Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj
jelikož počasí stojí za kulový, potřebuju koupit holinky, ale neco fakt levneho, protoze to budou mit kluci tak 3× a konec, kde mám hledat? díky
Rekla bych, ze nejlip v nejakem supermarketu tipu Globus, Tesco
. My jsme kupovali gumaky ve specialni detske prodejne a staly cca 300Kc, myslim, ze v tech marketech by mohly byt snad levnejsi
právě, že 300 na dvojčata je 600 a to na 3× obutí je dost, takže bych radši něco fakt levného, nejde o kvalitu, stejně to bude jen k baičce na zahradu a šmitec
My brali v Globusu (ale cenu už bych kecala, 230,– ???), v Tescu určitě taky nějaké budou… (tam jsem zas brala takové ty „crocs“ k bazénu za stovku nebo kolik…)
Ja to prave chapu, proto bych zkusila ty supermarkety, nic jinyho mne nenapada, nebo v nejakem bazarku pouzite, vetsinou jsou ty gumaky malo nosene,takze ty bych klidne z druhe ruky brala
Já jsem viděla gumáčky asi za 120Kč v prodějně Hák a Hák+vše za 39Kč.
jojo v laciném obchodě je mají tam jsem je taky kupovala, ale měli jen velký čísla, na to aby v nich byl 3× v louži fakt stačí, ale je potřeba je vyvětrat… normálně má boty s membránou, ale ty holt neustojí nabrání zvrchu…
Mám od vietnamců za 129,– už po druhé, protože malá je nosí minimálně. A nezdá se mi, že by byly až tak špatné ![]()
já mám pocit že levnější nebudou ani na tom mmb, to by si fakt musela mít kliku, ono je totiž potřeba ještě připočítat poštovné…
Máme od vietnamců, a jsou super, dokonce přesně ty, co jsem koupila já za 120,– měli v glonbusu za 390,– i ostatní oblečení…docela síla.
Jsou super. Dokonce mají i tu šňůrku na stažení.
zrovna ted je taky sháním, taky je bude mit je párkrát na mimi bazaru si snad vyberes, maji i za 100, jen nevim jestli hned dvoje ![]()