Poradna duly
Jana Čurdová
okay: to ti závidím, vlastně ono je to celkově lepší když už máš jedno dítko. Myslím jak po materiální stránce, tak i po té psychické. Uznávám, že asi na fyzičku to je makačka, ale stejně. Také už bych chtěla všechno mít doma, hezky vyprané, nažehlené a připravené. Bohužel mě okolí dost krotí, že to hrotím, že je brzo…
![]()
Kaji to je mi moc líto, držím ti palečky, určitě bude vše v pořádku, musíš se jen šetřit ![]()
Docela jsi mě zarazila s tím CS, měla jsem ve 20tt 1 a teď jsem z toho dost teda vyděšená.
Každopádně na sebe dávej pozor a pohlaď za nás Nelinku.
Tak teď se s Vámi musím podělit o dnešní zážitek s internetovým obchodem ![]()
Na začátku února jsem si objednávala postýlku z netu, na e-mail mi přišlo přijetí objednávky. Asi po třech dnech mi vrtalo hlavou jestli tu objednávku zpravávají, tak jsem tam 3× volala, ale ani jednou se nedovolala
tudíž jsem jim napsala e-mail…jak to vypadá, kdy vydí, že mi mohli postýlku poslat atd…no a ono pořád nic. No a dneska po 3 nedělých mi bez jakýhokoliv infa volá PPL, že mi vezou postýlku! Protože se mnou nekomunikovali, tak jsem objednávku nerušila, předpokládala jsem, že když nečtou mejly ani nezvedaj telefony, že nebudou ani aktivní v dodání věci, proto jsem si objednala jinde! No a teď mi ještě uraženě volali ![]()
Když jsme u těch kočárků jaké máte?Nebo plánujete mít?Já budu mít Moon tenhle http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… a korbička bude taková http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nebo červená.To ještě nevím.Mám ho z druhé ruky takže fotky ještě nemám,nejsou to mé fotky.Až dorazí nafotím.
Abi,já to tak měla teď u malýho jen až od jeho 3 let,a můžu ti říct,že to bylo pěkně na h…Musela jsem si najít brigádu,abysme vyšly.No teď na tom nebudu o moc líp.Nemocenská i mateřská nejvíc kolem 5 tis.,a doplácet mi to budou do těch 7600 od narození Natálky.
![]()
Kaji to bude určitě dobrý, jen si tě budou hlídat. Tak ti přejeme ať to zvládneš a dej o sobě vědět. Držíme pěstičky.
rybka: jojo je to lepší, nákupy stojí víc, ale zase je to kluk, takže stejně změna barvy oblečků a to jsme těch růžových máme fakt dost. A je pravda, že je to náročnější, nemůžu si jen tak lehnout a spát jako to bylo u prvního těhu, ale ženská asi fakt vydrží vše. Do toho doma pes a manžel chodí domů večer. Ale zatím zvládáme, tak snad ty tři měsíce už doklepeme. Ale dneska je malá fakt na zabití, ale snad to obě přežijeme.
Já ještě neperu, nežehlím, to je zbytečný, ale těším se na to. A zase tak brzo na nákupy není, ono to uteče a pokud si to chceš nakoupit vše sama, tak to přece nebudeš dělat v devátým měsíci, to budeš raději ležet.
Káji:to mě mrzí,neboj bude to dobré,pár dní si poležíš aspon budeš pod dohledem,tudíž klidnější.
Hela:Dobrý zážitek a co je to za firmu?No tak když nekomunikují co máš jiného dělat že jo.
Stím nakupováním souhlasím.Mě taky tchýně furt říká nic nekupuj je to brzo nosí to smůlu ale jak si si neuvědomují že až to mám za pár a poslední měsíc to fakt dělat nebudu,navíc mi hrozí předčasný porod a nedokážu si představit že budu v porodnici a hlavou mi bude běhat co ještě nemám a bude to na manžela který koupí přesně to co nechci ![]()
Kajjka píše:
Ahojky holky moc se omlouvám za ten srázek ale i kdybych mohla asi by nebyla nálada
KO nedopadla dobřeteď když už sme konečně dorazili od našich a jsem tu chvilku sama si můžu pobrečet, holt to zase odnesete vy
Od zítřka tu asi s váma pár dní ( doufám že né dlouho) nebudu
Zítra ráno nastupuju do nemocnice
dr mi sice řekl že to není ještě tak hrozný, ale podle výrazu když mi dělal UTZ, mě asi nechtěl moc strašit
no vlastně nevím, mám z minula zhoršení z CS 0-1 na CS 2 a tvrdnutí břicha do toho ( někdy i víc jak 10× denně)
tak mě chce mít dr pod dozorem
Kdybych nebyla blbá tak by to třeba nebylo potřeba ale já kráva workoholická si nedám říct když ste mi tu dobře radily
Te´d se můžu jen modlit aby se to už nezhoršilo a bylo to aspoń o trochu lepší abych nebyla do porodu zavřená na gyndě
Káji držím palečky ať je všechno v pohodě…jsem z toho úplně hotová, protože mi taky pořád není dobře a vždycky když jsem tady četla tvoje příspěvky, tak jsem s tebou srovnávala, protože taky trpím v práci bolestma bříška a teď tohle…tak ať to hlavně dobře dopadne!!!
rybkabezvody píše:
napíšeš o který shop jde? Třeba jako SZ, děkuju
no, přesně, také si úplně nedokážu představit, jako partner běhá po krámech a shání povlečení do postýlky a nebo spací pytel, asi by přinesl spacák a ustřihl by ho, známe svý lidi ![]()
Na ty pověry moc nevěřím, jako že když máš doma kočárek nebo postýlku…vy ano?
No, postýlku už máme pod naší postelí a na kočárek zatím nejni místo.
Příspěvek upraven 02.03.10 v 16:30
Maci,manželovi jsem koupila stříbrný náramek,no peněz moc není,tak něco na památku
![]()
já sama nevím.U syna jsem to brala ale u druhého to tak neprožívám.Kočárek doma bude a postýlky taky