Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anon26 Tak to máme stejné, já mám první 26.10 a druhý 30.10.🙂
Kvůli zvýšené srazenlivosti krve
Trombofilie.
Já mam podle MS 31.a podle ultrazvuku 30. Tak jsem zvědavá ![]()
@Anon26 Tak to jsme na to tom úplně stejně, já mám taky Leidena mutaci,.. ale s dr. jsme o vyvolání ještě nemluvili, teď jdu na kontrolu 26.10.,tak mi říkala že by jsme mohli zkusit Hamiltna, jestli souhlasím, tak pak uvidíme co dál…
Ahoj holky,
Tak se nám dnes ráno ve 4:40 narodila Valentýnka ![]()
Měla 4020g a 52cm a porod byl vážně šílená jízda ![]()
@Tynkakr píše:
Ahoj holky,
Tak se nám dnes ráno ve 4:40 narodila Valentýnka
Měla 4020g a 52cm a porod byl vážně šílená jízda
gratuluju ![]()
@Adla608 Krásné jméno! Gratuluji!
Kolik jsi byla tt? A jak porod? Já nastupuji zítra do nemocnice…
@Šťastná.máma.4 byla jsem 40+6 včera když se narodila… Porod byl dlouhý tak různě ve čtvrtek ve 3 ráno se začalo něco dít ale pak třeba 2 hodiny nic pak zase a tak to bylo celý den a někdy kolem 9 večer začali být pravidelné kontrakce ale byla to úplná pohoda… Do porodnice jsem přišla já 3 prsty ale moc se nic nedělo bolest teda už děsná ale otevřená po 2hodinách pořad na 3… Pak teda za další 3 hodiny otevřená na 5 prstů ale chtěla už jsem píchnout vodu která mi sama nepraskla a pak byla malá za hodinu venku možná jsem si ji měla nechat píchnout hned při příjezdu ale pak mi zase neodešla placenta a málem jsem vykrvacela takže mě museli uspat
@Adla608 no teda, ten závěr je krutý!
a to byl první porod? Hlavně, že jste obě v pořádku. A co chlap, byl nějak s tebou? ![]()
@Adla608 Tak to jsi měla na konci nepěknou jízdu,.🤦🏻♀️… Doufám, že už je mnohem lépe, ať jste s malou v pořádku ❤️️posílám hodně sil.
Jo kupodivu dobrý… A porod to byl druhý… U prvního taky neodešla placenta…