ČERVEN 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
23.10.06 18:29

Ahojky,
tak jsem plavání přežila, bylo to super, jen co jsem vyšla ven, bylo mi dobře a plavání to jen umocnilo. Poslední dobou mě dost bolí záda - od zvedání mého 13 kg mazlíčka :evil: Na zítra jsem si domluvila s kamarádkama dopolední i odpolední procházku, tak mi snad vzduch prospěje.
S těma obrázkama z UZV - u nás se za to platí 200 Kč! Fůůůj. Přijde mi to strašně drahé. Vím od kamarádky z Chrudimi, že platí 50 Kč. Kdyby to takhle bylo i u nás, mám z každého UZV obrázek, ale takhle ať si ho nechají!
Necháte si říct pohlaví miminka? Já se ještě rozhoduju, u prvního jsme si to říct nechali, takže určitě u mě zvědavost zase převáží… 8)
Jinak k těm kilům… ke stovce se tedy neblížím… zato jsem minule přibrala 21 kg… nutilo mě to pořád jíst. Když jsem nejedla bylo mi blbě, jíst se mi ale vůbec nechtělo… zvedal se mi z jídla žaludek, ale když už jsem něco snědla, bylo mi líp. Myslím, že to tentokrát dopadne zase stejně… Ale mohla bych přibrat míň, ne? :oops: třeba „jen“ 20 kg..
Krásný večer!
A na těch kontrolách 30.11. budeme držet palečky, aby byly vidět srdíčka! pa pa

• Citovat
  • Upravit
101
23.10.06 18:30

zapomněla jsem se přihlásit, takže napravuji.. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
23.10.06 18:37

Hermi u nás to taky stojí 50,–
200,– je děsná vydřidušina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.10.06 18:40

ahoj holky :D ..
mala uz spinka, pradlo je povesene, vecere dovarena - tak mam chvilku - nez se kori vrati z prace ..

tedy - lenulko - ty mas za s sebou poradny ‚kopanec‘ - ale ted to bude urcite fajn! v cloveku musi byt touha a teseni se - aby se pak nenarodil ‚maly ustrasenecek‘ .. drzim pesti pri dalsi kontrole! vam/nam vsem, kteri na ni tak ‚dychtive‘ cekame :wink: ..

jani - kolo je taky ma vasen - ovsem ne zavodni - my si jen tak vyrazime s korim a johankou o vikendu po horach a pres tyden obcas ‚popojizdim‘ sem a tam :) . i kdyz posledni dobou mit v sedacce za zady o deset kilo na vic - me docela zmaha, takze jsem se rozhodla ‚kolokamzikovani‘ odlozit do pristiho roku :D .. jeste miluji lyze - ty snad jeste vic. tyto Vanoce budeme u nasich na chalupe v beskydech - uz se nemuzu dockat, az jim od dveri zamavam a budu mit na krku zatim ‚nelyzujici‘ ratolesti :wink: ..

a co se tyce toho pribirani v tehotenstvi - tak ja jsem ve finale mela o 25 kg vic - ale je pravda, ze se mi vaha zvedla v poslednich deseti dnech o 7 kg a byly to ty hromske otoky!!! V porodnici jsem nechala pres deset kilo a po sestinedeli jsem mela svou puvodni vahu a snad i o neco mene - nebot jsem kojila jako o zavod :D .. a taky je pravda, ze s vahou problemy nemivam - zatim.. neva? 8O .. :wink: .. a co se tyce poprsi - jeeeejej - ja jsem spise atleticke postavy, takze jsem mela pred otehotnenim dvojky - v tehotenstvi jsem sla do trojek a po roce kojeni mam dulky :lol: :lol: :lol: .. takze uvidime z ceho budu kojit za par mesicu :lol: :lol: .. berte me s rezervou :wink: ..

tak ja se zatim loucim

papa preji krasny vecer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.10.06 18:41

Popelko, koukám, že jsi z Pardubic, tam jsem studovala :lol: a taky jsem tam poznala svého manžílka :lol: Je to moc hezké město.
Někdy jsme chodila v noci na Kunětickou horu … byly to hezké časy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
23.10.06 18:55

ahoj, tak jsem Tomíkovi dala večeři a pustila v televizi Krtečka, já vím, že se to nemá, ale jinak se nenají. Ještě že chodí dopoledne do školky, tam ho snad něčemu naučí. Jinak se mu musím bránit, když chce občas nosit, sice váží jen 15 kg, ale stejně bych ho asi neměla moc tahat.
U nás fotka z UTZ stojí taky 50,– Kč, doktor, ke kterému chodím, má UTZ přímo v ordinaci, tak nemusím nikam chodit. Tak možná příště už si fotku nechám vytisknout.
Při prvním těhotenství jsme si pohlaví říct nenechali, ale teď to asi nevydržím. Jestli to půjde poznat. Já bych chtěla holčičku, ale hlavně aby bylo mimi v pořádku, druhý kluk by tak nevadil :D
Na kole Tomíka vozil manžel, já jsem se sedačkou bála, manžel je víc trénovaný, tak mi stejně do kopců ujížděli. Byli jsme na dovolené v Orlických horách, tak rovinky tam moc nebyli. Vždycky na mě na kopci čekali a koukali se jak funím do kopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
23.10.06 19:04

Hermi vidíš, to je náhodička…ten svět je fakt malej.

Jani můj dr. má taky uz přímo v ordinaci, takže pohůdka. Neumím si představit, že bych chodila k někomu, kdo ho nemá.
Nový dr, co k němu pak budu chodit má prý i nějaký lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.10.06 09:06

Ahoj, holky, Jani, vidím, že jsi se také přidala. Ifčo, mám podobnou zkušenost, s přítelem spolu chodíme pouze 4 měsíce a měsíc už jsem těhotná, ale od začátku jsem věděla, že s ním bych rodinu chtěla. I on se se mnou o tom od začátku bavil. V předchozích vztazích, 4roky a 5 let jsem si nedokázala představit, že bych chtěla mít rodinu. A pak stačí pár měsíců a je to. A jsem ráda, že jsi o tom napsala, taky jste si pospíšili, navíc se neustále stěhujete a klape to. Když je to to pravé, tak se asi všechno zvládá s lehkostí. Jani, jak jsi psala, že nemáš nevolnosti ráno jen odpoledne, tak jsem si myslela, že také nic, ale odpolko mám stejný pocit práznéhp žaludku, tak musím něco sníst, víc než obvykle. Tak doufám, že nebudu nějak hodně přibírat už teď na začátku. Chytré knížky píší, že do 3měsíce ani gram, já už mám nahoře 2kg :-).
Ifčo, děkuji za ten paralen, je mi o moc líp, v noci jsem se vypotila, tak snad už to bude OK. Hezký den všem. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.10.06 09:16

Ahojky hlasim se k vam jsem v 6.tt a zitra jdu na prvni kontrolu k dr.Mam peknej strach tesim se,ale kdyz ctu vsechny ty spatny veci,ktery se muzou prihodit,tak se klepu…ale doufam,ze to bude vsechno v poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.10.06 09:24

Dobré ráno.

Martinečko, vítám tě tady. Víš ono je dobře, o těch špatných věcech mluvit, ale nesmíš si je tak připouštět. neboj, všechno bude dobré..budeme na tebe zítra myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.10.06 09:40

Moc dekuju..ja jsem byla tak klidna kdyz jsem to zjistila,pak jsem se obednala k dr. a ted cekam uz desatej den a ve ctvrtek tam teprve jdu,tak uz snad vim o tehot. vse spatny co se muze stat a tak a jsem z toho docela nervozni..bolelo me jeste pred tydnem docela v podbrisku ale ted uz nic.Akorad mam strasne moc citlivy prsa uplne mi hori..snad je to dobre znameni.. :oops: Moc se tesim az mi dr.rekne ze je to vsechno v poradku …Dekuju za podporu…jsem moc rada ze jsou tyhle stranky,kde se muzu vypovidat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.10.06 09:47

Martinecko…není důvod stresovat. Čím víc si to budeš připouštět, tím horší to bude. Snaž se nějak zaměstnávat, Ať na to nemusíš myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.10.06 09:48

Pravda je, že mě je teď hej, ale příští týden, to už budu zpívat jinak. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.10.06 09:55

Bojíš se změny doktora, Popelko nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.10.06 09:58

No to je ještě daleko. K novému jdu až 15.11. ale bojím se kontroly. Jak nám to letos jednou nevyšlo, tak bylo taky vše Ok a ko v 10tt ukázala, že nic nebude. Takže tak.
I když jsem teď v pohodě, tak ten červík začne hlodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí