Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Průser já jdu ve středu na kontrolu… A jaký je důvod u tebe pro vyvolání v pondělí kdyby to neklaplo? Já když jsem rodila tak jsem údajně nerodila pořád otevřená na prst a po 6hodinach najednou na 3 prsty pichnuli mi vodu a za 3 hodiny byl malý venku… Na to že jsem nerodila tak to byl nakonec fofr celkem… Jinak od začátku říkám že porodím 18.10. I když mám termín 16.10. Tak uvidíme klidně už bych to brala
@Julietula U mě to vyvolání the proto, nebo alespoň si to myslím po jiného doktora jsem nikdy nerodila, že právě rodím už potřetí už stejného doktora a vždy mu dávám do kapsy obálku
jinak co se týče toho vyvolání u tebe nebo rostlinu na termín s diagnózou absolutně chápu a je to určitě dobře, kdyby tě nenechala přenášet. ![]()
@Šťastná.máma.4 Tak to máš takhle super
… Ja jdu na kontrolu zítra, tak jsem zvědavá co mi řekne. 🙂
Já mám termín v sobotu 16.10. A řešila se plodovka poslední týdny, tak proto jsem řekla doktorovi, že když to neklapne do neděle tak chci vyvolání. Ale on řekl, že ji stejně porodním dřív😳 😱 😁 Takže už mám předporodní paniku 😥 😲 🤣
Ahoj holky. Tak já měla TP 8.10. a stále se nic neděje ani po sobotním Hamiltnovi i když jsem otevřená na 2. Zítra 40 plus 4 a monitor… Achjo už to chci mít za sebou ![]()
No to se ti nedivím. Já mám pocit, že to na mě už jde🤔 😟Asi jak do mě doktor hrábnul tak se to rozjíždí. Nevím 🤔 počkám a uvidím co se bude dít, ale mám kontrakce a malá sebou pořád šije.
@Julietula Koukám na ty šílené překlepy který mi telefon píše, jsem většinou na mobilu a diktuju to přes mikrofon ![]()
@Julietula Já tenhle týden kontrolu nemám, ale stejně bych se asi nic nového nedozvěděla. Tak pak dej vědět jak jsi dopadla ty ![]()
@Daniela.Novohradska jak slysim jak se to tady hejbe tak si rimam ze jsem jedina v klidu a zatim vuuuubec nic zadna znamka porodu jsem 40+ 4 taky…prvni se narodila ve 41 tydnu tak se snazim byt v klidu a dat mu cas, budou krasny veliky miminka takhle upeceny
![]()
@Adla608 1…tak ja to taky nejak nechapu myslim ze pro dite je lepsi (samozrejmne kdyz nejsou komplikace) donosit…ale…
@Milamisu
Ja prvni tez prenasela narodil se 40 plus 5.. snad se dockame brzo tech nasich prťat ![]()
@Milamisu tak každého věc… Jen do 42tt je to pořád porod v termínu stejně jako v 38tt 🤷chápu že je to pro nás všechny poslední týdny otrava a odpočítáváme dny ale já bych se u vyvolání bála že to stejně nezabere a myslím si že většina vyvolavanych porodu předčasně konci císařem… A toho teda nechci… Samozřejmě každý jak to cítí a na co se cítí ale já to mám takhle… Raději počkám týden navíc než se mimino rozhodne samo než pak se X měsíců trápit s jizvou… Ale samozřejmě jsou případy kdy je vyvolání potřeba kvůli zdravotnímu stavu a zaplať pánbůh za císaře taky zachránil ne jeden život… Ale proč chodit něčemu,, zbytečně '' naproti
jen můj nazor
@Daniela.Novohradska píše:
Ahoj holky. Tak já měla TP 8.10. a stále se nic neděje ani po sobotním Hamiltnovi i když jsem otevřená na 2. Zítra 40 plus 4 a monitor… Achjo už to chci mít za sebou
dcera měla termín osmého, Hamilton dnes, tak doufáme všichni svorně, že už to brzo bude