Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, chci se optat jestli máte někdo zkušenost s černou tečkou pod nehtem, nejsem si vědoma že bych se do prstu uhodila, včera jsem to tam ještě určitě neměla až dnes ráno ![]()
Zkušenost nemám, ale kdysi jsem četla, že pokud to odrůstá spolu s nehtem, mělo by to být něco banálního. Kdyby to zůstávalo pořád na stejném místě, určitě je třeba to nechat zkontrolovat. Chvíli bych počkala, co to udělá, a pak případně zavolala na kožní.
Mohla ti tam trošku prasknout žilka (mně občas praskají i bez uhození), ale jinak určitě sledovat. Jinak já jsem černou skvrnu pod nehtem, téměř u kůžičky a o dost větší než ty, měla po kousnutí kotětem. Odrůstalo to několik měsíců.
Děkuji za odpovědi, snad to nebude nic vážného, já jsem ten typ člověka co hned plaší a nejradši bych stim šla hned kort když se můj děda zrovna léčí z rakovinou a vím že tohle může být vzácnější typ
snad ne, chvíli zkusím vydržet a uvidím a ještě jednou děkuji
Dobrý den, během týdne se mi pod nehtem udělala mapka s černýma tečkama. Mám se obávat, nebo se jedna o běžnou věc?
Pokud to není po úderu, tak rychle na kožní. Takto se projevuje i rakovina kůže. Takže bych to zavčasu nechala zkontrolovat.
Zdravím sundavala jsem si nehet pořád maličko bolí ale mám tam nějakou skvrnku, předtím byla taková fialová, myslíte že je to z toho jak jsem sundávala nehet? Nebo to mám radši hlídat a pak si někam dojít?
Holky jak Vám to dopadlo, také se mi udělala taková hnědá tečka, dekuji