Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ja termín 7.10 a stále nic. Včera mi udělali Hemiltna v noci jswm méla poslíčky, ale nerozjelo se to. Tak doufam, že by se ro pořád mohlo keště spustit. ![]()
@Letuška12345
Já mela termin 8.10 a v sobotu otevrena na 2 cm, na monitoru kopce ( tvrdnuti bricha) tak udelali Hamiltna. Odchazela dva dny zatka a tot vse
dnes 4 den po hamiltnu a jen posliky co zklidni vana ![]()
Drzim palce at se to u tebe rozjede ![]()
Holky uz tady mame Sama 8.15 dneska rano 4.100kg a 53 cm kus chlapa, zvladli jsme to na jednicku…ve 4.30 zacali kontrakce kazdych 5 min pak kazdy 3 a v 8.15 je na svete…krasnej porod v nemocnici bez jakyhokoliv zasahu ani jehlu jsme nemuseli mit
dekuju ze jste tady a ze vas muzu cist ![]()
Dekuju vam moc…
jsem jak laskou opila
jo a jinak 40+6
rucni otoceni a cekani se vyplatilo ![]()
@Milamisu to mám radost a stejné jméno jako u našeho nejstaršího
tak hodně štěstí a zdraví!!! Kdy jsi měla termín?
Holky help!!!…
Od rána tvrdnuti bricha vetsi nez kdy jindy… Od vecera do toho jeste i bolest v krizi a docela to dost prodychavam ![]()
Akorat nemam presnou pravidelnost… Je to tak 7… 3… 4… 6… 3…
Jak dlouho mam cekat nez vyrazim???
dnes uz neusnu je to fakt mazec
@Daniela.Novohradska tak záleží jak se cítíš… Jestli si myslíš že to už nezvládneš tak můžeš jet… Oni tě prekontroluji a zjisti se co a jak… Jinak teda buď co nejvíc ve vaně třeba ti to pomůže a nebo se to zastaví
@Daniela.Novohradska
Tak co? Už je lépe?
Já už taky cítím že se to blíží..
Ležím a poslíčci jako blázen ![]()
Jako kdyby se mi měla rozjet opravdu silná ms. Stát dlouho nevydržím. Jen chceme dnes ještě stihnout s přítelem poslední romantickou večeři ve dvou na dlouhou dobu
.. ![]()
Opatruj se!!
@Tynkakr tak jsem nakonec vyrazila v 2.30 hod jelikoz jsem stejne vedela ze spat nebudu a prekvapeni! Otevrena na 7 ![]()
V 5.40 se malá narodila 😍 přesně 41tt.
Holky díky za tuhle diskuzi že jsem si tu od samého začátku pročítala
![]()
Wow holky jsme uzasny vsechny…jedna za druhou to jak hezkyyy
blahoprejuuuu moc ![]()