Obličejová jóga – zkušenosti?

448
11.11.22 16:39

Obličejová jóga – zkušenosti?

Znáte někdo? Praktikujete pravidelně?

Nechala jsem se nalákat na nějaký pravidelný cvičící program (ca 5-7 minut) denně, slibují samozřejmě až zázračné účinky :lol:

Zajímá mne předevší redukce podbradku a celkové zpevnění obličeje – povedlo se tohoto některé z vás obličejovou jógou docílit? :think:

Děkuji za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
11.11.22 16:48
@Freya_H píše:
Znáte někdo? Praktikujete pravidelně?

Nechala jsem se nalákat na nějaký pravidelný cvičící program (ca 5-7 minut) denně, slibují samozřejmě až zázračné účinky :lol:

Zajímá mne předevší redukce podbradku a celkové zpevnění obličeje – povedlo se tohoto některé z vás obličejovou jógou docílit? :think:

Děkuji za příspěvky :kytka:

Obličejovými cviky ještě nikdo sádlo v podbradku nezredukoval.Na to je liposukce podbradku. Celá tzv. obličejová jóga mi připadá jako neefektivní a nefunkční metoda, jak. event z lidí vytáhnout peníze. Nejlépe z těch, co nechtějí" chemii" a jsou poněkud eko, bio, alternativno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.11.22 16:52

Zrovna dneska byla v Sama doma nějaká obličejová jógistka. Na to, že nebyla namalovaná, vypadala pod těmi světly celkem fresh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.11.22 17:06

Jo, pomáhá to. Z Růžičkové to Twigy neudělá, ale to zpevnění je znát.
@Burj Chalifa Jaký peníze, prosím tebe? Na Streemu a youtubu je plno videí a zadara…..

• Citovat
  • Upravit
36504
11.11.22 17:12
@Janli píše:
Jo, pomáhá to. Z Růžičkové to Twigy neudělá, ale to zpevnění je znát.
@Burj Chalifa Jaký peníze, prosím tebe? Na Streemu a youtubu je plno videí a zadara…..

No ještě za to platit :,( A ten vlak z Kunčic taky není zadarmo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková