Jakou dětskou ohrádku?

1862
1.8.11 09:42

Jakou dětskou ohrádku?

Chtěla bych Vás požádat o radu jakou ohrádku zvolit. Chci malé koupit ohrádku, ale nevím, zda dřevěnou nebo síťovou.
V té dřevěné spatřuji výhody takové, že se může malá za špršle malá snadno postavit.
Síťová má výhodu, že se malá neřízne hlavou o špršle.
Co používáte vy?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
1.8.11 09:45

Dřevěnou, 120×120. O šprušle se práskne, protože už začíná se přitahovat na kolínka, ale žádná trága to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
1.8.11 09:56

Veru já uvažuju taky nad dřevěnou.. :palec: :palec: navíc ta dřevěná je spíš jako takový plot, na aukru toho maj hodně, dá se to pěkně poskládat jak chceš, v tý síťový si myslím, že by bejt nechtěl.. a do hlavy se práskne určitě, Domík se před chvíli postavil o koš na prádlo a to byla řacha do hlavy když spadnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.8.11 09:57

Ahoj,
u tchánů jsme měli půjčenou síťovou ohrádku a vůbec se mi nelíbila. Sice se dala složit a zase rozložit, ale i tak to byl děsný krám a děti tam odmítli zůstat. Doma máme místo ohrádky cestovní postýlku s bočním průlezem a přijde mi to lepší než ohrádka. Hlavně se dá využít i na cestování a v našem případě rozdělené spaní dětí.
Jo a v té síťové si dávali šíleným způsobem na hubu, ani by mě nenapadlo, že to jde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.8.11 10:03

ja uz bych dneska kupovala jedine drevenou…v sitove terce vsechno vadilo…klouze to…nejde se tam postavit..nema se ceho chytit…no proste v ni byt nechtela ani nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
1.8.11 10:31

Já mám ohrádku síťovou i s bočním průlezem, jsou tam úchyty, aby se mohlo mimi přitáhnout a stoupnout, používáme ji i jako přenosnou postýlku, takže za mě síťová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
1.8.11 10:36

Zadnou, moje mala mela vzdycky volnost na dece :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
1.8.11 10:43

Ahoj Bronny, ohrádku nemáme. Pořád jsem čekala, až bude potřeba a dodnes potřeba nebyla. Malá byla na dece, pak z deky začala válet sudy, lézt a stavět se. Když jsem viděla, kolik prostoru potřebuje, ohrádka by ji hodně omezovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.8.11 10:47

Ahoj, já měla obě děti v dřevěné ohrádce a byli tam spokojené. Výhoda byla, že se kolem 10měsíce začaly sami stavět,tudíž se pomocí špriclí přitahovaly, v té síťové na ně není úplně dobře vidět, tu jsme měli na dovolené a lepší je dřevěná…kdybys měla zájem zrovna je dáváme pryč…zabírají nám místo,ale to se nechci vnucovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.8.11 11:04

Ohradku nemame a nepotrebovali jsme ji. Kdyz mala nelezla, tak nelezla, kdyz zacla, tak by ji ohradka nestacila a brzdila. Samo, když potřebuji třeba na zachod nebo něco udělat, tak máme v pohotovosti přenosnou postýlku. Myslím si, že ohrádky jsou na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.8.11 11:23

Já ještě taky dodám, že jsme nakonec postýlku jako ohrádku nikdy nevyužili ani jinou ohrádku. Děti měli na zkoumání celý byt, samozřejmě zabezpečený a bylo to tak lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.8.11 11:54
Ještě teda, do hlavy se ti praští určitě o něco jiného a pokud to nebude ohrádka, tak určitě postýlka ve které spí… Časem se naučí jak na to…
Bronny píše:
Chtěla bych Vás požádat o radu jakou ohrádku zvolit. Chci malé koupit ohrádku, ale nevím, zda dřevěnou nebo síťovou.
V té dřevěné spatřuji výhody takové, že se může malá za špršle malá snadno postavit.
Síťová má výhodu, že se malá neřízne hlavou o špršle.
Co používáte vy? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
1.8.11 14:01

Holky děkuju za názory. Mám hrozného draka, tak ji musím nějak spacifikovat. :lol: Promyslím to ještě. Mějte se hezky a ať prckové nezlobí!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák