Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@FraDeu To jsou skvělé zprávy, ať se vám s prckem dobře vede🙂užívejte radosti.
@Průser jo my máme ještě 6 dní do termínu že?? Já teď byla nemocná dneska už je mi naštěstí o trošku lépe tak snad zítra už budu plné síle připravena na porod
@Adla608 Já mám 26.10 a 30.10. To vypadá, že tu zůstanu sama🤦🏻♀️ 😯 😂
@Julietula no tak to máš ještě čas ale jak tady tak koukám tak se málo kdo dostal přes 38tt 😅 teda jestli si to dobře pamatuju
@Adla608 Tak určitě bych se nebránila prcka porodit dříve 🙂, už je to pro mě docela záhul😂
@Kardašová Super, už jsem myslela, že si tu budu fandit sama😂
@Kardašová Přesně jak říkáš, také bych se nebránila🙂, už je to pro mě náročné, mám tupou bolest v nohách celkem pořád, prcek mi tlačí pořád víc a víc dolů, takže když chvíli stojím tak mám pocit, že mi břicho upadne jak je těžké 😂, a celkově únava jak blázen…, ale to mám asi z těhu cukrovky, sice mám nízkou, ale je to znát, navíc ještě mám Leidena, takže si píchám injekce a ty nejsou zrovna příjemné 🤦🏻♀️
Jejda, tak to já jsem na tom ještě dobre. Sice kopačky do močáku stojí za to, ale jinak se cítím dobre.
Ale mám doma 3leteho prcka, který od nástupu do školky je tyden nemocný a tyden zdravý. A to jsem si malovala jak budu doma odpočívat 😁.