A zase ten kašel

166
19.4.12 09:32

A zase ten kašel

Dobrý den, máme 15měsíčního syna a již druhý týden kašle. Minulý týden dostával Stoptusin, v úterý jsme byli u pí doktorky a řekla, že máme používat Mucosolvan a na noc ten stoptusin + dithiaden. Mám pocit, že se to moc nelepší, přes den to celkem jde, to moc nekašle, ale v noci okolo jedné, a pak od pěti je to hrůza. Teď jsem ho dala spát a sotva dolehl je to hrůza. Musím podotkout, že syn je čiperný, hravý. Taky mu teď v průběhu asi 14 dní lezou všechny 4 stoličky a nevím, jestli to spolu nemůže souviset. Ještě čekáme na prokousání té poslední. Máte někdo takovou zkušenost? Zkoušeli jsme samozřejmě také tymiánovou mast na prsa, šťávu z cibule,větrat, zvlhčovat. Už fakt nevím, co mám dělat.Mám strach z atb. Měl jedny v únoru. Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
19.4.12 09:42

My nedáme dopustit na sádlo. Namazat hrudníček sádlem, omotat starou plenou, dát na to igelit (tašku nebo něco podobného) a nakonecc pyžamko. Máme ověřené u dítěte od 6 let až po dospělého.

• Citovat
  • Upravit
166
19.4.12 10:14
@Billi píše:
My nedáme dopustit na sádlo. Namazat hrudníček sádlem, omotat starou plenou, dát na to igelit (tašku nebo něco podobného) a nakonecc pyžamko. Máme ověřené u dítěte od 6 let až po dospělého.

Myslíte jako klasickým koupený sádlem namazat a zapařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.4.12 10:25

Ano, ale my pouzivali doma skvarene, nesolene. Nekdo pouziva i olej.

• Citovat
  • Upravit
1105
19.4.12 11:07

U nás zabírá Sinecod a Stodal sirup - to je homeopatikum, ale fakt pomáhá. Taky jsem řešila kašel při ukládání ke spaní, jakmile šel do vodorovné polohy, začaly šílené záchvaty kašle. Tyhle dva sirupy zabraly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
19.4.12 12:49

Nám se na průduškový kašel u čtyřletého osvědčilo Alpu namazat na hrudník na to olivovým olejem potřený igelit, zabalit do plátna a na to pyžamo. Nechat přes noc. A sousedka sádlem a slivovicí (místo oleje a Alpy) dokonce vyléčila zápal plic u tuším desetiletého syna, když nezabíraly léky a ona se už bála, že jí umře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí