Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky gratulace.
Já dnes výjezd do nemocnice. Od včerejška se bez bolesti nevyprázdním.
Dle výsledku se mi rozjíždí zánět.
Takže jen co jsem si po cholestáze spravila játru, dalších dní budu zobat antibiotika.
Ahoj maminky, zdravím z porodnice dneska v 10:48 se narodila Anežka plánovanou sekci je zdravá krásná a ja strašně šťastná. Rodily jsme 39+0 a Anežka měřila 52cm a 3655g. Všechny se opatrujte! ![]()
Ahojky ženušky, vy co jste stále 2v1 jak se Vám daří? 🙂… A ženušky vy co máte už mimísky, jak vše zvládáte?? 🙂.. Já 19.10. opět kontrola, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne, ale zatím má prcek čas do termínu 26.10 a 30.10.🙂 ❤️️
@Julietula já už bych rodila ale pořád se nějak nic neděje jsem 40+2…
Ahojky ![]()
U nás taky zatím nic, ale mám už čtvrtým dnem poslíčky. Dneska kontrola, tak jsem zvědavá jestli už se něco dole chystá
.. termín je zítra 19.10..
@Julietula já mám kontrolu taky zítra
a terminově jsme si psaly, ze jsme skoro stejně TP mám 25.10.
a 28.10.
@Šťastná.máma.4 😂 😂 😂 😂A nějaké pocity, že bys už měla rodit máš?? Já krom, že mi jde břicho dolů, tak nic, akorát už dlouho nevydržím stát, mám vždy pocit, že mi bříško upadne, jak je těžké 😂
@Julietula včera večer jsem myslela ze pojedu a nakonec nic
. Dneska mám v plánu vanu, úklid, víno a zas vanu ![]()
Holky, tak mam po kontrole a dole furt uzavřeno. Odhad váhy je 3900g
… jsem prvorodička. To mě mírně znervózňuje
. Je možné mít krásný porod, i se čtyřkilovým mackem?
![]()
@Tynkakr já měla 4 690 největšího prcka a bylo to lepší než třeba 3 680
sice jsem byla sjetá jak nevím co
, ale dobrý.
ale ty odhady nejsou vždy přesné, někdy jsou i dost mimo bych řekla.
Ahoj, já jsem stále taky 2v1. Mám doma dvou a čtvrt letou holčičku, tak mi to zase tolik nevadí
poprvé jsme byla na vyvolání, tak uvidíme, jak to začne tentokrát. Termín mám 30. Odhad z pátku 37+6 2600g. Tak nikam nespěchám ani kvůli váze. Ve středu jdu poprvé do nemocnice a na ozvy. Jsem zvědavá, jestli odhad bude podobný nebo ne ![]()
Ahoj holky, jdu se uklidnit za váma. Dnes termín porodu. Už dva dny večer poslicky, včera jsem myslela ze se to konečně rozjede a zase jsem to zaspala
. Přemýšlím jestli je možný zaspat porod
. Chci to mít zasebou, nadruhou stranu vím, ze si to mimino rekne samo.
Někdo nový porodil?
@Kardašová
Ahojky, také mám dnes termín
..
Poslíčky už mám asi 5 dní. Včera jsem nachodila 10km, dnes vydrhla koupelnu,
vytřela celý dům a uvařila a stále nic. Přála bych si datum 20/21.10
. Tak uvidíme. Porod určitě nezaspíš neboj ![]()