ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
21.3.07 10:09

Doris - jo, ta cena za cvičení je dobrá, ale je to opravdu jenom cvičení, trvá to hodinu. Za předpor. kurs jsem platila 1100,– - za 6 lekcí, takže ono to stejně vyjde asi tak nastejno…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.3.07 10:35

Novire, já mám právě maximální nemocenskou a podobně budu mít i mateřskou, takže mě pak ten rodičovskej příspěvek přijde pěkně draho. Ale s tím se počítá. A s tím jejich plánováním, že jako dostaneš peníze podle toho, kdy budeš chtít jít do práce, ať jdou někam. By mě fakt jako zajímalo, jak to chtějí v praxi udělat! To přece nejde ohlídat! Podle mě je to dost nereálný a že by to zase snížili na těch 3,5tis, to se mi nechce věřit, to snad nerisknou, aby náhodou nepřišli o koryta.
Na druhou stranu si myslím, že na to jdou ze špatné strany, takhle porodnost nezvýší, leda že by byl rodičovskej aspoň desítku. Z vlastní zkušenosti, než jsme si našetřili nějaké peníze na bydlení a auto, abychom se moc nezadlužili, trvalo to dost dlouho. Pak jsme zase museli zařizovat a opravovat barák a splatit auto a na dovolené v zahraničí jsme byli jen jednou. Mně je 28, manželovi 32 a budeme mít první dítě. Druhý bychom taky chtěli, ale to je ještě ve hvězdách, jak to zvládnem finančně. Protože až nám skončí splácení baráku, tak začne placení škol pro děti a až skončí školy, tak už budeme kousek před důchodem. Takže si myslím, že kdyby radši zvýhodnili mladým bydlení a půjčky, užívali bychom si miminek dřív a líp. Zbylo by nám třeba i na tu dovolenou,ne?
Bohužel jsme ještě špatná generace, doufám, že naše děti na tom budou líp. Na bydlení jim můžeme spořit už my, takže nevstoupí do života s holou pr… a na důchod si už taky budou muset spořit samy, což si myslím, je lepší než čekat něco od státu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.3.07 10:42

stef, tak to je jiná, to mě možná ještě vyjde levněji, protože můj kurz bude trvat šest týdnů, každý týden dvě hoďky a bude v tom i cvičení a je to cca za 1200. Já se jen modlím, abych tam fakt neporodila. Protože to začíná až koncem dubna a já mám termín 18.6., takže by měl skončit pár dní před mým termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.3.07 10:46

a dostalas tam i manžela? Nebo i někdo jinej holky, vzaly jste si s sebou manžílky? Já budu mít asi peška, protože kurz bude každé pondělí od 16:30 a to manžel dělá až do pěti, takže jedině, že by ho z práce pustili dřív, což pochybuju. Pak říkala taky něco o čtvrtkách, tak to snad aspoň jednou vyjde a půjde se mnou dýchat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
21.3.07 12:22

Ahoj, já jsem po kontrole, všechno je v pořádku. Na cukrtest mě zatím neposlali, ani se nenutím… Popelko, další kontrolu mám 18.4. s velkým UTZ.

Já se chystám od dubna taky na předporodní kurz, manžela tam asi taky někdy dotáhnu, respektive mi řekli konkrétně na které hodiny by měl taky přijít. Ani se moc nebrání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
21.3.07 12:23

Hezký den etetičky :D ,
nějak dnes nestíhám,ale plním slib.
Doris,je mi líto,ale Tvé jméno tam opravdu není.Musela bych juknout na jméno a přijmení a udělat celý numerol. kříž,ale za to neručím,přece jen nejsem odborník,postupovala jsem sama u sebe jen přesně dle knihy.
Zoušela jsem si své jméno za svobodna teď a posléze až se příští týden vdám…řeknu jen,že jsem byla v šoku.Ať se jdou schopvat horoskopy,matematika je matematika a čísla vládnou světu :lol: ,opravdu mi vyšlo vše,co už jsem prožila ,dokonce i rozvod mi byl dán předem.Tak jen tak.
Jinak můžeš kouknout na netu,knihu napsala Camila Karollins a jmenuje se"Jméno je váš osud"

Kami ,takže opisuju Štěpána a Vojtěcha.

Štěpán -šťastná vibrace předurčující Štěpána ke šťastnému životu.Je mu dána citlivost i nadání,inteligence i boj s nepřízní osudu u něj dopadá daleko lépe.Vhodné pro Berany,Ryby,Lvy,Střelce,panny,Váhy i Vodnáře a Štíry.I Blíženec si přijde na své.Býk je moc materialistický,ale i on se pro toto jméno hodí.Vládne Slunce,Měsíc,Mars.

Vojtěch -opět nešťastná vibrace 29/což je číslo ,které vyšlo po sečtení písmenek/,karmická zátěž.Vždycky se v životě něco zvrtne a Vojtěch pracuje a pracuje.Číslo 29 se podobá kovové kouli na noze.Jméno české,tradiční,ale nebezpečné..Nedoporučuji v žádném znamení.

