Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucile Lucile jojo vana se říká, ze se má zkusit
Jsem napnutá jako špagát.
![]()
Myslis, že to tedy značí blížící se porod? Dneska už nic, natírala sem zábradlí 😂 😩
@Anonymní píše:
@Lucile Lucile ty se máš. Už bych taky chtěla mít nějaký pravidelnejsi kontrakce…
No vana mi ulevila, takže se nic nekonalo. Usnula sem v šest ráno 😒. Fakt překvapení. Dneska jsem jen zlomená z té noci. Ale mistr stále v pelechu 😩.
@Šťastná.máma.4 píše:
@Lucile Lucile jojo vana se říká, ze se má zkusitJsem napnutá jako špagát.
![]()
@Lucile Lucile to se poddá
mě břicho tvrdne celkem části, užívám na to velké dávky magnézia. Klidně teď můžeš být zase X dní úplně v pohodě.
a nebo taky ne ![]()
Dneska přesně 40tt. Mám dneska termín ![]()
@Šťastná.máma.4 píše:
@Lucile Lucile A jaký jsi dnes vlastně týden/den?
@FraDeu Přeji co nejhladší průběh a ať je vše v pořádku 🙂 ❤️️… PS:tiše závidím, také už bych to chtěla mít za sebou🙂
@FraDeu tak hodně sil a ať to dopadne nejlépe jak může… (rychle, bezbolestné) nebo ať se prcek odhodla už dneska sám ❤️️
@Julietula píše:
@FraDeu Přeji co nejhladší průběh a ať je vše v pořádku 🙂 ❤️️… PS:tiše závidím, také už bych to chtěla mít za sebou🙂
@Adla608 píše:
@FraDeu tak hodně sil a ať to dopadne nejlépe jak může… (rychle, bezbolestné) nebo ať se prcek odhodla už dneska sám ❤️️
Děkuji. Prej dnes nemusí přijít vůbec na svět.
Zatím jsme natočili malého a čekám v porodnim boxu na další postup.
@FraDeu no tak oni ti dají asi tabletu a pak se uvidí jak zareaguješ🙂 tak hodně štěstí
Držím palce, jsem dneska 40+2 a jdu na kontrolu kolem oběda 🤭 ✊🏽 ✊🏽 ✊🏽. Teď si ještě pocvičím s aniballem 🎈 a uvidíme, co mi Dr řekne.
@FraDeu píše:
Holky zítra to přijde. Jdeme vyvolávat ve 37+3.
@FraDeu Jojo, jestli dostaneš tabletu, může to čekat až do zítra.
ikdyž já od první tablety měla za 4 hodiny a 32 minut po… ![]()
Ženušky poraďte, máte některá posličky? Mě to dnes potrapilo po druhé, poprvé před dvouma týdny, ale dnes to bylo dosti bolestivé, Tupá bolest v bederní oblasti křeče v podbřišku, a celkově mne bolest šla nepříjemné od boku až dolů ke tříslům… Nemůže to značit předčasný porod, či otevírání delohy,?Neznate to některá z vás?? U dcery jsem nic takového nezažila, tam mi pomalu odtekala plodova voda, a kontrakce nikde, až po vyvolání dvou tablet… Zítra jdu na kontrolu, tak se optám 🙂, ale stejně by mne zajímala vaše zkušenost… Díky za postřehy 🙂