Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
20.1.09 07:16

To koukám, jak se to tu rozjelo, včera jsem jen nakoukla.

Já vždycky chtěla děti čtyři, ať jsou dva a dva. No teď si myslím, že mi tři stačí, moc bych chtěla do práce :lol: Ale kdyby se zadařilo, tak bychom ho přijali a objížděli bazary a sháněli větší auto 8)

Máme teda starší rodinný dům a v létě jsme se pustili do přístavby, svépomocí, takže to ještě není hotové, ale děti budou mít každý svůj pokoj.

Tandemové kočárky jsou super, viděla jsem je většinou jen na fotkách, naživo jen jednou.

A stojím si za tím, že o penězích to není (počet dětí). Tenhle argument mi vždycky přijde k pousmání 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 10:56

Ahoj :)
No ja bych nerekla, ze jedno je nejhorsi :lol: To byl jeste klidek, zadny vstavani do skolky, oblikani dvou nespolupracujicich priserek… a hlavne starosti, co s jednim, kdyz je druhej nemocnej. Ale ja jsem na to vetsinou sama :wink:
Ted si teda uzivam neskutecny „volnosti“ (no a neskutecny buzerace)…tatka ma od 15.12. nohu v gypsu, 10 sroubu…ja neridim, Vanoce byly fakt neco! Zvlast budu rada vzpominat na stehovani jedle busem a predvanocni nakup s tandemem :lol: Ale aspon muze pohlidat decka, sice je pak na ifarkt, ale ja muzu jit do skolky jen s akterem!

No a nejaky vyspavani taky nehrozi…ale stejne mi jedno proste prijde malo, i kdyz padam na hubu a par let to nebude lepsi 8)

Lesino, ja nevim, kdyz sleduju matky se 4 detma, jaka je makacka jenom to nalozit do auta a ohlidat, aby se nic nezapomnelo… ja teda mam problem i se dvema, stejne se desetkrat vracim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 13:03

Asho az ted jsem si vsimla ze druhorozena vcera slavila!!!! TAk vse nejlepsi k arozeninam

Jinak teda nevim jak to budu zvladat......pomahaji Vam doma chlapi?
Ten muj e v praci nekdy do 19,Nekdy 20, proste malokdy se stane ze prijede pred 17 domu. Dela v Praze a dojizdi.

O vikendu je to v pohode, to je doma, i pomuze s uklidem, pohlida prcky, ale je problem treba s prebalenim Jitulky, nakrmit nevim, zda by zvladl- mozna banan :-D

Ted nedavno se mne ptal, zda neni ta pracka rozbita, ze ukazuje nulu, blika vypinac a pipa????? :lol: :lol: :lol: :lol: kdyz jsem mu rekla ze doralo a hlasi ze ma pradlo vydat a povesit......no nebudu to rozvadet.

Jinak je super tata, deti ho milujou, hlavne mladsi je z tatinka poprdena.

Ale pres tyden vse pada na mne, navic, kdykoliv je jedno dite nemocne, jsem jak odruzla od sveta, nedostanu se nikam, nikdo mi nenakoupi…
sice auto mam, ale nemuzu decka nemocne tahnout nekam

Jenik chodi do skolky, takze mam doma 1 dite, ale kdyz je nemocny tak je to nekdy zahul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.1.09 13:11

Záhul je Eluška - je to prevírt který vyžaduje svůj režim - jinak řve jak tur. Navíc je lenivá, takže chodit začala až v roce a čvrt, plazila se těsně před prvníma narozeninama. A je spavá. A do toho všeho v kočáře prostě nespí…
Takže život s naší Eli vyl dost zajímavý, teda vlastně nezajímavý, zavřený doma v dosahu její postýlky. Na její obranu musím říct, že když má svůj režim, je to sladké nenáročné a dokonalé miminečko.
Teď mi konečně přechází na jedno spaní, tak jásám, protože se konečně hnu z domu…

A k maximálnímu štěstí mi chybí už jen odvaha vyjet autem do města - pak si nebudu mít nač stěžovat…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 13:15

Lesi, Jite bude rok a ctvrt a taky nechodi, spi taky jenom v postylce, v kocare az kdyz uz neni zbyti.

Ale zase je hodnoucka, nemuzu si stezovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.1.09 13:22

Jojo, náš Jaňoch taky chodí do školky a taky musím každý den chystat oba, je to na palicu, protože ty kombinézi a sněhule mě fakt jednou zničí. Než stihnu dooblíkat Honzíka(rukavice,šálu a jiné drobné úpravy), tak Tom už má zas dole rukavičky i čepičku a má děsnou radost jak je šikovnej a samostatnej :evil: . Pak mi oba utečou na zahradu a já než se obuju a vezmu v rychlosti bundu tak už se mi válí v hnusu na zahradě… :evil: :evil:

No s prckem to bude asi ještě zábavnější:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 13:23

Katko diky :) My to mame vsichni v lednu, ted v nedeli skoncily oslavy…po Vanocich je to fakt desny. Tak jsem stastna, ze se nam konecne povedlo letni miminko :D

Jo a ten nas tatka chodi domu kolem 8 vecer… v 5 neprisel nikdy. Meli jsme to posunuty, byli jsme do podzimu dva a pul roku v Italii, ja teda na stridacku, a tehotenstvi s Tynou jsem tu byla s Matym sama do prosince… no radsi ani nemluvim, hruza hruz. Ale jak chodi Mates do skolky, je to blby.
Ted jsme tu byli sami od zari do prosince, zacatkem prosince se pristehoval tata a deset dni nato si zlomil nohu…byt rozstehovanej, nedomontovanej nabytek… Ale ja to tak mam v tehu vzdycky, pokazdy nejaka katastrofa :lol:
A zvladat to pochopitelne budem!!! :lol:
Odkud jsi, nekde pobliz Prahy?

