Černý zuby u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1497
17.4.20 20:22

cerny zub díte

Syn spadl pred pár dny na tramposce a tmavne mu zub ( k zubarce se samozrejme po víkendu chystám), ale spíš mi jde o to na co se pripravit. Kdo s tím máte u děti zkušenost, co se se zoubkem dělá? synovi bude 6 a u zubařky teda vyvádí neskutecne:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
17.4.20 20:33

Tchynin má černý zuby v cely puse, a nic stím nedelaji. Neboli to, neresi. U zubaře teda nikdy nebyl :lol: snad to nebude nic vaznyho..

• Citovat
  • Upravit
14016
17.4.20 20:35

@hulala a to je ještě mléčný zub? Moje dítě má už přes 3 roky po úraze černý přeražený zub a zubařka jen při preventivkách okoukla, jen kdyby ho zub bolel, tak by zasáhla. Teď už se mu kýve, tak snad sám vypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
17.4.20 20:40

Ano, je mlécný. Nebolí, nekýve se. Jen prostě jak spatne skocil tak si s ním něco udělal a ted mu šedne. a navíc nase zubařka moc netrhá a představa že s ním jedu zrovna ted na pohotovost:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14016
17.4.20 20:45

@hulala myslím, že nebude potřeba trhat a počká se až sám zub vypadne. Uvidíš co řekne zubařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
17.4.20 20:47

Kamarádčin syn si takhle narazil horní jedničku při pádu. Má ho šedý, ale zubař ho tam normálně nechal s tím, že je,, mrtvý" a vypadne sám. Jemu se to ale stalo v 1,5 roce. Nevím, jak budou postupovat u takhle většího dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
17.4.20 21:12

Pokud je mléčný a nebolí, tak se s tím nic dělat nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
17.4.20 21:35

Nejspíš s tím nic dělat nebude. Podle mě ani není nutná návštěva zubaře. Zmínila bych to na další preventivce. Syn spadl na schodech a má mrtvé obe horní jedničky. Taky mu zesedly a udělal se tam mezizubni kaz, prý se to u mrtvých zubů stává. Zubarka to sleduje, je to už víc jak 2 roky a je to pořád stejné. Teď má 5 let a už má pryč dolní jedničky, tak ty horní asi Taky brzo půjdou a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
17.4.20 21:36

Holky děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
18.4.20 01:14

Ne, nedělá se s tím nic. Mně takhle syn spadl na schodech a praštil se do předních zubů (mléčných), dokonce si je trochu zarazil do dásně. vyplašená jsem s ním šla k zubařce, ale zubařka mi řekla, že se s tím nic nedělá, že zuby pravděpodobně do pár dnů zase vylezou ven, pak ztmavnou, ale budou funkční až do normálního vypadnutí, že je máme jen víc kontrolovat, jestli se tam nebude dělat kaz. A bylo to tak. Zoubky vylezly, jeden ztmavl, druhý ne, ale oba jsou normálně funkční, nebolí ho, nekazí se, nedělají žádný problém, normálně na nich kouše i tvrdé věci typu jablko apod. Ještě je má, budou to určitě už dva roky, ani nevím přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák