Poradna duly
Jana Čurdová
Už jste to oznamovaly v okolí? My to zatím tajíme a ví to jen švagrová a moje svědkyně. CHtěli bysme počkat do konce 12tt nebo co nejdýl to půjde.
Nazdarek holky
..
jak se citite, mate a tak
..
Dnes jsem se konecne vyspala!!!
Minulou noc jsme se s Korim pokusili o ‚experiment‘
- .. zcela jsme ‚ignorovali‘ Johancino ‚knourani‘ a v klidu vyckavali, zda se sama dokaze uklidnit (za ‚normalnich‘ okolnosti - si vyzada nasi pozornost, kdy ji polozime, dame cumel do pusy a ona okamzite usne, jenze tohoto ‚bdeni‘ se taktez chceme vyvarovat - takze zkousime, zkousime a zase zkousime
). A svete - div se - Johanka do dvou minut prestala, po:,–(ila se - asi si pet minut ‚hrala‘ - a zase zpatky usla. Potom se probudila po sedme hodine rano!!!
.. Takze, devcatka, ja se dnes opravdu po delsi dobe citim velice odpocate a svezi!!! Ovsem nechci tento fakt zakriknout - uvidime dnes - jak nam to pujde
.. ![]()
Martinko, vitej a nestrachuj se !!!
Drzime palce pri kontrole !!!
Evusko, ja jsem moc rada, ze se ti ulevilo.. Jeste me napadl zazvor - cerstvy, nastrouhany - zalit horkou vodou a lzicka medu - je to silny napoj - nejlepsi na podzimni chripajzny a vse kolem souvisejici, ale pozor - nejsem si jista, zda se muze zazvor v tehotenstvi
.. nekterych bylin se clovek musi vyvarovat - nejsem odbornik
..
Co se tyce partnerstvi - mladsi devcatka prominou, poukazuji pouze na sebe a sve zkusenosti
- ja jsem zkratka ve dvaceti mela jiny nahled na kluky kolem sebe; trvalo mi par let ‚figured out‘ - koho chci, zkratka mit ‚i‘ pozadavky
. No a kdyz se objevil - po nekolika minutach jsem vedela- to je ON - ‚soul-mate‘ a bylo to tam - a to same u nej.. On vedel od prvniho okamziku, ze ta holka (na kterou mimochodem lezla chripka
) je ONA
..
Tim ovsem neznevazuji partnerstvi v mladsim veku!!! Kazda jsme jina a kazda mame to ‚sve‘ - ‚jaky si to udelas, takovy to mas‘
..
Ja ted musim padit - Johanka je vzhuru a nebezpecne rychla
..
Preji krasny den plny slunicka!!!
Popelko, budeme ti držet pěsti, stejně jako sobě. Já jsem to řekla jen sestře a švagrovi, 2 kamarádky to poznaly, rodičům to také chci říci co nejpozději. A v práci, to také ještě neví. Také raději počkám až do 12tt.
Ahojte holčinky!
Tak my jsme to nechtěli nikomu říct a můj Robča to vydržel. Já ne.
Když mi bylo moc špatně jeden víkend, tak jsem to našim řekla a taky to ví mé nejlepší kamarádky. Prostě nedokážu zatloukat, vymlouvat se, proč nemůžu to a ono. Je to ale velké tajemství, kamarádky to nikomu dál neřekly, naši taky ne… Nejde to.
Kdyby se to dozvěděla švagrová, tak okamžitě musím odejít z práce (je to moje šéfová a máme takovou dohodu) a teď to prostě nejde a ani nechci. Stačí, že budu doma pak půl roku. Chceme jít s těhu ven až po novém roce. Samozřejmě, že kdyby byly nějaké komplikace, tak to nejde utajit… A cítím se fajn, když to neví moc lidí. Moje těhu způsobí mezi známými (v dobrém) poprask, každý se bude starat a to nechci, zvlášť ne teď ze začátku… ![]()
MARTI, neboj, budeme držet palečky!!!!! ![]()
Ahoj holčiny,
hlásím se do Vašich řad.
Lenulo, to jsi nemohla napsat v diskuzi „Jsem těhotná?“, že máte i soukromou diskuzi Červen 2007, i ty jedna.
Takže jsem v 7+6tt. Trpím ranními a dopoledními i odpoledními (prostě celodenními) nevolnostmi, cca od 6-tého týdne. Jinak se léčím ještě se štítnou žlázou, ale po KO doktor konstatoval, že vše je O.K..
S manželem to ví jen moje mamča a kamarádky (nejlepší). Tchánům to řeknem až na Vánoce, pokud nás nebudou zlobit řečma o vnoučatech, a když budou tak ještě počkám, pokud to nebude vidět. Jo a průkazku si vyzvednu zítra, aspoň doufám.
Takže do seznamu
Ivule/10.3.1981/Ostrava/TP 8.6.2007/KO 25.10.2006
Takže zatím ahoj a doufám, že Vás můj stručný a všeříkající příspěvek nezděsil.
Ahoj a pekný den Ivule
Ahoj Ivule…to se nám to tady pěkně rozrůstá.
Ifco to je docela dobrej pokus s tou Johankou, tak doufám, že jí to vydrží.
Červňátka 2007:
Holky, doplňte mi info do seznámku, ju? ![]()
IVULE, já jsem Ti to neříkala, protože jsem věděla, že jsi v deníčku, tak jsem si myslela, že do diskuze nebudeš chtít jít…
![]()
Doplňuji termín kontroly 2.11.2006. Město Olomouc. Zatím. Od dubna nejpozději Praha.
Jé holky, vy už máte založené čevňátka 2007. Tak to je mazec. Vždyť my jsme nedávno zakládali říjen 2006 a už máme u nás skoro odrozeno. Tak vám přeji pohodové těhotenství a strašně moc se opatrujte. A hlavně si užívejte klidných nocí a dnů bez dětí. Pak už na to nebude moc času.
Holky, také vám některé nesedí velikost změřeného drobka a týden dle posledni MS? Když jsem byla minulý týden na kontrole u doktora, tak jsem dle něj byla 7 +2tt, ale velikost malého byla jen 5,38mm. Což mi připadne spíš jak začátek 6tt. Ale zase už bylo vidět srdíčko, tak to odpovídá, že 6týden už proběhl. Asi to nebude tak zá:,–(ní, je možné, že jsem neměla ovu tak jak jsem měla, ale o týden později. Do kontroly to musím vydržet, ale asi to znáte, pořád se v hlavě honí různé pochybnosti.
To Lenula
Jsem v deníčku, ale proč se ošidit i o diskuzi? Však jsem si Vás našla sama. V deníčku to zatím moc nejede, a tady začíná být živo. Aspoň mám s kým konzultovat svoje stavy, protože je nás tu víc. Díky za to.
Ivule
Omlouvám se, že vám sem lezu, ale je to šílené jak to letí a oni už jsou tu červňátka 2007, vždyť je to chvíle, kdy jsem se radovala z pozitivního testíku a pak když mi Dr. mé těhu potvrdil, no a teď už jen čekám, kdy se tan náš Brouček uráčí přijít na svět. Moc vám všem přeju, ať máte těhu pohodové jako já, téměř žádné nevolnosti, bez sebemenších problémů až do konce, kdyby mi teď bříško v určitých chvílích nepřekáželo a necítila se jako fotbalový míč, tak ani nevím, že těhu jsem, tak ať to tak máte taky.
KlaraM z Října 2006
Jejda Klárko, tak ty už to máš za pár nebo spíš už po pár
- Přeji ti nádherné zdravé mimčo, už brzy.
To KlaraM,
děkujem za přání všeho dobrého a já Ti zase přeju ať už to máš za sebou. Už se těšíš, až si mimíska pochováš,co? Musím Ti závidět, my si budeme muset ještě nějaký ten měsíc počkat. Držím palce ať Vám to dobře dopadne a ať jste oba v pohodě.Pak napiš co a jak. Ivule
Tak jsem se naobědvala a chce se mi děsivě spát. Každé odpoledne jsem unavená a když přijedu domů, tak to ze mně spadne. Je to normální?
Klaro přeju ti pohodový porod a krásné zdravé klidné miminko.