Cekani na operaci pri urazu

38
5.6.17 19:13

Cekani na operaci pri urazu

Ahoj holky. Tatinek si zlomil patu a ceka na operaci. V nemocnici je od vcerejsich 23:00 od te doby nic nejedl, dnes mel jit na operaci a rekli mu, ze nestihaji.. je to vubec mozne a maji na to pravo pri takovem urazu? Ma hrozne bolesti :,( ja si myslim, ze jsou doktori spis laxni… snad nikoho neurazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2811
5.6.17 19:17

Myslim, ze je to normalni, bohužel malo lekaru, malo salu na operaci, mohou tam byt akunejsi pacienti, manzel je lekar a vidim tu honicku, kolikrat jim cekaji pacienti do druhého dne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.6.17 19:20

To mate asi pravdu… kdyz on tak trpi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
5.6.17 19:22

Bohužel, my jsme se synem byli celý den v čekárně, v největším vedru bez vody a čekali až doktor bude moct, bohužel přiletěl dvakrát vrtulník s akutním stavem, ale nic se nedá dělat, k večeru už mu aspoň dali kapačku a čekalo se než bude moct na sál

• Citovat
  • Upravit
38
5.6.17 19:27

@Doe_Jane
No ale oni pres noc neoperujou nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
5.6.17 19:53
@CarolStan píše:
@Doe_Jane
No ale oni pres noc neoperujou nebo jo?

syna operovali od 22h a říkali že mají pak další

• Citovat
  • Upravit
2811
5.6.17 20:09

Manzel nekdy operuje skoro celou noc, o víkendech nastoupi v patek rano do práce a domu prijde v pondělí odpoledne.. hruza.. nekdy uz tu operaci musí odlozit, aby si taky odpocinul.. je tam sam, jezdi mu pomáhat jen prisluzba, tak jen pro predstavu, ze se lekari fakt neflakaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.6.17 20:41

@Lucah ja vam verim, lekaru je holt malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
5.6.17 21:08

Já se zlomeným loktem čekala na operaci 5 dní. Řekli mi to rovnou na ambulanci, dali sádru, tvrdá analgetika a šla jsem hezky domů. Zdálo se mi to nekonečné, ale zas je fakt, že život ohrožující to nebylo. Asi jim tam vozí výživnější případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty