Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak to jsem blazen, snazim se to delat podle tech minulych a proste to nejde… bozeee
Prave ze to mam kratsi, nez ty predchozi, u tech pro starsi decka je to nejaky kratsi, nebo jim tam neco chybi, nechapu.
Teda ja tam musela zkopirovat neco z tech starsich, co tam na tech strankach neni… jak to delas ty, je mi zahadou ![]()
…
Teda holky, já mám skušenost, že kde narazím, na farskou tak se kecá tak, že pak vůbec nestíhám dočítat, natož reagovat. Hergot ženská ty ale jedeš
Vítej v klubu a třeba už se ti v břiše též klube mimozemšťan tak jako mě a ani o tom nevíš, tak jako do nedávna já ![]()
Káťa je mimochodem skvělá na radění s metříkama, bo já jsem ji psala včera a krásně se mi to pak povedlo napasovat to sem i fotečkou miláčků.
Klidek, je to v procesu
A nejaka fotka se tam vleze, ja ale mela tri velky metry a tri fotky a to uz neprolezlo.
asho---jeee,tak katka ma ted v metriku i tvy ,jo????
![]()
KATKO---at je ti lip,DRZIM PALCE!!!!!
LACENKO-----A TO JSI JAKO TED MYSLELA JAK?????
![]()
Asho veze ale porad to mas blbe udelane........takhle jsi dlouha.
Proste umaz na zacatku az po
Katko, ja to chapu, ale mne to tak nefunguje, objevi se mi to tam potom jenom to napsany. Nevim proc, musim tam mit neco navic, nemuze to byt prohlizecem?
ASHO-.-KOUKEJ,JA SI UZ SVUJ METRIK ZUNILA…CHCES,povedu te......at SI NASE MAROIDNA KATUSKA JDE HAJNOUT
![]()
Ale vzdyt ja uz to taky davno mam
Ale asi jinak, budu to muset vykoumat, proc mi to jinak nejde. A Katko, hezky se vypot! ![]()
Jenom v dobrým Farska, mám ráda diskuze, kde je živo a ne jeden příspěvek za 14dní, ale (teď abych nekecala), myslím že diskuzi „jojo první dítě“, jsem raději zabalila, neb to tam chvílema vypadal, na soukromou diskuzi pouze pro zůčastněné a mě si ta pomalu ani nikdo nevšiml
To si myslím že některé mači může trošku děsit.
ASHI,ja zas ale nemam zkusenost i s foitkama u metriku..sle tam mas napsano,kolik max znaku muze mit tvuj podpis,takze si to spocitej,…
mne se tam jeste jeden vejde,…
![]()
a propos----JA NEJSEM TEHU,CHRANIM SE PHARMATEXEM…mimochodem..uuuzasna vec...... ![]()
lacenko, to jo, to se mi stalo prave u sousedu, coz mne fakt neba…proto jsem uz dlouho vahala, jestli mam zalozit neco podobnyho tady. Uz jsem se tu zkusila zapojit do diskuze s vetsim poctem deti, ale bylo to tam uplne mrtvy.
Takze to prislo v pravou chvili Gabi! ![]()