Lesino, Tyna je zas hypotonicka, sedla si az po roce a chodit zacla v 19ti mesicich. Ale jak jsme byli od jejiho narozeni furt na cestach, tak nemela sanci na nejakej jo pravidelnej rezim, spala, jak se dalo 8) Do It. jsem odjizdeli, kdyz mela 5 tydnu a sedet doma se tam nedalo, to bych se zblaznila, ve vetsi izolaci jsem v zivote nebyla.

S tim autem…hele my se muzem vzajemne hecovat, ja porad slibuju, ze konecne zacnu zas ridit…az porodim :lol: Ale bojim se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 13:25
lacenka píše:
Jojo, náš Jaňoch taky chodí do školky a taky musím každý den chystat oba, je to na palicu, protože ty kombinézi a sněhule mě fakt jednou zničí. Než stihnu dooblíkat Honzíka(rukavice,šálu a jiné drobné úpravy), tak Tom už má zas dole rukavičky i čepičku a má děsnou radost jak je šikovnej a samostatnej :evil: . Pak mi oba utečou na zahradu a já než se obuju a vezmu v rychlosti bundu tak už se mi válí v hnusu na zahradě… :evil: :evil:No s prckem to bude asi ještě zábavnější:-)

lacenko a kdy mas termin? Koukam, ze nekdy na podzim, takze zas zima na krku, no o zabavu budes mit postarano. Ja ten podzim a zimu nemusim, kdyz nejsem na lyzich, tak bych ji zrusila. To oblikani je priserny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 13:28

Katko, ty jsi primo z Jablonce? Tam jsme si pobliz nasli baracek, ale zatim to nejak zhaslo, kvuli krizi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 13:29

Asho my jsme Jablonce......do prahy hodka jizdy.

LAcenko, nestesti skolku mame pod barakem, takze jen vylezt z bytu a prejit silnici a jsem tam.......to je to nejmensi :-D

Do kramu je to cca 3 minuty pesky s kocarem, autem je to cca15 i s nandanim do sedacek, tad i vice, bo musim se k autu prohrabat, odhrabat, nandat deti do sedacek vyjet, zastavit, hodit krabici abych mela kam zase zaparkovat a hura frcime. Po prijezdu stejny obraceny postup, akorat hrabat nemusim, jen to vyndani nakupu, naskladat k vytahu, pak deti, nasoukat se do vytahu

No nekdy je to hezka podivana......jak se plahocim.
A nejlepsi je ze z baraku snad nikdo nevi ze cekame treti, to bude na jare az odhodim bundu pozdvizeni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 13:31

Jo primo JAblonec, u prehrady bydlime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 13:35

Katko, u nas to vi z baraku jen par lidi, sousedi moc ne. Sopused mi k novymu roku pral neco od M. do briska, chvili trvalo, nez mu doslo, co mu rikam :lol: Ja uz teda mam pupek jako minule nekdy kolem 25tt., jede to hezky rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.09 13:36

Re: čekáme třetí dítě

gabrinka píše:
Ahoj holky!!

Čekám naprosto neplánovaně třetí dítě. Po dvou týdnech úvah, zda si ho nechat jsem se rozhodla, že ano. Jen mám teď strach, jak to zvládnu. Mám děti ve věku 4,5 a 2 roky a mám se s nimi co ohánět. Navíc finančně na tom nejsme nejlépe - splácíme dost půjček, byt máme pro pět lidí taky docela malý - 72 m, a navíc moje matka je zá:,–(ně proti. Nejhorší je, že jsme na na ní částečně finančně závislí - platí dětem kroužky a dražší věci - zimní bundy, boty atp.
Alespoň, že manžel stojí při mně. Původně nechtěl o třetím dítěti ani slyšet, ale teď se smířil a bude ho mít samozřejmě rád stejně jako naše dvě už narozené děti.

Jste někdo ve stejné situaci??? Potřebovala bych to s někým probrat - mám pocit, že se zblázním…

Děkuji

Gábina
Ahoj, tak já jsem na tom asi podobně jako ty ,mám dva kluky 8 a 6 let,jsou to raraši a zjistila jsem,že jsem v 6tt.Naneštěstí bydlím ještě s manželovými rodiči v bytě 4+1 i když jsou to fajn lidi není to ono tak nevím co mám dělat.
  • Citovat
  • Upravit
22315
20.1.09 13:38

Jo pupek mam taky, ale zimni bunda to zatim schova, navic jsem trochu zhubla ze zadku a nohou, tak si lidi asi mysli, ze konecne se sebou neco delam :-D

Si libuji ze mam -4 kila co jsem otehotnela........kez bych uz nic nenabrala, jen preskupila hmotu z prdele a stehen do briska...... :-D

Ale priroda asi az tak shovivava nebude, jak ji znam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 13:41

Gabrinko, kde jsi??? Doufam, ze se jeste ozves. Uvidis, ze to nakonec zvladnes, kdyz uz ses rozhodla…

Anonyme, no nemas to jednoduchy, ale ono nejak bude. Deti jsou tu na dyl, nez par let a za par let budete treba v uplne jiny situaci a s vlastnim bydlenim! :wink: Rozhodla ses si miminko nechat? Co na to manzel? A tchanovci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí