Čekatelky na darovaná vajíčka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17929
21.9.15 21:17

@Pěnkavka Souhlasím, když mi sestra dneska říkala, že za Pastorčákovou naskočí někdo jiný, tak jsem říkala, ať mě k němu nedávají, jestli je z Heliosu :D Takže holubička klidně, Helios nikoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
21.9.15 21:25

@Zuzáč1 ty jo moje slova. Texl je spolužák mého manžela z gymplu. Myslela jsem, že tam budu mít protekci a ono houby:-) jediný co tam bylo, tak to, že ze mě tahal peníze. Nic jiného než prodloužená kultivace k tomu PGD a konec. Blbec, nikdy mě nepoznal. Vždycky jsem se musela připomínat kdo jsem a od koho jsem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17929
21.9.15 21:43

@Pěnkavka Hele a jak se staví v Reprofitu k transferu bez PK? Jestli z tohoto cyklu něco bude, tak budu chtít transfer bez PK… Chci to zkusit, třeba se chytne :)
Helios je pro mě kapitola sama o sobě. Pro mě banda podvodníků, co umí pomoct jen tam, kde v podstatě není problém nebo je jen malý. I ten jejich přístup je humus. A to, co jsi tam zažila ty, je kapitola sama o sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
21.9.15 22:00

@Zuzáč1 v Reprofitu jednou bez PK a po druhé s PK, ale když přežívalo jen jedno sám se zeptal jestli bude PK. Jinak na štěstí v Heliosu jsem byla jen na 1 IVF bohužel stálo jak 2 IVF v Reprofitu. Takže v Reprofitu volbu nechají na tebe. V Reprofitu opravdu netahaji peníze. Dokonce mě sám Dr. Přemlouval, abych ješte zkusila minimálku. Jsem samoplátce a DV je fakt darda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17929
21.9.15 22:06

@Pěnkavka dobře děláš, že to ještě zkusíš :hug: Víš, co je zvláštní? Ve chvíli, kdy jsme se doma rozhodli pro dv, tak je mi nějak lehčeji. Normálně už bych nervovala kvůli čtvrtku - jestli tam ten folikul vydrží, jestli po pregnylu nepraskne předčasně, jako vždycky bez orgalutranu, jestli je v tom folikulu vejce… Teď je mi to tak trochu jedno :) Ale jestli jim to vejce zas uolave, tak mě fakt naštvou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
21.9.15 22:58

@Zuzáč1 hele máš řešení a jsi s tím smiřená co může být víc! Bohužel pokud je to v nativu, tak ti nikdo není schopen říct, že to neprdne dříve a nebo, že tam něco bude. To jsem měla ja. Nativ ač nejšetrnější, tak bohužel bez záruk. No a co se týká mého nadhledu tak ten jde do pr..ele:-) pokaždé když vidím těhulinku. Počkej až začnu píchat:-( Já to miminko musím mít. Je to pro nás jistá naděje na méně smutný život. Každý má něco a pro každého je, to jeho, to nejdůležitější. Asi nejsem srozumitelná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17929
21.9.15 23:34

@Pěnkavka no, ta nabídka zajít na kafe platí, když budeš potřebovat všechno dostat ven, stačí dát vědět.
Mě po pregnylu ty folikuly prostě praskají předčasně… Uvidíme, asi to ještě zítra večer pojistíme :D
K čemu ten pregnyl vlastně je? K dozrání? Nejsou na ti nějaká kultivační média?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
22.9.15 17:02

@Zuzáč1 uf, až teď jsem se dostala k psaní. Jak budu mířit na Brno dám vědět a splknem. Pregnyl je podle mě k vyvolání ovulace, jestli pomůže i dozrát vajucha, tak to nevím :roll: vím, že je tam napsaná doba do kdy dojde k ovulaci, ale kdy nejdříve tak to ne :think: No každá to má holt jinak. Kdo se v tom má vyznat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17929
22.9.15 17:33

@Pěnkavka právě :) a pak jim to člověk může pořád dokola vykládat a nic z toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
22.9.15 18:55

@Zuzáč1 tak se pořádně zatni háby vajucho prdlo až ve čtvrtek až ho odebéřou :roll: zítřek uteče jak voda a čtvrtek už ťuká na dveře. Budu držet co se dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17929
22.9.15 21:01

@Pěnkavka dekuji, dám vědět, jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17929
24.9.15 08:44

@Pěnkavka Tak hlásím, že folikul sice neprasknul, ale byl prázdný. Už mi nechtěli ani dát šanci s minimálkou, ale ukecala jsem je na cyklus s Clostilem. Ale pak už je to konečná, nechtějí ze mě tahat peníze na pokus/ omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
24.9.15 09:11

@Zuzáč1 Tak to mě mrzí. Na druhou stranu je dobře, že z tebe netahají peníze. Tak že teď budeš čekat na konzultaci na DV? A jdete do toho…..kdy tam deš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17929
24.9.15 09:23

@Pěnkavka Na konzultaci na DV jdeme 21.10. Je to sice za chvíli, ale mě to po dnešku připadá jako nekonečno.
Ještě zkusím cyklus s Clostilem, abych si pak nevyčítala, že jsem to aspoň nezkusila a neříkala si „že třeba by to tehdy vyšlo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17929
24.9.15 09:23

@Pěnkavka Musím ale říct, že mě to pěkně smetlo. Tak zle na duši mi nebylo strašně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí