Kde koupit levné holínky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
1.8.11 10:43

Holky, a odpovídají ty velikosti u vietnamců nebo je nutné je zkoušet? Já se tam s kočárkem nenacpu a taky potřebujeme holiny. A v tom tescu je mají určitě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.8.11 12:38
Laaja píše:
Holky, a odpovídají ty velikosti u vietnamců nebo je nutné je zkoušet? Já se tam s kočárkem nenacpu a taky potřebujeme holiny. A v tom tescu je mají určitě??

problémy s dvojčaty :lol: :lol:
tak to znám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.8.11 12:51

Naštěstí jsem si vzpomněla´na jeden obchod poblíž, kam jsme minule vjeli i s kočárem, tak se tam stavím. Přestalo pršet, jupííí.
Jenom nevím ty velikosti¨.
Myslíte, že už léto zkončilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Alichi
1.8.11 13:20

Kupovala jsem zrovna minulý týden v CaA - měli je v akci za 189,–. Dcera je potřebovala, tak jsem se příležitostně dívala a většinou byly za tři stovky a víc (a to jsem dát nechtěla, že počkám). Levnější jsem nikde neviděla. Jestli je ale ještě mají, nevím.
Kdybych šla kupovat gumáčky bez dětí, vezmu nějakou jejich botu a v obchodě/u vietnamců to prostě přiměřím. :nevim:

Jo, léto už asi skončilo, kdo se chce ohřát, musí si zatopit… :-P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17221
24.8.11 11:18
Laaja píše:

Velikosti neodpovídají ani v obchodech. Chodím s obkreslenou šlapkou (vystřiženou z papíru) a měřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák