Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dej ty tecky na kapesnik a pokapej vodou. Pokud zacnou barvit, je to blesi trus.
Blechy. A chtěj přípravky od veterináře, protože na ty volně prodejné jsou současné blechy už rezistentní. Postřiky na kočky jsou zcela neúčinné, protože tím jak se olizují, tak jaksi nic účinného na ně být nesmí, takže to je leda tak naředěný levandulový olej, nebo podoboná zbytečnsto.
Zároveň potřebuejš aby veterinář našel něco, co nebude pro kotě moc dyák a určil dávku.
Zároveň potřebuejš vyprat a nebo vydezinfikovat látky, na kterých kotě spí.
Děkuji moc všem za rady, jsem úplně beznadějná.😏 Mám doma rok a půl starého prcka tak jsem z toho ještě víc nervózní. Kočička ven nechodí a od narození prý venku ani nebyla, ale jiné kočky od nich ano.
Neboj, určitě jsi to chytla včas, zajdi na veterinu, poradí ti.
@Anonymní píše:
Děkuji moc všem za rady, jsem úplně beznadějná.😏 Mám doma rok a půl starého prcka tak jsem z toho ještě víc nervózní. Kočička ven nechodí a od narození prý venku ani nebyla, ale jiné kočky od nich ano.
Prošli jsme si tím, sice s pejskem a bez miminka, ale i tak to byl boj. Každodenní vysávání, opakované praní, atd.
Uvidíš, dobře to dopadne ![]()
Doporučuji obojek foresto. Může ho už 10 týdenní kotě. Náš pes má alergii na blechy a vyzkoušela jsem snad všechno pipezy, prášky a nejúspěšnější je tento obojek. Mají ho psy i kočky a žádné blechy, žádná klíšťata a funguje 8 měsíců.
@Máca 77 píše:
Doporučuji obojek foresto. Může ho už 10 týdenní kotě. Náš pes má alergii na blechy a vyzkoušela jsem snad všechno pipezy, prášky a nejúspěšnější je tento obojek. Mají ho psy i kočky a žádné blechy, žádná klíšťata a funguje 8 měsíců.
a funguje i ve fázi, kdy už zvíře blechy má? u nás zabrala okamžitě ta pipeta adventage, i to vet. doporučil.
@Máca 77 na obojku se kočka může oběsit, doporučuji taky pipety adventage, jak píše @aiwwa - koupit na veterině, jsou různě silné pro různé vážící kočky
Ano funguje. Blechy to zahubi, zničí to vajíčka a další už nemají šanci. Jen tak pro zajímavost alergie u psa mě stála 3 500 Kč. Takže radši dám 600za obojek a máme 8 měsíců klid. A obojek je voděodolny.
Náš kocour obojek nesnesl, několik pokusů a vždy se ho snažil zbavit a je fakt, že u kotěte bych se i bála, aby se na tom někde neoběsil
@aiwwa píše:
Náš kocour obojek nesnesl, několik pokusů a vždy se ho snažil zbavit a je fakt, že u kotěte bych se i bála, aby se na tom někde neoběsil
Neobesi. Ma bezpecnosti pojistku. Ale muze ho ztratit a to pak vyjde docela draho…
@Filzefina píše:
Neobesi. Ma bezpecnosti pojistku. Ale muze ho ztratit a to pak vyjde docela draho…
nojo, jak píšeš, to se pak rozepne snadno. no a taky každá kočka to nesnese