Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, možná to sem nepatří, ale na druhou stranu, jste možná taky zažili negativní zkušenost s tímto obchodem mobilních telefonů.Zakoupili jsme u nich mobilní telefon který se porouchal,ale byl v záruční době, tak jsme ho reklamovali a vzhledem k tomu, že nejsme z Prahy (kde obchod sídlí) poslali jsme ho poštou když se nikdo neozyval cca 14 dní kontaktovali jsme prodejnu telefonicky, kde nám bylo sděleno, že byl telefon přijatý a že je v servisu a druhý den mě přišel domu zpět balíček s tim že si ho prodejce nevyzvedl.Tak jsem tam volala a prodavač mě řekl „že tam neni od toho aby řešil reklamace“, ať si zavolám po víkendu", když jsem volala po víkedu tak mě řekl, že volám ve špatnou hodinu a že si mám zavolat odpoledne!Když jsem se konečně dovolala ve správnou hodinu a správnému člověku, tak mě řekl jen toto my se Vám teda omlouváme a pošlete ho znovu balíček sem poslala 14.6. a od té doby jsme byli v kontatku pouze telefonicky a když se mě k tomu KONEČNĚ NĚKDO vyjádřil, to bylo 21.7. už tak mě řekli že se telefon ztratil a že s tím musím počítat že jsou prázdniny ale že mě ztrátu nahradí finančně že to bylo pojištěné. Máte někdo podobnou zkušenost s tímto obchodem? Jak postupovat? (Stížnost jsem už napsala a čekám na vyjádření od nich, s ČOI jsem taky v kontaktu ale oni s tím prý nemužou nic dělat) ![]()
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!