Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla bych Vás požádat o radu jakou ohrádku zvolit. Chci malé koupit ohrádku, ale nevím, zda dřevěnou nebo síťovou.
V té dřevěné spatřuji výhody takové, že se může malá za špršle malá snadno postavit.
Síťová má výhodu, že se malá neřízne hlavou o špršle.
Co používáte vy?
![]()
Dřevěnou, 120×120. O šprušle se práskne, protože už začíná se přitahovat na kolínka, ale žádná trága to není.
Veru já uvažuju taky nad dřevěnou..
navíc ta dřevěná je spíš jako takový plot, na aukru toho maj hodně, dá se to pěkně poskládat jak chceš, v tý síťový si myslím, že by bejt nechtěl.. a do hlavy se práskne určitě, Domík se před chvíli postavil o koš na prádlo a to byla řacha do hlavy když spadnul ![]()
Ahoj,
u tchánů jsme měli půjčenou síťovou ohrádku a vůbec se mi nelíbila. Sice se dala složit a zase rozložit, ale i tak to byl děsný krám a děti tam odmítli zůstat. Doma máme místo ohrádky cestovní postýlku s bočním průlezem a přijde mi to lepší než ohrádka. Hlavně se dá využít i na cestování a v našem případě rozdělené spaní dětí.
Jo a v té síťové si dávali šíleným způsobem na hubu, ani by mě nenapadlo, že to jde. ![]()
ja uz bych dneska kupovala jedine drevenou…v sitove terce vsechno vadilo…klouze to…nejde se tam postavit..nema se ceho chytit…no proste v ni byt nechtela ani nahodou.
Já mám ohrádku síťovou i s bočním průlezem, jsou tam úchyty, aby se mohlo mimi přitáhnout a stoupnout, používáme ji i jako přenosnou postýlku, takže za mě síťová
Ahoj Bronny, ohrádku nemáme. Pořád jsem čekala, až bude potřeba a dodnes potřeba nebyla. Malá byla na dece, pak z deky začala válet sudy, lézt a stavět se. Když jsem viděla, kolik prostoru potřebuje, ohrádka by ji hodně omezovala.
Ahoj, já měla obě děti v dřevěné ohrádce a byli tam spokojené. Výhoda byla, že se kolem 10měsíce začaly sami stavět,tudíž se pomocí špriclí přitahovaly, v té síťové na ně není úplně dobře vidět, tu jsme měli na dovolené a lepší je dřevěná…kdybys měla zájem zrovna je dáváme pryč…zabírají nám místo,ale to se nechci vnucovat ![]()
Ohradku nemame a nepotrebovali jsme ji. Kdyz mala nelezla, tak nelezla, kdyz zacla, tak by ji ohradka nestacila a brzdila. Samo, když potřebuji třeba na zachod nebo něco udělat, tak máme v pohotovosti přenosnou postýlku. Myslím si, že ohrádky jsou na prd.
Já ještě taky dodám, že jsme nakonec postýlku jako ohrádku nikdy nevyužili ani jinou ohrádku. Děti měli na zkoumání celý byt, samozřejmě zabezpečený a bylo to tak lepší.
Bronny píše:
Chtěla bych Vás požádat o radu jakou ohrádku zvolit. Chci malé koupit ohrádku, ale nevím, zda dřevěnou nebo síťovou.
V té dřevěné spatřuji výhody takové, že se může malá za špršle malá snadno postavit.
Síťová má výhodu, že se malá neřízne hlavou o špršle.
Co používáte vy?
Holky děkuju za názory. Mám hrozného draka, tak ji musím nějak spacifikovat.
Promyslím to ještě. Mějte se hezky a ať prckové nezlobí!!! ![]()