Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šťastná.máma.4 píše:
@FraDeu Jojo, jestli dostaneš tabletu, může to čekat až do zítra.ikdyž já od první tablety měla za 4 hodiny a 32 minut po…
První tableta nezabrala.
@FraDeu mě zabrala taky až druhá, tu jsem měla okolo 12cté nebo 12.30 a dcera se narodila 14.32
@Julietula
Myslim ze to muze byt predporodni priprava tela, ale zatim bych to nehrotila ja takhle prosla celym dnem u prvniho bez prasknuti vody jen mi vecer odesla zatka a v noci se malej narodil(voda praskla az kdyz vystrcil hlavicku…tak drzim palecky…koukam jsme vsechny na rozpadnuti ja mam termin 7myho 40tt tak taky cekam zatim v noci taky bolestivy poslicci tvrdnuti ale myslim je mu fajn uvnitr ![]()
@FraDeu drzim palecky at to probehne co nejvic v klidu pro tebe i mimi :smiling_face_with3_hearts:
Pokus číslo 1 nezabral. Pokus číslo 2 právě nastal. Ležím na porodnim boxu a poslouchám rádio. Dnes tady nikdo nerodi. Je tu úplný klid na porodnich boxech.
@Milamisu Bolest v bedrech přestala, ale stahování dělohy a stydké kosti pokračuje nadále 🤔, také tlak do konečníku a také stahování a tvrdnuti břicha… No uvidíme, já mám termín 26.10 a 30.10…tak uvidíme jak se prcek rozhodne🙂… Každopádně už jsem raději dobalila tašku do porodnice.. Mám takový divný pocity, jak kdyby se prcek opravdu chtěl podívat na svět 🙂
@Julietula píše:
@FraDeu Přeji ať vše proběhne v pořádku 🙂 ❤️️
2 pokus zřejmě opět nevyšel. Žádné stahy ani tvrdnutí se nechystá.
Juli, měla jsem to teď z pátku na sobotu osm hodin v kuse.
https://www.emimino.cz/…l/julietula/
@Milamisu píše:
@Julietula
Myslim ze to muze byt predporodni priprava tela, ale zatim bych to nehrotila ja takhle prosla celym dnem u prvniho bez prasknuti vody jen mi vecer odesla zatka a v noci se malej narodil(voda praskla az kdyz vystrcil hlavicku…tak drzim palecky…koukam jsme vsechny na rozpadnuti ja mam termin 7myho 40tt tak taky cekam zatim v noci taky bolestivy poslicci tvrdnuti ale myslim je mu fajn uvnitr
Hlásím, že jsem dneska po kontrole. Ve středu mě čeká Hamilton. Teď mě přepadla potřeba na velkou. Šílený tlak do konečníku, jak kdybych potřebovala strašně na velkou ale stolice nikde. Začala jsem dnes po vyšetření dost špinit. Teď na wc mám i takové krvavé hleny. Holky, nevím zda jet nebo ne 🤦🏻♀️. To je pocit.
@Lucile Lucile.. Luci tak mne to přešlo až teď 🤔, jsem zvědavá co mi zítra doktorka řekne… Co ty? Vše v pořádku, jela si či nejela??
Ahoj těhulky 😀 Já dneska jsem 38+3tt a kontrola na ultrazvuku. Vše v pořádku jen trochu málo vody tak nesmím přenášet, ale jinak dobrý a holčina má už 3160g a to mám termín 16.10 tak se děsím kolik bude mít. Zítra jdu na kontrolu na gyndu tak uvidím co mi řekne doktor. Závidím těm co už to mají zdárně za sebou a ve zdraví 🙋
@Průser
Ahojky, to jsme skoro stejně:-)
Já mam termín 19.10 a dnes jsem byla na kontrole a malá má 3200g:-))
V jaké porodnici budeš rodit?
Já jsem z Berouna tak to opět padlo na Hořovice. Už jsem tam rodila před rokem a půl a byla jsem docela spokojená jen to jídlo by mohlo být lepší 😀 😀 Jen malej byl o 14 dní dříve tak byl menší, ale prďola to už dohnal😁 Ale porod byl v pohodě v rámci možností 😁 Ale teď se hrozím jak malá je velká a jestli to bude na termín tak bude ještě o něco větší 🤔 😳 😁
@Průser já měla odhad 2980 už před 17.9. 🤣 takže jsem taky zvědavá… Termín mam na den stejný jako ty🙂