Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
hipp prikrmy presnidavky 0,90 - 1,20
dm-plenky babylove 5,50
mlicko bebevita 3,50
zhruba…
a sunar ci babylove prikrmy?a kasicky?
jinak moc dekuji
premyslim-jestli seto vyplati a jestli by nebylo lepsisi jednou za cas udelatvylet tam
babylove presnidavky 0.70
sunar se tu neprodava
kase - ceny netusim
já si to z hlavy moc nepamataju, a chodím spíš do rosmanna, páč ho mám blíž a je taky celkem vybavenej co se týče dětských věcí a podle mě je tu všechno co potřebuješ o dost levnější.
ahoj ziju v nemecku 1O let, levnejsi to TU JE,to musim vedet
pisnu po dovolene kolik co stoji pa
Byli jsme teď nakupovat v dm v Dražďanech a ceny jsou tyto:
1/ babylove ovocný příkrm BIO 190g 0,55 EUR (14,23 Kč / u nás 21,90 Kč)
2/ babylove maso/zeleninový příkrm BIO 190g 0,65 EUR (16,82 Kč / u nás 25,90 Kč)
3/ babylove maso/zeleninový příkrm BIO 220g 0,75 EUR (19,41 Kč / u nás 26,90 Kč)
4/ babylove ovocný nápoj v plastové lahvi 700ml 0,95 EUR (24,58 Kč / u nás 29,90 Kč)
5/ HIPP kaše na dobrou noc 500g 3,45 EUR (89,–Kč / u nás 124,–Kč)
6/ babylove jumbopack, plínky č. 4, 84 ks 11,45 EUR (296,– Kč / u nás 369,– Kč)
Příkrmy HIPP tam mají až o polovinu levnější než u nás.
Navíc mají na potraviny DPH 7% a my 15%, přitom platy mají až 4× vyšší.
Jediná nevýhoda, ale pochopitelná, že se tam nedá koupit víc jak 5 ks od každého druhu (příchutě) najednou (nejsou velkoodběratel a aby jim to tam čecháčci nevykoupili:D, přitom příkrmy jsou baleny po 6i ks..takže vždycky jeden musíte vyndat. Nebo jít do další dm a tam nakoupit další, nebo prostě příště.
Celková úspora může být až 1.000,–Kč, takže pokud tam máte zrovna cestu, nebo to máte blízko, tak rozhodně doporučuju, u nás už na to kašlu.
Lidičky chtela jsem se zeptat-kdo nakupujete v Dm v nemecku mohli byste mi napsat pribliozne ceny,pracich prostredku,Um a prikrmu?abych tak nejak vedela rozdil.