Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
20.1.09 14:33

Já taky valím do školky, tak nakouknu u kouzelné školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 14:35

u nas se vybira az ve tri, takze mam cas.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.1.09 14:41

Já si chodím pro holky už před dvanáctou jí doma a pak jdou spinkat… Ale dneska je mám doma, nějak mi chrchlají, tak jsem je nechala doma.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
20.1.09 14:41

Ahoj, můžu nakukovat? Já mám sice ty větší děti krapet starší, ale s bydlením to máme stejné, máme „celých“ 68 metrů čtverečních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 16:08

Juu laducho, ty to mas koukam za par! :) Urcite pis!

Ja teda nejsem zakladatelka, ale ja budu rada, kdyz sem najdou cestu i uz trojmatky, vid Lesino :wink:

Maty je na Tvorinkovi, a Tyna se budi, je po klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.1.09 16:08

Ahoj!!

To jsem ráda, že se to tady tak rozjelo.. Jen se chci ještě zeptat - je lepší udělat deníček, nebo nechat tuto diskusi?? Určitě se vyskytne ještě spousta problémů, které budeme řešit, tak nevím…

Zatím se mějte pěkně!

Zdraví

Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 16:10

Gabi, ja mam radsi diskuzi :wink: Denicky se musi psat a pochybuju, ze na to bude pravidelne cas. Tady to najde kazdej a prijde mi to i prehlednejsi…co na to ostatni? Pokud by bylo nejaky tema, tak denicek se da napsat vzdycky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.1.09 16:38

Gabri - také mám raději diskuze, deníčky se časem stávají dost nepřehledné a tady si jednoduše najdeš stránku kam si až dočetla a nemusíš složitě pročítat znovu. Jasně že budou další problémy. Problémy jsou vždy, tak je spolu nějak vyřešíme (no spíš okecáme) a uvidíš že bude líp.

My do školky chodíme od 15 - 15:30, ale máme to kus, tak raději chodíme včas. Tomík musí vymést každou kaluž a každou závěj tak je to na dýl :wink:

Dneska Honzíček ve školce po obědě i spinkal a tak bylo cestou zpět o veselo. Když nespí, tak je děsně protivnej. Doma jsme plácali s plastelíny a teď byli usazení u TV na kouzelnou školku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 20:21

HOJS""""!!!!!
tak tady se mi libiiiii :lol: :lol: :lol: 8)

muzu?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 20:24

Taky jsem pro diskuzi.........diskutuji rada a hodne :-D

A cim vice tim lepe, no ne???

No nejak jsem se precenila a asi na mne leze chripka, od odpoledne mne boli v krku a mam rymu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 20:26

Jo a k bydleni, my mame 5+1, ale jenom 86m2, takze so dovedete predstavit, jak male pokoje, byvak zbytecne velky.......budeme to muset nejak prestavet

Farska myyslim, ze muzes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 20:30

Katko---DÍÍÍKY :oops: :oops: :oops: :wink:

JAK VAS TAK SLEDUJU, nahlodavate mne …Tech deti neni nikdy dost,ze jo!!! :lol: Ja nemit strach z toho,jak je pak budu schopna s manzelem uspokojive satit a zivit a nechavat studovat,az holcicky vyrostou,tak bych mela jeste klidne smecku deticek… :roll:

No-.–ale vzhlede k preedchozim dvema S.C.uz asi vic nez max jedno nebude.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 20:38

Tak hura na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 20:39

farsko, jasne ze pojd :wink: Nazev diskuze je mozna zavadejici, ted se sem budou stavajici trojmatky snad bat :lol:

Katko, chripku rychle pryc, mas nejaky pomucky? 8) V tehu snad jenom homeo, co? A ten byt je nahodou dobrej, pokojiky mrnavy, ale aspon maji dvere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 20:40

katko–TAK SI PREDSTAV,TY MAS TO STARSI DITKO O 11! DNU STARSI NEZ MA PROSTREDNI VIKTORKA......
A TO MALE MAS ZAS O DVA MESICE STARSI!! NEZ NBEJMLADSI ANICKA,CO SLAVILA ROK PRED PETI DNY 8O 8O

TYYY JO..... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky