Černá postava v chodbě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Já třeba dřív, když jsem měla strach, také jsem to zkoušela zaspat. Jako zloděje by si pes i přítel asi všimnul. Nevím, proč je tu spousta lidí tak útočných
Protože se nejeví standardním, aby mužský žádným způsobem situaci neřešil, pokud se opravdu stala tak, jak jsi ji popsala. Takže za mě, buď chybí dovětek, že chlap si vyhodnotil, že vidí na povrchu bílé skříně nějaký odraz nebo stín něčeho z chodby/pokoje, nebo to byl jeho sen - že by ve snu něco neřešil smysl dává, ale je na pováženou, že by cokoliv co by mu byť jen náznakem připomínalo reálnou lidskou postavu bez dalšího přešel a sebe i Tebe tím vystavil možnému nebezpečí. A pak se Ti tým ráno chlubil
Nevím, zda bych se vedle takového partnera cítila bezpečně, to bych prioritně řešilana Tvém místě já, na rozdíl od možnosti výskytu paranormálních energetických jevů ve vašem bytě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco se mu zdálo.
Já se pravidelně v noci když jdu na záchod lekám nazdobeného stromku v obýváku, než si na něj zvyknu že tam je, nebo chlapovy bundy na chodbě, než si na to v zimním období zvyknu že je tam pověšená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky, anonym, abych nebyla za blázna.Dnes v noci můj přítel viděl černou postavu. Máme postel naproti dveřím od chodby, kde jsou velké vestavěné skříně - bílé. Ráno mi to říkal, že tam prý v noci, u té skříně stála lidská silueta v černém, že si myslel, že jsem to já - nosím často v zimě pohodlné saténové černé pyžamo. Jenže já dnes spala v kraťasech a tričku. Prý se otočil v posteli a viděl, jak spím vedle něj, tak to neřešil a šel spát. Ale opravdu to prý byla lidská postava. On na to moc nevěří, spíš vůbec, ale já jo. Nevíte, co to mohlo být? Nebo - nemáte zkušenosti? Díky
Byly to stíny a jeho představivost.
Pokud máš obavy, kup si vonnou tyčinku bílou šalvěj a vyvoň s ní byt. Nebo zapal dřívko Palo santa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac Zapomněl jsi na sul. Tu je nutné nasypat podél zdí. Tím zabranis duchum vylézat, oni tu sul nepřekročí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinL45 píše:
Sama asi tušíte, že je to hloupost, co? Nic takového jako negativní energie fakt neexistuje.
Pokud odpovídáš, že víra v nadpřirozeno je hloupost, tak je celý svět hloupý, jen většina lidí v ČR ne. Jsme totiž nejateističtější stát na světě. V podstatě jsme jediný takto skeptický stát. Pokud ale uznáváš statistiku, tak normu určuje většina a větší část našeho obyvatelstva je mimo normu. Tak paní neříkej, že věří v hlouposti. Snad nám nechceš říct, že jediný inteligent jsi ty sám na celém světě, co ví, jak je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 píše:
Pokud odpovídáš, že víra v nadpřirozeno je hloupost, tak je celý svět hloupý, jen většina lidí v ČR ne. Jsme totiž nejateističtější stát na světě. V podstatě jsme jediný takto skeptický stát. Pokud ale uznáváš statistiku, tak normu určuje většina a větší část našeho obyvatelstva je mimo normu. Tak paní neříkej, že věří v hlouposti. Snad nám nechceš říct, že jediný inteligent jsi ty sám na celém světě, co ví, jak je.
To že někdo v něco věří ještě neznamená, že to existuje. Nebyl prokázán bůh, posmrtný život, telekineze, jasnovidectví apod… Takže ani duch, o kterém se paní domnívá, že tam byl, tam samozřejmě nebyl.
- Citovat
- Upravit
Když mi bylo cca 16/17. Přišla jsem domů té školy. Úplnou náhodou jsem byla v domě sama což nebylo zvykem.. (odemykala jsem si). Když jsem mířila do pokoje, viděla jsem jak cosi prošlo na schodech do koupelny. Byl to mžik, kousek něčeho. Myslela jsem, že je doma babička a tak jsem šla za tím stínem. Nikdo, v bytě u babičky, taky nikdo/nic. Pokoj jsem měla mezi bytem a koupelno kde TO prošlo. To neodvážila jsem se tam. Až potom co všichni dorazili.
A s rovnými příběhy o našem domě bych mohla pokračovat dál. Tohle byla jediná viditelná anomálie.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dost často člověk vidí různé stíny z dlouhého sledování displeje mobilu. Nebo různé stíny zvenku, lampy atd.
Vím, jak podivvně se u nás odráží světlo z několika oken navzájem, když venku jede auto. Jéé, vypadá to jako pohybující se svítící koule - mžik, atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MamkaDouDou píše:
To fakt není normální rekce.Aha, někdo stojí u skříně, není to přítelkyně, cajk jdu spát.
![]()
Sen každého zloděje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinL45 píše:
To že někdo v něco věří ještě neznamená, že to existuje. Nebyl prokázán bůh, posmrtný život, telekineze, jasnovidectví apod… Takže ani duch, o kterém se paní domnívá, že tam byl, tam samozřejmě nebyl.
To říkáš ty a jistě patent na rozum nemáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinL45 píše:
a vice versa ![]()
to že někdo v něco nevěří, ještě naprosto nedokazuje, že to neexistuje
typicky věci, na které si za tohoto života jaksi nemůžeme sahnout jako posmrtný život, duše, existence světa " za oponou" a. t..d…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky, anonym, abych nebyla za blázna.Dnes v noci můj přítel viděl černou postavu. Máme postel naproti dveřím od chodby, kde jsou velké vestavěné skříně - bílé. Ráno mi to říkal, že tam prý v noci, u té skříně stála lidská silueta v černém, že si myslel, že jsem to já - nosím často v zimě pohodlné saténové černé pyžamo. Jenže já dnes spala v kraťasech a tričku. Prý se otočil v posteli a viděl, jak spím vedle něj, tak to neřešil a šel spát. Ale opravdu to prý byla lidská postava. On na to moc nevěří, spíš vůbec, ale já jo. Nevíte, co to mohlo být? Nebo - nemáte zkušenosti? Díky
normální standardní bubák ![]()
normálka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinL45 píše:
jo, co jsem vlastně chtěla napsat
n evím co přesně máte pod pojmem jasnovidectví
mě osobně se občas zdá, že něco přijde a ono to přijde
bylo to tak u povodní v roce 2002
, bylo to u nejednoho úmrtí, není to nic příjemného, a nejsem za to nijak ráda, protože s tím nejde nic dělat
nicméně stává se mi to, a co s tím??
občas se to někomu stává, a tak to existuje, nemít to osobně zažito, možná tomu taky nevěřím, takhle s tím však nic nenadělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně čím jsem starší, tím méně se bojím bubáků a tím méně je všude vidím. Náhoda? Nemyslím si.
- Citovat
- Upravit