Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím, máte tu někdo zkušenost s trháním 8 v Centru zubní chirurgie v Praze /pod Marjánkou/, chystám se zítra, už jsem kdysi na jedné 8mičce byla a řekla, že nikdy nepůjdu. ![]()
Bohužel opakované záněty dásní… a musím jít. Zub mám dolů, přerezaná je pouze korunka zčásti jak při tom předešlém, zub je naštěstí rovně, i když v kosti, na žádance stojí že je uložen na kanálu dolní čelisti a mám z toho přímo panický strach. ![]()
Už při předešlém trhání, když jsem měla 27 mi řekli, že jsem už stará a nemám další odkládat, hm, přešlo dalších pár let… Hojení jsem tehdy měla ok, dokonce bez ATB, teďka jsem na nich již 6 den, protože se v dásni jak naschvál před týdnem udělal zas slabý zánět. Díky…
Já jsem tam byla na trhání všech osmiček a vždycky to proběhlo v pohodě a to jsem strašnej posera.
jednu osmičku jsem měla neprořezanou a na ležato v kosti, místo ní se mi prořízla devítka.
Byla jsem vždy u paní doktorky Vítovcové a ta je prostě skvělá. Pro mě asi bylo to hojení horší, než ten samotný zákrok.
Tak držim palce ![]()