Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tynkakr píše:
@Šťastná.máma.4 tyvogo tak to je slušná váha![]()
Co si jako rodila přirozeně takového macka?
Ano přirozeně a musím říct, ze to bylo lepší, než rodit těch 3,6 kg. ![]()
@Julietula píše:
Holky, tak já dnes kontrola, vše v pořádku, prcek odhad 3300gramu, TP 26.10,a to mám i další kontrolu, tak mi dr. nabídla toho 26.10. Hamiltna, jestli do té doby neporodim 🙂
To zní jako fajn plán ![]()
Já na kontrole včera, no u mě ty kontroly prakticky nijak extra neprobíhají, naopak doktor do celkem odbývá mi přijde, když mě rodil poprvé byl starostliví více. Odhad váhy poměrně malý 3,1 a já jsem zvyklá na větší děti
, zvěř když do neděle neporodím sama, nastupují v neděli do porodnice, časově až se mi prý bude chtít
tak to abych vůbec dorazila
jinak TP můj 25.10. a 28.10. doufam, ze to protáhnu ten porod do 25.10.
ale to se mi asi nepodaří ![]()
@Šťastná.máma.4 třeba protáhneš🙂.. Mě taky říkala dr.,, že v pátek slouží, takze by bylo fajn, kdyby se prcek rozhodl, že mě i odrodí🙂 🙂,.. Akorát mám trochu lufta z toho Hamiltna, ještě jsem ho neměla tak nevím co čekat 🤔, každý má jinou zkušenost…
@Julietula no ono s každým dítětem to většinou bývá rychlejší a dceru jsem měla po první tablety vyvolávací za 4,5 hodiny u sebe, takže si nemyslím, ze by to trvalo přes 12hodin třeba, abych to natáhla do 25.10. navíc tenhle prcek je extrémně dole a všichni říkají ( gynekolog, porodník ), že kdyby to přišlo nemám čekat a počítat vůbec kontrakce.
@Šťastná.máma.4 Ale to je krásná rychlost, to by se mi takhle líbilo 🙂… Ale kdo ví kdy se ten můj prcek rozhodne vykouknout na svět 🙂… Dcera byla vyvolávána, ale kvůli tomu, že pomalu odtekala plofovka a kontrakce a otevírání nikde🤔tak jsem zvědavá co tenhle porod.,navic po 8apul letech, to už si opět připadám jak prvorodicka 🤦🏻♀️.
@Julietula píše:
@Šťastná.máma.4 Ale to je krásná rychlost, to by se mi takhle líbilo 🙂… Ale kdo ví kdy se ten můj prcek rozhodne vykouknout na svět 🙂… Dcera byla vyvolávána, ale kvůli tomu, že pomalu odtekala plofovka a kontrakce a otevírání nikde🤔tak jsem zvědavá co tenhle porod.,navic po 8apul letech, to už si opět připadám jak prvorodicka 🤦🏻♀️.
To zvládneme
musíme
a chceme ![]()
Já budu psát v neděli z porodky. Z čeho jsem byla tedy vytočená nejvíc, je to jak je to zase s chlapy v nemocnicích. Chci to ještě někde pohledat na netu a možná zavolám právničce co pro nás pracuje.
@Tynkakr sousedce takhle dávali odhad 4,5 kg a holčička měla 3,2 nakonec, takže odhad úplně mimo. Buď v klidu, uteče to rychle, a až to budeš mít za sebou tak ta bolest bude hned pryč
já si pamatuji, že já už na sále mluvila o tom, že jdeme co nejdřív rodit další
všichni na mě koukali jako na blázna.
@Šťastná.máma.4 píše:
To zvládnememusíme
a chceme
Já budu psát v neděli z porodky. Z čeho jsem byla tedy vytočená nejvíc, je to jak je to zase s chlapy v nemocnicích. Chci to ještě někde pohledat na netu a možná zavolám právničce co pro nás pracuje.
Myslis ty zakazy návštěv? Ty se nevztahují na porody a na navstevy deti, pokud je zakonny zastupce. Dcera je ve fakultce v Ostrave a jejiho pritele normálně pusti. Ještě nevis, jak to bude u vas.
@Anonymní píše:
Otce na navštěvu musi pustit, je to zakonny zastupce
Na návštěvu ano, ale manžel tam se mnou chtěl být celou dobu od příjezdu až po propuštění, stejně jako u ostatních dětí a to teď tato možnost prý není. Je možnost jen na porodnim sále a pak 2 hodiny denně v době návštěv.
Ahoj, já byla včera taky na kontrole 38+4 a odhad mám jen 2700-2800g. Dcera měla 3150, čekala jsem druhou holčičku trosku větší. Pokud neporodím do 1.11, tak musím na vyvolání. Možná jsem i ráda, že je ještě uvnitř a přibere alespoň na ty tři kg
první dceru jsem měla taky vyvolávanou. Tak aspoň vím, kdy tu holčičku budu pravděpodobně držet v naručí ![]()
@Anon26 Ahojky tak to ti prďola trochu ještě přibere🙂TP máš kdy?