Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Saidy když už jsem si prošla vstávání z postele po vykuchaném žlučníku, tak císař je procházka růžovým sadem.
Už jsem na klasickém pokoji.
Myslela jsem, že ta bolest po císaři bude horší. Ale dá se to.
@FraDeu Sláva, že už to mas za sebou a jste všichni v pořádku
Mám radost za oba!!! Ať Petr roste a dělá radost!
@Saidy gratuluji i tobě a přeji zdraví a štěstí!
Tady se to najednou rozjelo s těmi miminky!
Kdo je na řadě teď holky??
![]()
@Šťastná.máma.4 píše:
@FraDeu Sláva, že už to mas za sebou a jste všichni v pořádku![]()
Mám radost za oba!!! Ať Petr roste a dělá radost!
Děkujeme.
Holky co dál? Budeme pořád v této skupině? Nebo přecházíte pak jinam v rámci emimina?
Všem hrozně moc gratuluju!
Hlavně ať jsou miminka a i maminky v pořádku
já byla dnes na krvi - mam těhotenskou cholestázu, v pondělí mam přijít pro výsledky i s taškou, tak jsem zvědavá. Podle výsledku by začali vyvolávat. Termín mam tedy “až” 25.10 ale už aby ta malá potvůrka byla venku, nějak to přestávam zvládat. Akorát koukam na nějaký babský rady, raději bych do toho pondělí porodila sama, než aby vyvolávali, tak uvidim ![]()
@Tyna25111 jak bych četla svůj příspěvek.
Držím palce, ať se netrápíš 3 dny v kuse na vyvolávačce.
Holky já už to chci mít taky za sebou. Tiše závidím těm co už to mají zdárně za sebou. Já mám termín 16.10, ale doufám, že to bude dřív. 😀Přeji všem krásné těhulkování a nebo hezké chvíle s miminky 😍 😁
Já mám termín 19.10 a zatím v klidu
.. Dnes jsem si umyla v celém domě okna a vyprala dvě pračky
. Také jsem zvědavá kdy to přijde, ale princezna má čas
..
Já už sotva lezu tak už bych byla ráda, kdyby to už bylo. Mám doma 18měsíčního klučinu, puberťáka a přítele takže je to náročný to všechno zaopatřit a všechno kolem.
@Průser no teda
… Tak ty se nenudíš
. Tak přeji hodně sil a ať to brzy přijde
! Dej pak vědět ![]()
@Průser to máš podobné
vidím sebe. Doma 5 let kluka, 4 roky holku, psa, 2 baráky, zahradu jako,,krava”
manžela pořad v luftě a děti vozim do školky každý den 48 km a to absolvují 4× denně. Zvracim někdy 5× denně a někdy i 15×, záleží jak mě taky v noci děti budí a uklízečka mi dostala minuly měsíc infarkt, takže jsem na všechno teď fakt sama
Nohy oteklé a ty žily - šílené! Nemít takový průběh, jdu do dalšího pak ještě, ale myslím, že to už nezvládnu.
😳Teda kam se na tebe hrabu mě na tvém místě by mě už trefilo. Teda klobouk dolů nad tím co všechno děláš a ještě nic moc těhotenství. Mě za pár dní bude 41 a už každý rok je znát. Ale jsem strašně ráda, že jsem tam kde jsem a mám co mám.
@Průser Já si nedovedu představit být těhotná vv41 letech, to myslím s obdivem vůči zdraví a tomu vyčerpání, které tam musí být. Všechno má něco do sebe. Ty jsi určitě soběstačná žena, já zase dala přednost rodině před vlastním rozvojem, někdy mě to trochu,,zamrzi” protože druhým s tím někdy muže manipulovat a není to příjemné, ale jsem za všechno i přesto moc šťastná.
Někdy si ale připadám, že mě trefí
hlavně když všechno opakuji asi 30×
a děti si žijí ve vlastním světě. Jsou hodně, myslím, že i vychovane, ale syn je takový chytrý chytrolin, který si zkratka žije v tom v čem chce
a to mě někdy fakt točí.
Taky jsem šťastná za to co mám a neměnila bych. A v plánu další dítě nebylo, ale jak to tak bývá nic není stoprocentní. Ale teď jsem ráda, protože to bude holka a tu jsem si vždy přála a po dvou klucích bude změna 😁 Ale zároveň se i děsím jaké to bude až se malá narodí jak to všechno skloubím a zda mě netrefí. Ty to znáš máš děti taky krátce za sebou. Asi první rok bude hrozný že? 😄 Naštěstí puberťák má maleho brášku moc rád a rád si s ním hraje a moc se těší na ségru.