Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzáč1 rozhodně.....aspoň ti to uteče, prostě budeš vědět, že něco pro to děláš. Tak že to nemůže být špatně ![]()
@Zuzáč1 mě to příjde taky vždycky jako by se to navalovalo. Po prvním IVF dobrý, 2IVF horší a 3 IVF jsem byla úplně v pr..eli…jo a vlastně ještě jeden nativ a ten jsem měla úplně stejně jako ty. Folikul, ale bez vajíčka, prostě záprdek
Vím jak ti je a je mě to moc líti ![]()
@Pěnkavka děkuju
Snažím se k tomu přistupovat racionálně. Ale dneska jsem fakt na zastřelení.
@Zuzáč1 to se ani nesnaž, tady jde všechno stranou. kéž by to všechno netrvalo tak dlouho ![]()
@Pěnkavka Kdyby tohle člověk věděl ve 20… Přistoupila bych ke všemu úplně jinak… Ale koho by napadlo, že když to začnu zkoušet v 27, že to takhle dopadne ![]()
@Zuzáč1 no to mě vykládej, já prodrbala 5 let a teď tady šílím. Jen Škoda, že tu není víc holek. Bylo by to veselejší ![]()
@Pěnkavka ony tu jsou, jen rozstrkané v podobných diskuzích. Prostě v tom nejsme samy. Na jednu stranu je to hodně smutný, ale na druhou obrovská podpora ![]()
@Pěnkavka Paráda, pak mě napadlo, že musím najít odkaz a poslat ti ho
Ale bylas rychlejší ![]()
Ahoj holky chtěla bych se k vám přidat. Mám za sebou 3ivf a vždy bez úspěchu kvalita mích vajíček špatná. V březnu jsem měla darkini.. 7vajicek a na transfer jsme měli. Jednu morulku a osmi buněčné embryo. A zase to nevyšlo ale jdeme do toho znovu v lednu by měl proběhnout embryo transfer spermiogram je výborný moje v, sledky taky tak jenom čekat. Minule léky divinu a ultrogestan. Věřím že nám to vyjde musíme si věřit. ![]()
Ne máte zkušenost ivf caj na podporu umělého oplodnění. Tak se jmenuje ten čaj. Manžel ještě bere fertilan. ![]()
@Hanca.v ahoj jsme nálezné v Čekatelky na darované vajíčka odkaz nepřekopčim píšu s tel. Je nás tam víc a víc to žije. Když najedeš úplně dolů tak je to Další podobná témata podle názvu a tam je hned první téma Čekatelky… ![]()
@Hanca.v ahoj jsme nálezné v Čekatelky na darované vajíčka odkaz nepřekopčim píšu s tel. Je nás tam víc a víc to žije. Když najedeš úplně dolů tak je to Další podobná témata podle názvu a tam je hned první téma Čekatelky… ![]()
Holyk vy jste mě vyšachovaly normálně ze hry, si tady píšete a jak to že o tom nevím ![]()