Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si chodím pro holky už před dvanáctou jí doma a pak jdou spinkat… Ale dneska je mám doma, nějak mi chrchlají, tak jsem je nechala doma.
L.
Ahoj, můžu nakukovat? Já mám sice ty větší děti krapet starší, ale s bydlením to máme stejné, máme „celých“ 68 metrů čtverečních…
Juu laducho, ty to mas koukam za par!
Urcite pis!
Ja teda nejsem zakladatelka, ale ja budu rada, kdyz sem najdou cestu i uz trojmatky, vid Lesino ![]()
Maty je na Tvorinkovi, a Tyna se budi, je po klidu…
Ahoj!!
To jsem ráda, že se to tady tak rozjelo.. Jen se chci ještě zeptat - je lepší udělat deníček, nebo nechat tuto diskusi?? Určitě se vyskytne ještě spousta problémů, které budeme řešit, tak nevím…
Zatím se mějte pěkně!
Zdraví
Gábina
Gabi, ja mam radsi diskuzi
Denicky se musi psat a pochybuju, ze na to bude pravidelne cas. Tady to najde kazdej a prijde mi to i prehlednejsi…co na to ostatni? Pokud by bylo nejaky tema, tak denicek se da napsat vzdycky ![]()
Gabri - také mám raději diskuze, deníčky se časem stávají dost nepřehledné a tady si jednoduše najdeš stránku kam si až dočetla a nemusíš složitě pročítat znovu. Jasně že budou další problémy. Problémy jsou vždy, tak je spolu nějak vyřešíme (no spíš okecáme) a uvidíš že bude líp.
My do školky chodíme od 15 - 15:30, ale máme to kus, tak raději chodíme včas. Tomík musí vymést každou kaluž a každou závěj tak je to na dýl ![]()
Dneska Honzíček ve školce po obědě i spinkal a tak bylo cestou zpět o veselo. Když nespí, tak je děsně protivnej. Doma jsme plácali s plastelíny a teď byli usazení u TV na kouzelnou školku.
Taky jsem pro diskuzi.........diskutuji rada a hodne ![]()
A cim vice tim lepe, no ne???
No nejak jsem se precenila a asi na mne leze chripka, od odpoledne mne boli v krku a mam rymu......
Jo a k bydleni, my mame 5+1, ale jenom 86m2, takze so dovedete predstavit, jak male pokoje, byvak zbytecne velky.......budeme to muset nejak prestavet
Farska myyslim, ze muzes ![]()
Katko---DÍÍÍKY
![]()
JAK VAS TAK SLEDUJU, nahlodavate mne …Tech deti neni nikdy dost,ze jo!!!
Ja nemit strach z toho,jak je pak budu schopna s manzelem uspokojive satit a zivit a nechavat studovat,az holcicky vyrostou,tak bych mela jeste klidne smecku deticek… ![]()
No-.–ale vzhlede k preedchozim dvema S.C.uz asi vic nez max jedno nebude.....
farsko, jasne ze pojd
Nazev diskuze je mozna zavadejici, ted se sem budou stavajici trojmatky snad bat ![]()
Katko, chripku rychle pryc, mas nejaky pomucky?
V tehu snad jenom homeo, co? A ten byt je nahodou dobrej, pokojiky mrnavy, ale aspon maji dvere ![]()
katko–TAK SI PREDSTAV,TY MAS TO STARSI DITKO O 11! DNU STARSI NEZ MA PROSTREDNI VIKTORKA......
A TO MALE MAS ZAS O DVA MESICE STARSI!! NEZ NBEJMLADSI ANICKA,CO SLAVILA ROK PRED PETI DNY
![]()
TYYY JO.....
![]()