Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vokishka
Mě hamilton byl dělán v sobotu 9.10. den po termínu. Nic nic
zítra opět poradna, tak se přikláním k tomu že bude opět otázka zda to může zkusit popohnat.
Holky mě nevadí že nerodím na termín, ale kdo to tažívá tak prostě pochopí že člověk už je napnutej jak kšandy
![]()
@Daniela.Novohradska já jsem napnutá, protože nevím, kam zadám děti
na porod.
@Šťastná.máma.4
U mě vyřešeno tím že přítel k porodu nejde, takže o syna bude postaráno i po dobu co budu s miminkem v porodnici.
Každopádně vždycky se to nějak vyřeší ![]()
Tak holky já už to mám za sebou 😃Malá má 3240 g a 48cm. V půl jedné začaly kontrakce a 17 hodin a 17 minut malá Nelly vykoukla na svět 😍 😁
@Průser jeeee teda moc gratuluji
!! Jak jste to zvládly holky??
Jsem ráda, že to mám za sebou a byla to teda fakt rychlost a ani moc zmordovaná nejsem takže paráda 😀 třetí porod si nemůžu vynachválit. Přeji to všem co ještě čekaji na den D. Hlavně zdraví miminka a maminky to je fakt důležité
Holky držte se
k_hand:Jo a malá je úžasná a zlatíčko 😍 😁
Tak ja uz jsem od včera v nemocnici. Ráno poradna a kvůli tomu, že jsem měla cholestázu si mě tedy už rovnou nechali (38+1) pres den hemiltna, zátěžovej test, kterej jsem probrečela jak to bolelo
Pak doktorka zkusila znovu hemiltna, že to vypadá, že pres noc porodim. Prdlajs, noc šílená, hrozný bolesti, ale porod žádnej. Takže čekám na vizitu, doktorka mi zavede tabletku na vyvolání a snad už to půjde a princeznu budu mít už dneska u sebe. Držte palce ![]()
To je hrůůůza tak snad tableta zabere a budeš to mít rychle za sebou a mimčo nejpozději večer budeš mít u sebe. Držím palce a to všechny 👊 👊 👊 👊
Moc moc velka gratulace k narozeni miminka
![]()
Ja za hodinu a pul monitor tak jsem zvedava co se tam dozvim…
@Daniela.Novohradska tak to máš super, na jednu stranu na druhou manžel můj tam chce a moc a já jsem vděčná, ostatní porody mi vážně hodně psychicky pomohl ![]()