Fíha,tak ten Vojta mě dostal,ale je tam spousta jmen,které prý s sebou nesou pro nositele zbytečné negativní vibrace.A u čísla 29,je dokonce napsáno:„maminky neroďte 29 dne v měsíci,nešŤastné datum pro narození“…kruci,jakobychom tomu mohli poručit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
21.3.07 12:26

Jo a teď dočítám… jargrova ,proč jezdí Tvůj manžel hrát hokej
k nám,do takový prdelky :lol: ?
To by si mohla někdy dojet s ním,až bude tepleji a někde bychom mohly zajít na limču,kafíčko.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
21.3.07 12:29

Stef , Šopíkovi znám,neznám…je to známá rodina,zrovna k jedné Šopíkové jdu v pátek na melír-je kadeřnice.Já u holiče nebyla snad 10 let,tak jsem zvědavá.
Jinak jsem tu sice už 11 let,ale přistěhovalec,a pořád se ke Studeňákům neřadím:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
21.3.07 12:33

Rozárko,moc ti děkuju.Vypadáto,že budeme mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
21.3.07 12:39

Kami,není zač.
Jen jsem opsala,co tu píšou.My měli spoustu jmen a nakonec jsem po přečtení zjednodušila výběr na Kryštofa a Marka.Sami o sobě ta jména jsou pozitivní,tak jsem to jen zaslala tomu známému ještě s přijmením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
21.3.07 12:58

Rozárko s tím Vojtou je to docela mazec,byla jsem spíš rozhodnutá pro Vojtíška,protože má víc možností v oslovování,ale tohle mě fakt dostalo.Já totiž tvrdím-dej dítěti špatný jméno a zkazíš mu celej život.A v tej knížce se to dá i nějak vypočítat i s příjmením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.3.07 13:00

Rozárko , já jsem narozená 29.srpna. :lol: Že bych přehodnotila své šťastné číslo? Je pravda, že dětství nic moc, škola taky žádnej zázrak, jaksi jsem šla špatným směrem, ale pak se to zvrtlo, mamka má super druhého taťku, kterej je i pro mě tatínkem a bude i pravým dědečkem, láska si mě našla sama hodně brzo, ale já zjistila, že je to ta pravá až později, v práci jsem byla taky celkem úspěšná, teď čekáme mimčo a máme kde bydlet, manžel je hodný a pracovitý, rodina drží pohromadě a zatím jsou všichni relativně zdraví, tak co bych si mohla víc přát? Takže nevím, jestli 29 přináší smůlu do života… určitě tam bude víc aspektů, tak třeba jsem ten případ, kterej, nebýt narozená 29tého, by k tomu všemu třeba ještě vyhrál nějaký ten melounek, abych mohla žít bez dluhů a podle svých představ a přání… Ale kdo ví, jestli bych pak měla to ostatní, že?
Tak já si snad tu knížku taky koupím a spočtu to tu celé rodině! Tys mě pěkně nažhavila. Už jsem jí našla, tak si jí asi objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
21.3.07 13:16

Ahoj holky,

tak jsem dnes taky pěkně rozlámaná. Probudila jsem se ve 4hod ráno a už jsem nemohla zabrat. Andrejka pořád pobrekávala a mluvila ze spaní a manža strašně chrápal. No a jak jsem se tak pořád převalovala, probudila se i Lucinka a pěkně kopala.

Konečně jsem se ale dokopala na EKG, tam jsem ráda, že už mám všechno oběhaný.

Co se týče kurzu, chodila jsem sama. Manžel byl potom se mnou až na takovém krátkém kurzu přímo v porodnici. Byly to dva dny po dvou hodinách. Jeden den to bylo celé o porodu i s videem a druhý den péče o kojence. Taky tam byla prohlídka sálů. On je hrozně pečlivej, takže si psal pořád nějaký poznámky. Dokonce si i kreslil obrázky. Taky si tam na panence zkoušel různý polohy držení mimča. Bylo to docela legrační a na druhou stranu hrozně roztomilý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
21.3.07 13:29

Doris,Kami,
v té knize je i popis,jak to vypočítat s celým jménem-i přijmením.Ale zabralo mi to 2 hodiny,kreslí se u toho taková růžice,do které postupně zapisuješ čísla ,která ti vyjdou .Ty pak jednotlivě něco znamenají,což je tam popsáno,a pak to vše dává celistvý obraz o tom člověku.

Pak jsem se sama tak nažhavila,že jsem si koupila Numerologii jako takovou a tam je to zase trošku jinak.Dle data narození se zapisují čísla do tabulky a pak se tam určují roviny a taaak,je to celkem složité,a ještě to nemám probádané,natož abych mohla říct,že to umím.Ale to,co jsem si dělala sama na sebe a na mé kluky sedí.Dokonce mám pocit,že už chápu,proč je můj starší syn takový jaký je.
A s tím datem narození 29,prostě jsou tam čísla,další je myslím 43,která jsou hodně negativní,u té 43 píše,že by v čísle baráku 43 nebydlela.Ale samozřejmě vše se púroplétá s ostatním,takže bych z jedné informace hlavu nevěšela.
Já jako Irena to taky nemám jednoduché,ale stačí změnit přijmení a je to :-).A navíc píše se v jedné i druhé knize,že pokud máš přezdívku,kterou ti třeba doma říkají,tak se spíše orientovat na ni než na pravé jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.3.07 13:30

Jé Renko, to ti závidím, mýmu manželovi to připadá trapný a nemůžu mu vysvětlit, že to tak není, že je dneska normální, že chlapi chodí s ženskejma i na gyndu. Donutila jsem ho jít na ten první velkej ultrazvuk, ale to vyhrožoval, že jestli tam nebude v čekárně žádnej chlap, tak se otočí na podpadku a jde čekat ven. Naštěstí tam byli dokonce tři. Když je nejhůř, tak začnu natahovat a normálně ho psychicky vydírám, abych ho někam dostala. :wink: Normální konzerva to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí