Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Znáte někdo? Praktikujete pravidelně?
Nechala jsem se nalákat na nějaký pravidelný cvičící program (ca 5-7 minut) denně, slibují samozřejmě až zázračné účinky ![]()
Zajímá mne předevší redukce podbradku a celkové zpevnění obličeje – povedlo se tohoto některé z vás obličejovou jógou docílit? ![]()
Děkuji za příspěvky ![]()
@Freya_H píše:
Znáte někdo? Praktikujete pravidelně?Nechala jsem se nalákat na nějaký pravidelný cvičící program (ca 5-7 minut) denně, slibují samozřejmě až zázračné účinky
Zajímá mne předevší redukce podbradku a celkové zpevnění obličeje – povedlo se tohoto některé z vás obličejovou jógou docílit?
Děkuji za příspěvky
Obličejovými cviky ještě nikdo sádlo v podbradku nezredukoval.Na to je liposukce podbradku. Celá tzv. obličejová jóga mi připadá jako neefektivní a nefunkční metoda, jak. event z lidí vytáhnout peníze. Nejlépe z těch, co nechtějí" chemii" a jsou poněkud eko, bio, alternativno…
Zrovna dneska byla v Sama doma nějaká obličejová jógistka. Na to, že nebyla namalovaná, vypadala pod těmi světly celkem fresh.
Jo, pomáhá to. Z Růžičkové to Twigy neudělá, ale to zpevnění je znát.
@Burj Chalifa Jaký peníze, prosím tebe? Na Streemu a youtubu je plno videí a zadara…..
@Janli píše:
Jo, pomáhá to. Z Růžičkové to Twigy neudělá, ale to zpevnění je znát.
@Burj Chalifa Jaký peníze, prosím tebe? Na Streemu a youtubu je plno videí a zadara…..
No ještě za to platit
A ten vlak z Kunčic taky není zadarmo)