Celulitida a produkty

Anonymní
15.11.22 08:12

Celulitida a produkty

Ahoj holky, zajímalo by mě, jaké používáte produkty na celulitidu a jestli fungují? Mám vyhlídnuté Cellublue. Máte s touto značkou nějaké zkušenosti? Nebo co pomáhá vám? Děkujiii :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76727
15.11.22 08:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě, jaké používáte produkty na celulitidu a jestli fungují? Mám vyhlídnuté Cellublue. Máte s touto značkou nějaké zkušenosti? Nebo co pomáhá vám? Děkujiii :*

všechno je placebo a vytahování peněz z kapsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35860
15.11.22 08:18

Podkožní tuk žádnými přípravky nevyhladis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
15.11.22 08:25

Nefungují. Je to genetické, můžeš to zmírnit třeba tím, že budeš hodně pít, cvičit, masážemi (třeba takové ty baňky jsou fajn), ale žádné zázračné přípravky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
15.11.22 08:31
@Kriss Tina píše:
Nefungují. Je to genetické, můžeš to zmírnit třeba tím, že budeš hodně pít, cvičit, masážemi (třeba takové ty baňky jsou fajn), ale žádné zázračné přípravky nejsou.

Dostatek spánku a žádný alkohol bych si dovolil přidat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.11.22 08:41
@Zumpa píše:
Dostatek spánku a žádný alkohol bych si dovolil přidat…

To si radši nechám tu celulitidu…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15858
15.11.22 08:45
@Janli píše:
To si radši nechám tu celulitidu…. :mrgreen:

No právě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.11.22 09:30

Za ty prachy normálně choď na lymfatickou masáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
15.11.22 09:35

Hodně pít, cvičit a střídat ve sprše teplotu proudu vody. Osobně sem vyloženě žádné přípravky nezkusila, akorát co sem zahlédla na IG u Šílené nehtařky, nebo Míši Mrázkové z Ladylab. Ta chodila i na nějaký masáže, tak to můžeš omrknout. U mně osobně je fajn to cvičení, ale prostě nějaký ten ďolík beru jako součást těla. Mají to aj štíhlé holky, záleží aj na zaměstnání a stylu života, genetice… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14313
15.11.22 09:55

V první řadě cvičím to pomáhá nejlépe :nevim: až po té nějaké podpůrné prostředky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
15.11.22 10:06

Denne sportuj, to zabira nejlip. Nebude tuk, nebude celulitida ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.22 10:30

Obávám se, že to bude hodně genetická záležitost, ale dodržování pitnýho režimu je zázrak na hodně věcí. Ta pokožka mi připadá viditelně vypnutější a hezčí od doby, co si na to dávám pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.22 10:47

No já právě díky práci, ten pitný režim moc nedodržují ani pohyb protože jsem docela časově vytížená díky podnikání.🙈 samotnou mě to docela štve ale když jdete ráno v 7 do práce a v 7 přijdete z práce já se toho moc stihnout nedá🙈 podle hodinek běžný pohybem denně spálím okolo 500 kalorií, vím že nejlepší je na to cvičení ale nějak na to není čas a energie????

• Citovat
  • Upravit
15.11.22 10:50
@Anonymní píše:
No já právě díky práci, ten pitný režim moc nedodržují ani pohyb protože jsem docela časově vytížená díky podnikání.🙈 samotnou mě to docela štve ale když jdete ráno v 7 do práce a v 7 přijdete z práce já se toho moc stihnout nedá🙈 podle hodinek běžný pohybem denně spálím okolo 500 kalorií, vím že nejlepší je na to cvičení ale nějak na to není čas a energie????

To chápu… A co rychlá chůze? Když podnikáš, tak hádám, že si stejně potřebuješ vyčistit hlavu, nebyla by večerní svižná procházka něco pro tebe? Klidně u toho můžeš poslouchat nějaký podcast, audioknihu nebo co máš ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.2.25 05:39

Tabletky proti celulitidě - https://cellinea.com roky používaný přírodní prostředek, funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková