Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Tatinek si zlomil patu a ceka na operaci. V nemocnici je od vcerejsich 23:00 od te doby nic nejedl, dnes mel jit na operaci a rekli mu, ze nestihaji.. je to vubec mozne a maji na to pravo pri takovem urazu? Ma hrozne bolesti
ja si myslim, ze jsou doktori spis laxni… snad nikoho neurazim
Myslim, ze je to normalni, bohužel malo lekaru, malo salu na operaci, mohou tam byt akunejsi pacienti, manzel je lekar a vidim tu honicku, kolikrat jim cekaji pacienti do druhého dne..
Bohužel, my jsme se synem byli celý den v čekárně, v největším vedru bez vody a čekali až doktor bude moct, bohužel přiletěl dvakrát vrtulník s akutním stavem, ale nic se nedá dělat, k večeru už mu aspoň dali kapačku a čekalo se než bude moct na sál
@CarolStan píše:
@Doe_Jane
No ale oni pres noc neoperujou nebo jo?
syna operovali od 22h a říkali že mají pak další
Manzel nekdy operuje skoro celou noc, o víkendech nastoupi v patek rano do práce a domu prijde v pondělí odpoledne.. hruza.. nekdy uz tu operaci musí odlozit, aby si taky odpocinul.. je tam sam, jezdi mu pomáhat jen prisluzba, tak jen pro predstavu, ze se lekari fakt neflakaji..
Já se zlomeným loktem čekala na operaci 5 dní. Řekli mi to rovnou na ambulanci, dali sádru, tvrdá analgetika a šla jsem hezky domů. Zdálo se mi to nekonečné, ale zas je fakt, že život ohrožující to nebylo. Asi jim tam vozí výživnější případy.