Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
20.1.09 20:42

ehm.....tak my mame pronajem,mezonet na patro ,109 m ,ale–zadne dvere!!!!!!
JSME JEDNA VEeeeeLKA RODINA,BEZ SOUKROMI,ALE ZASE–POSPOLU.....

AKORAT---to dalsi mimi by se v tomhle doost blbe delalo :oops: 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 20:42

Asho, znas ty byty??? Jo dvere mame, ale je to blbe naproporciovane :-D

Farska, tak to uz mne netrumfnes, co??? Leda bys byla tak ve 12 tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 20:43

Jinak holky, mne se povedl neocekavanej kousek, zbavim se nejstarsiho mesic pred porodem na tyden!!! Pojede do skolky v prirode, no na nervy z toho asi budu, jeste nebyl nikdy sam ani u babicky…ale za ten klid to stoji :lol: Reditelka to rychle pochopila, kdyz jsem ji vysvetlila, proc nad tim tak jasam a pomalu mne objimala, to jsem teda byla v soku… :lol: Zatim se Mates totiz nepochlubil ani ve skolce, ze bude mit dalsiho sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 20:44

asho–teeda,ti zavidiim:-))

ja moc neplanuju,nasedeticky jsou vesmes pres zimu porad na hromade…Uz jsme si zvykla.....viktorka je zrovinka doma se zanetem mocaku..A Anousek??teplotka,ryma,kasel,zuby a jedna velika NERUDNOST A NESPAVOST 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 20:45

Tak u nas to nehrozi :-D Nekam udat deti.
Ale treba prijede babicka ze slovenska i s dedou???? Kdovi.....

NA chripku nemam doma nic, dala jsem si preventan a vymackala 2 citrony, na noc asi dam paralen, jinak bud rano KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 20:49

Katko, takovy byty znam…no my mame loznici 8 metru, decak asi necelych 12…do ted to bylo prehozeny, meli jsme velky stehovani. A jak se do decaku nacpal nabytek, doslo nam, ze treti dite se tam jaksi nevejde…
A sezen si Paragrippe, ten nam pokazdy zafungoval :) Snad te to pusti!

Farsko, no jo, bude to moje prvni dovolena bez ditete (jedno dite zadny dite :lol: ) Ale nesmim se moc tesit, i kdyz je to na jare, stat se muze cokoliv.
Nemoce jsou desny, NENAVIDIM tohle pocasi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 20:49

KATKO-taky mam muj manzel rodice ze Slovenska..On je taky puvodem Slovak....... 8)
Mimochodem---mas moc hezky tehu metrik..na jakem serveru jsi na nej kapla???NE,ZE BYC HO JESTE POTREBOVALA..... :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 20:51

Tak to je dobry, muj manzel je napul Slovak, ale jeho mama tu uz leta zije…ale zbytek rodiny tam ma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 20:52

No u nas je to opacne decka maji mensi pokojik, my loznici vetsi ale zmensenou o vest, skrin na jedne stene......

Paragrip? No zitra mrknu v lekarne

Metrik mam ze www.7910.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 20:52

asho–JOJO,tohle pocasi teprve BUDE NECO :roll: :roll: :roll: oteplilo se a tak to vypukne… :evil:
Mame pristi sobotu odjezd do Jeseniku na tyden,jsem zvedava,jak to dopadne
A v lete ???TROUFAME SI NA TUNIS,A TO SE VSEMA HOLCICKAMA,PROSIM :! :lol: :lol: 8) DOUFAM,ZE SI TO NEBUDU PAK HORCE VYCITAT..... :? Jenze–mimi ma atopicky ekzem,tudiz moooore doporucuji vsichni…A kdyz uz jede jedna,proc by mely segry sedet doma,ze.....NIC NA TOM NEMENI TO,ZE VIME OBA,ZE PO OSMI DNECH S DETMA V TUNISKU BUDEME POTREBOVAT ASI MESIC NA REKONVALESCENCI :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 20:54

TAkze to tu vypada i na multikulturni diskuzi :-D Nebo spise mezinarodni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 20:56

jo,ja jsem pro KOSMOPOLITNI LIDI vsema dvaceti :lol: :lol: 8)

KATKO–ja tam ale zadny odkaz na TICKERS nemammmmm :oops: :roll: na te strance,co jsi psala..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.09 20:56

Farska my byli loni v tabarce........

More krasne, ale s azurreuzen uz nikdy vice, neudelejte stejnou chybu

TAm al inclusive neni al inclusiv.....Jinak s detma v pohode, sice byl prujmik, ale mne to chytlo az na ceste domu :-D Byli jsme 12 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.1.09 20:57

katko–TABARKA???co to je???TO MI ZNI JAKO---HELLMANNS :lol: :lol: :lol:
jsem neznalek,co.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.09 20:59

farsko ja mam slibeny more v zari…i s miminem, coz bude jeste pohoda (si to maluju)… ale ono to stejne nevyjde jako nikdy. Ted nam hrozi, ze vybouchne nase prvni zimni dovca na horach (jsme spolu 14 let prosim), protoze manzelovi maji sundavat :,-(ru z nohy a nejak to blbe spocitali, takze zalezi na tom, jestli uz zmackne spojku :roll:
More jsme si uzivali do podzimu, bydleli jsme kousek od Rima, ale je sakra rozdil, kdyz mas hotel a jeho servis za zadkem, nebo se musis dve tri hodky trmacet zasolena v aute… Ja chci all-inclusive!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí