Čekání na transfer embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
9.2.07 13:24

Jajaj. teprve první den, a už blbnu, včera mi je dali a já už bych je nejradši zkontrolovala- jsem magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.2.07 13:29

Jo, tak to znám! Ale neboj, uteče to :wink: Průběžně informuj, jak se daří,ale snaž se jen ty dobrý zprávy,jo? :P

Držíme s mrňouskem pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.2.07 13:41

Olšanko, díky za podporu. Víš jestli to bude holka nebo kluk ? A co jméno ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
9.2.07 14:08

Pusik - můžeš být spokojená, když ti ještě zůstaly 4 embrijka!!! To se málo komu hned napoprvé podaří. My jsme to tak měli naposledy, dvě zavedli a 4 zamrazili, taky dohromady. Je to běžný postup, nejméně jich totiž do jedné zkumavky můžou dát tři a to by bylo zase toho čtvrtého škoda. Může se stát , že rozmražení nemusí všechny přežít. Když jsme měli zamražené tři, tak nám na KET zůstaly jen dvě.

Všechny co čekáte na výsledky po ET, tak vám přeji hodně štěstí a taky trpělivost, jednou to musí přijít a snad je pro vás ta správná doba!!!

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.2.07 14:30

Pusiku,
za nic neděkuj, já vím, že je člověk rád za každý slovo, co se od někoho doví. :) Já jsem taky hledala všechny možný informace a strašně mi pomáhalo, že tady je tolik lidí se stejným nebo aspoň podobným problémem. Klidně zase písni :D Jo, a bude to kluk, nejspíš Adámek!!!

Kati,
koukám na metřík :P Moc gratuluju, že se to povedloooo! Jsem ráda, že ses ozvala. Když jsem psala o svých problémech v Neplodnosti, byla jsi jednou z těch, kteří mě podporovali a snažili se poradit. Nevím, jestli si pamatuješ. Na kolikátý pokus se nakonec zadařilo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.2.07 16:39

Kati i Olšanko, jste fain podpora, většinou se ozývají jen samé neúspěchy a tak díky za Vás těhulky co vzpomenete i na nás snažilky, Držím oběma palce a hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.2.07 12:33

Ahoj holky, tak jsem den teda po transféru :) Manžel je nadšenej, je to blázínek a pořád si povídá s bříškem, že prý se jim tam bude líbit když na ně bude někdo od začátku mluvit :D .Jsem ráda, že to tak prožívá, ale chci se vás poptat.Mám pichlavé bolesti v podbřišku.Mívám takové v době ovulace a před menstruací.Pobolívalo vás to některou taky??Manžel mě nutí volat do Natalartu, ale nechci moc „hysterčit“…tak ještě chvilku počkám a pak teda asi navečer cinknu......Rený držím pěstičky a hlavu vzhůru.Olší…mooooc gratuluju…pa Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
11.2.07 15:00

Ahoj Lucko,
Taky mám pořád jskési křeče v břiše , asi jako před obludama, nikam jsem zatím nevolala, mám takový pocit, že to možná souvisí se špatným távením. Já totiž jednak za normálních okolností chodím celkem kus pěšky do práce , plavat . bruslit , procházky. A teď tu trvdu v pelechu jak placek, jen trochu poklízím a vařím, jsem dost unavená a navíc užívám Prednison a ten prý způsobuje zažívací obtíže , tak to dávam za vinu spíš tomu. Je bezva , že to tvůj manžel tak prožívá. My se taky oba chováme jako cvoci, říkáme jim Čmelda a Brunda-no cvoci. Jen se děsím neúspěchu, nevím jestli je dobré to takhe brat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.2.07 15:08

Rený taky se děsím neúspěchu, ale zase si říkám, že by to holt bylo napodruhý…ale pevně věřím, že.....nechci to zakřiknout.Já už do Natalartu volala (manžel donutil) a doktor řekl, že to může být i nějaký folikl, co dozrál a prasknul…důležité je, že nekrvácím a taky beru utrogestan, takže mě taky napadlo, že je to po něm.A jak píšeš i ty…jen se válím a to mě drtí......:o))Tak hlavu vzhůru:o))Hezký den pa pa Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
11.2.07 15:48

Ahoj a děkuji za informaci, já to spíš považovala za nafouklé břicho- mohla bych jít do reklamy na Activii. Hlavně ať se u nás těm drobečkům daří a folíky ať si klině praskají, když chtějí jenom ať moc neotravujo prťata. Tak zatím ahoj a hezkou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
12.2.07 11:57

Ahoj holky,
myslím na vás! :wink: Pěkně ty dny utíkají, ne? Já jsem na ty vaše mrňouse zvědavější snad ještě víc než vy :lol: Je tak trochu zvláštní prožívat to s někým z druhý strany. :P

Bříško mě taky trochu pobolívalo, ne teda moc dlouho, ale já jsem to připisovala, že je to tam ještě celý rozbombardovaný po odběru vajíček. Je fakt důležitý, aby nezačalo krvácení, to bříško je v normě 8) Je to holt obr zásah do těla!

No, tak zatím, hezky si to užívejte, já jdu odpoledne na křivku, tak jsem zvědavá.

PS: S tím povídáním s bříškem bych byla opatrná. Ať se na to moc neupnete, nechci vás strašit, ale je tam hodně velkej :?: , tak ať nejste zbytečně zklamaný :( Ale já tomu věřím - prcek kope, tak asi taky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
13.2.07 12:42

Olsanka - nám se nakonec zadařilo po 4.IVF a teď čekáme chlapečka :) opravdu to chce pořád věřit!!!

Volumie - nemusíš mít strach z toho píchání, já to sice neměla, ale hodně holek měli takové píchání a znamenalo to zahnizďování vajíčka.

Pusik, Volumie - volat jistě nikam nemusíte, ani vám stejně jen řeknou, že máte počkat. Moc bych vám přála, aby to vyšlo!

My jsme si taky s bříškem nepovídali, manža měl vždy strach z neúspěchu a je trošku pověrčivý, takže jsme začali až jsem byla těhu, ale nejvíce začal až v 2.trimestru, do té doby po našich zkušenostech se držel zpátky.

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.2.07 17:53

Kati Olsanko jste fajn díky moc.Píchání v pondělí už bylo jen malé a dneska je to už dobré.Teď už spíš jsem jen takový to bebíčko co se děsí při každém malinkém píchnutí:-))
Jen mě trápí, že si nemůžu dojít pořádně na wc.Už 4 den a docela trpím.Snad pomůže activie.
Já vím, že nás to může srazit, kdyby se něco nepovedlo, ale nemůžu si pomoct.
Včera porodila známá malou Lucinku a dneska ráno ve čtyři porodila jedna přítelkyně malou Šárinku.....ta tedy rodila o měsíc dřív tak to byl tak trošku šok.Jenže jsou ve Varech zakázány v nemocnici návštěvy, kvůlivá epidemii chřipky, tak si ani nemůžu pro doping:o))
Přeji hezký večer a díky, že na nás myslíte.Pa Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
14.2.07 09:54

Ahoj Lucko, taky se pořád pozoruju. No a teď mě zase děsí , že mi nic není. Vím , že na příznaky je brzo, ale udělali by velikou radost, třeba taková ranní nevolnost- úžasná věc- bohužel nic. Jen bazální teplotu mám 37.2, ale nevím jsetli ta spousta hormonů co užívám nemůže tyhle věci zkreslit. Navíc, co když je to klasika jako před MS ?? Vážně blbnu.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.2.07 12:11

Ahoj holky, myslím že to pro Vás musí být těžké a hlavně strašně nekonečné čekaní… Ja jsem neprošla ničím takovým ale i tak vám chci popřát jenom to nejlepší a ať se vám daří. Budu sem chodit nakukovat jak vám to probíha… a držet palečky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí