Černé tečky ve stolici?

139
19.4.12 13:49

černé tečky ve stolici?? !!!

Ahojte.
Chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s černýma tečkama ve stolici batolete (11měsíců).
Malá má po několikáté černé tečky (jako logr, nebo tečky v kiwi) ve stolici. Jsem z toho vyděšená. Nic co by mělo taková zrníčka jsme nejedly. Tak fakt nevím :think: . Má někdo radu? Díky moc Eva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
19.4.12 13:50

@Rozalinka banán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.4.12 13:52

taky mě napadl banán …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.4.12 13:54

Taky tipuju banán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.berusenka66
19.4.12 13:57

Taky je tam dneska máme :mrgreen: ale banán včera neměl,tak mě napadli leda hrušky,co měl :think:

• Citovat
  • Upravit
nepř. Perina
19.4.12 14:02

Mák z housky nebo rohlíku? :think:

• Citovat
  • Upravit
nepř.berusenka66
19.4.12 14:03
@nepř. Perina píše:
Mák z housky nebo rohlíku? :think:

ten třeba náš neměl-ony ty zrníčka jakoby drhnou a jsou jemnější než mák-fakt jak logr od kafe

• Citovat
  • Upravit
15074
19.4.12 14:06

Já zas nacházím černé nitky. Po cuketě, kdo by to řekl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
19.4.12 14:09
@hkac píše:
@Rozalinka banán?

Banán jsme baštily jsou to dva max. tři dny zpět, ale ono to množství teček je fakt veliké. Prostě má tečkama pokrytou celou stolici :? . Je fakt že to měla před nedávnem a pak zase nic. Ale to už nevím jestli měla banán. Ke všemu chodí hrozně špatně kakat, někdy jednou za čtyři dny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
19.4.12 14:22
@nepř.berusenka66 píše:
ten třeba náš neměl-ony ty zrníčka jakoby drhnou a jsou jemnější než mák-fakt jak logr od kafe

Přesně tak to vypadá i u nás, ale je toho tam fakt hodně. Od dr. jsme dostaly zkumavku na odběr stolice na parazity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.berusenka66
19.4.12 14:30

@Rozalinka ty jo 8o tak to sem pak napiš jak jste dopadli!já myslela právě,že to je z tý hrušky,tak snad to nebude nic vážnýho

• Citovat
  • Upravit
139
19.4.12 14:34
@nepř.berusenka66 píše:
@Rozalinka ty jo 8o tak to sem pak napiš jak jste dopadli!já myslela právě,že to je z tý hrušky,tak snad to nebude nic vážnýho

Doufám, že to nic nebude. Ke všemu je malá nemocná, tak se nám to zase pěkně všechno se.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
19.4.12 14:56
@Rozalinka píše:
Banán jsme baštily jsou to dva max. tři dny zpět, ale ono to množství teček je fakt veliké. Prostě má tečkama pokrytou celou stolici :? . Je fakt že to měla před nedávnem a pak zase nic. Ale to už nevím jestli měla banán. Ke všemu chodí hrozně špatně kakat, někdy jednou za čtyři dny :(

Ale to nejsou jako zrníčka-semínka z banánu, to ten banán „zpracovaný“ střevama udělá takové zrníčkové hovinko. Naše dítě (9m) má stolici několikrát denně, takže přesně vím, z čeho je to které hojo, a to banánové je takové černé zrníčkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.4.12 15:18

Tak tohle mě taky zajímá, neboť stejně starý syn to má taky. A banány nejí. Mě napadlo, jestli to nejsou takové ty kuličky z brokolice. Ale taky jsem z toho byla paf. A občas měl i ty tmavé nitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
19.4.12 15:34
@opinka píše:
Ale to nejsou jako zrníčka-semínka z banánu, to ten banán „zpracovaný“ střevama udělá takové zrníčkové hovinko. Naše dítě (9m) má stolici několikrát denně, takže přesně vím, z čeho je to které hojo, a to banánové je takové černé zrníčkové.

Pokud je to tak, tak jsem klidná.
Dáme bobek do laborky, a budeme mít 100% jistotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí