti je tak trochu nadstandart. U nás v dědině, nevím o jediné „mladé“ rodině se třemi dětmi. Budeme jediní…Ne že by mě to vadilo a možná se za xx let nechám ukecat i do čtvrtýho. To už teprv budem rarita, možná v celým okrese:-)
My se přestěhovali do domečku, bydlíme na vsi kousíček od města a přijde mi, že tři děti je tady vcelku nižší počet dětí v rodině ![]()
L.
lacenko, ja jich znam docela dost. Jenom s Matyskem chodi do skolky dva, co maji dva mladsi sourozence. Aspon o kterych vim. No a mam 5 kamaradek, co bud tri maji, nebo se jim brzo narodi (u jedny kazdym dnem
) Rekla bych, ze se to docela rozjizdi, ale asi bude rozdil i podle kraju, v Praze je celkem prace, takze vic deti…mozna, nevim.
A fakt si troufas na 4.? U nas teda jedine nehodou, ja nechci rodit po 35, taky to zdravi neni, co bejvalo ![]()
No tak do 35 bych asi stihla i 3-4, kdybych se hooodně snažila
ale to opravdu nehrozí. mi si s taťouchem, říkali, že tři určitě a to čtvrtý si kdyžtak necháme jako zabévadlo na „důchod“
Zatím si moc netroufám ani na ty tři, ale holt budu muset, manžel celé dny v trapu a nefunkční babičky = celý den s dětm av jednom kole. Ještě že přes to poledne a časech kouzelné školky mám čas serfovat a plkat.
No ja taky nechci rodit po 35 ale to mi zbyva jeste 7 let ![]()
A antiko brat nemuzu, manzel si daval pozor.......proto ted cekame ![]()
TAkze s timhle tempem do 35 jeste 2 muzou byt......
Tak to jsem skoro stařenka
Ale my si dali limit tak 40 - plus mínus
Záleží i na rodině, u nás v rodině to tak máme - děti máme relativně pozdě. Proti manželově rodině jsme děsně pomalí
Jsme byli na rodinném srazu - a od roku 1878 jsme stihli o dvě generace míň ![]()
L.
Lesino tak az bude 4 dite, tak rovnou dvojky at dozenete deficit ![]()
ka-tka píše:
Lesino tak az bude 4 dite, tak rovnou dvojky at dozenete deficit
Jo, z dvojčat jsem měla děsný vítr u Elči - předtím mi to bylo vcelku fuk, ale teď jsem se fakt bála… Právě kvůli autu…
L.
NO já též antiko nemůžu. Teda HA, vyběhli mi křečový žíly a hrozili mi operací, tak mám místo operace porod
JO jinak manžel si taky dával pozor
Sice nevím co zrovna hlídal, ale pozor si prý dával…
Tak to je dobry
No mne ted bylo 34. A antiko taky zadnou neberu, na prvni dve jsme cekali docela dlouho, zato ted to byl fofr
Si rikam, aby to 4. nebylo uz v sestinedeli ![]()
A prave, vicemene „nefunkcn“i babicky, navic daleko… No Tyna chrni, potvora zas v maly postylce, ucime ji do velky, ale sebere se a jde si hrat…
A ja jdu pro Matyse. Jsem si rychle zvykla na ten luxus s hlidanim
Ale uz jenom na 14 dni
Pak ma malej Tvorinka a pokud bude T. chrnet, ukazu se ![]()