Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přesně tak, ma blechy, doporucuji okamžitě postrikat pripravkem na blechy pro kočky.
Je to tak moc osobni, nebo intimni pro kote
?Cumak vyfoceny nema.
Nemá blechy? Tohle vypadá jako jejich výkaly. ![]()
Zkus prohledat srst třeba na bříšku.
@wildcherry píše:
Je to tak moc osobni, nebo intimni pro kote?Cumak vyfoceny nema.
Aby ho nikdo nepoznat, když má blešáky..To je moc intimní, proto anonym, ne? ![]()
Blešky jsem právě vůbec nenašla…
Je možné že budu mít třeba v kobercích nebo na gauči atd blešky? Co s tím? ![]()
@Anonymní píše:Tak blesku uz mit nemusí, jak pises mohla vypadnout nebo se jen dobře ukryva, kotě osetri proti blecham, pokud ti beha v koberci, skoci spíše na kotatko a pokud bude postrikano, blecha uhyne.
Blešky jsem právě vůbec nenašla…Je možné že budu mít třeba v kobercích nebo na gauči atd blešky? Co s tím?
Blechy. Určitě odblesit, všechno, s čím přišlo kotě do styku, vyprat nebo opakovaně vyluxovat.. Chodí -li kotě ven, pořídit mu antiparazitni obojek. Blechy chytí i z trávy.
@Anonymní píše:
Blešky jsem právě vůbec nenašla…Je možné že budu mít třeba v kobercích nebo na gauči atd blešky? Co s tím?
No ony se snadno nehledají, jsou hrozně mrštné
Ty tečky jsou ale důkazem, že tam jsou, kde jinde by blechy měly potravu??
Ze srsti padají jen vajíčka a z těch se líhnou blechy nové. Je nutné vysávat a vystříkat místa v bytě, kde se pohybuje.
Je to boj ![]()
Nejúčinější je pipeta adventage, ale raději se poraď s veterinářem, já si nejsem jistá, jestli to smí koťata. A pozor na to, existují postřiky na blechy, které jsou pro kočky toxické, skoč si na veterinu, jsou i přípravky „na recept“ přímo od veterináře, které ti běžně neprodají. Jinak klidně může mít blechu jen jednu, dvě, zatím, to nemáš šanci v srsti najít. A samozřejmě všechny pelíšky a místa, kde kotě pobývá, bude plné bleších vajíček, opět, to okem neuvidíš. Takže to chce všechny věci pořádně vyprat nebo vymrazit, případně obojí a všude pořádně vysávat, každý den. Držím palce, taková invaze blech v domácnosti je noční můra. ![]()
Dobrý den, je tu někdo kdo by mi mohl poradit než pobřežím na veterinu? Neví někdo co by to mohlo být? Máme doma dva dny koťátko a dnes jsem mu rozhrnula srst a našla tam spoustu těchto černých teček. Poradí někdo?