Čelist a bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
14.11.22 00:58

Čelist a bolesti

Zdravím.
Pár dní zpátky se mi stalo, že jsem uklouzla a blbě si narazila čelist kde mi křuplo. V tu chvíli jsem to extra neřešila, ale ten ten večer mě to nehorázně bolelo a asi i dva dny potom. Neměla jsem žádný otok ani modřinu. Nejdřív to jen bolelo pří zívání a celkově celá levá část kloubu, teď to jen bolí když cvaknu zubami. Nic jinak vážného, když otevřu pusu trochu to pobolívá ale jinak nic. Mám strach, že by to mohlo být přeci jen vážné, ale nechci to hrotit jestli to časem odezní. Máte nějaké zkušenosti? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.11.22 05:46
@Anonym023 píše:
Zdravím.
Pár dní zpátky se mi stalo, že jsem uklouzla a blbě si narazila čelist kde mi křuplo. V tu chvíli jsem to extra neřešila, ale ten ten večer mě to nehorázně bolelo a asi i dva dny potom. Neměla jsem žádný otok ani modřinu. Nejdřív to jen bolelo pří zívání a celkově celá levá část kloubu, teď to jen bolí když cvaknu zubami. Nic jinak vážného, když otevřu pusu trochu to pobolívá ale jinak nic. Mám strach, že by to mohlo být přeci jen vážné, ale nechci to hrotit jestli to časem odezní. Máte nějaké zkušenosti? Děkuji.

Zajdi k zubar, on te muze nekam poslat. Ja mam problemy s celistnimi klouvy, bez urazu, byla jsem v kloubni a celistni poradne.

• Citovat
  • Upravit
952
14.11.22 05:49

Celistni chirurgie, udelaji ti rtg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.22 05:54
@Knizka píše:
Celistni chirurgie, udelaji ti rtg.

U nas na to potrebuje zadanku. I tak se ceka skoro pul roku. Predpokladam, ze na takovou akutni zadanku prave ten zubar i neco jako akutni napise, aby ji vzali hned

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák